Bundesligas otsustab peakohtunik kuigi ta selle teleri juurde igakord ei lippa.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Torino Juventus
Collapse
X
-
Algselt postitas Mustang Vaata postitustJa ma kuulsin, et kuskil Bundesligas juba seal need eksisid selle VARiga.
Probleem oli laupäevaste mängudega, kus süsteem vist osaliselt lihtsalt ei funktsioneerinud. Samas, nii palju kui see esimeses voorus siiski kasutusele tuli, toimis see minu meelest hästi. Samuti ikka märkimisväärselt kiiremini kui varasemate katsetusete ajal, mida näinud olen. Fakt on aga see, et süsteem tuleb saada töökindlaks, sest ega see päris ok ei ole, et mõnedes mängudes asi töötab ja mõnedes mitte. Lisaks võiks olla väga selge ülevaade, mis olukordades seda vaadatakse.
Kommentaar
-
Vahepeal nuriseks ka. Suvel otsteti üles mingi Naiste Serie A tiim ja sellest hooajast on olemas tiim nimega Juventus Women. Pidevalt pritsitakse pidevalt uutest mängijatest pilte, aga vastupidiselt meestetiimile pole seni ühtegi võrksärgipilti sotsiaalmeediasse pandud. Mida kuradit? Kus see võrdsus on?
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustMis olukorras? Mina olen näinud kolme olukorda esimeses voorus ja mõlemal korral langetati üsna kiiresti õige otsus. Laupäevases mängus anti Bayernile penalt Lewandowski pikali tõmbamise eest, pühapäeval tühistati Freiburgi värav, sest rünnaku ülesehituses oli ühes olukorras olnud napp suluseis ning teises pühapäevases mängus kinnitas videokordus, et Gladbachi värav oli määrustepärane ja kohtunik oli teinud juba algselt õige otsuse.
Muide, mis liigades veel sellest aastast VAR'i kasutatakse?Joga Bonito!!!
Kommentaar
-
Algselt postitas Devil Vaata postitust“Winning the Champions League is difficult, it’s very difficult. I’m now at a club that has won the Champions League in the past but still wants to win the Champions League." Korralik burn PSG suunas Blaiselt.
They know how to go far in the Champions League and to win Scudetti. I’m very happy to be here and play next to these great players.
Everybody dreams of winning the Champions League but it’s not that easy, it requires a lot of work and a lot of effort, but we are one of the clubs that dreams to win. However, Serie A is also very important, and it will help us to perform better in the Europe.Fino alla fine FORZA JUVE
Kommentaar
-
Algselt postitas Pogba Vaata postitustNatuke meelevaldne siit burni välja lugeda, ei?
Matuidil olid väga head suhted klubi ja fännidega, ning temalt pole oodata Dani Alveslikku käitumist.
Dani Alves kiitis talle Juvet btw. “Dani Alves told me good things about this club, honestly I’ve only heard great things and I’m very honoured to be part of this family.”
Kommentaar
-
Algselt postitas Devil Vaata postitustNooh, kuidas võtta, mitu CLi võitu PSG-l on?
Dani Alves kiitis talle Juvet btw. “Dani Alves told me good things about this club, honestly I’ve only heard great things and I’m very honoured to be part of this family.”
Ning Dani Alveslikku käitumise all pidasin silmas seda, kuidas Alves peale klubist(Barca, Juve) lahkumist neid kritiseeris.Fino alla fine FORZA JUVE
Kommentaar
-
Algselt postitas Pogba Vaata postitustNing Dani Alveslikku käitumise all pidasin silmas seda, kuidas Alves peale klubist(Barca, Juve) lahkumist neid kritiseeris.Joga Bonito!!!
Kommentaar
-
Marchisio sai vigastada ja väljas kuni 1 kuu.
Meedias jutud, et Marotta üritab Andre Gomest tuua Barcast. Ei oska väga hinnata, Barcas oli see vend üks suur 0. Enne nagu hinnati, vaatasin siin ajalugu, eurol ei saanud peale grupifaasi põhisse. Ja just siis hakkas Portugal panema, kui grupifaasis ei suudetud isegi Ungarit ja Islandit võita.
Ja tundub, et Höwedes võetakse laenuga ära.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar