320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Torino Juventus

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Täispask teine poolaeg kuni kuidagimoodi löödi ülioluline võiduvärav ära jah. Loodame, et annab positiivse impulsi vms, aga no see ei olnud ikka üldse mitte veenev. Õnneks tuleb nüüd kolm lebo liigamängu järjest (Udinese, SPAL ja Milan ) ja saab rahulikult oma ridu korrastada, enne kui Sportinguga võõrsil mängida tuleb.

    Kommentaar


      Millal De Sciglio tagasi on tulemas või Höwedes? Saaks Sturaro kiiremini piinast vabaneda.
      Fino alla fine FORZA JUVE

      Kommentaar


        Algselt postitas Rocheteau Vaata postitust
        Millal De Sciglio tagasi on tulemas või Höwedes? Saaks Sturaro kiiremini piinast vabaneda.
        Kui uskuda seda saiti, siis Höwedesiga veel paar nädalat ja De Sciglioga ca nädal. Kuigi, mõistmatuks jääb, miks Allegri pole proovinud 3-5-2 ja Cuadradot parema wingbackina.
        Elu on lühike, pidu on pikk.

        Kommentaar


          Sest siis on vaja keegi Mandzu, Dybala, Higuain kolmikust pingile jätta. Kahjuks Allegril hetkel üleliigset ruumi vangerdamiseks ei ole, aga põnev oleks näha seda 4231 süsteemi Pauloga tipus ja Bernardeschi tema all.

          Kommentaar


            Üldiselt muidugi ei tohiks liiga mures olla, sest Allegri käe all on olnud hooaeg kus praeguseks kuupäevaks on liigas 9 punkti ja ikka on võetud Scudetto või siis CLis on 3 punkti ja lõppeks oldi finaalis.

            17/18 liigas 19 punkti ja CLis 6 punkti
            16/17 liigas 21 punkti ja CLis 7 punkti
            15/16 liigas 9 punkti ja CLis 7 punkti
            14/15 liigas 22 punkti ja CLis 3 punkti

            Aga siiski tundub tänavu, et mingi tasakaal on paigast ära. Allegri ütles hiljuti, et asi on vigastustes ja koondisepausides, mistõttu meeskond lihtsalt pole (veel) terav ja järgmiste nädalate trennidega saab asja korda. Ühest küljest sümpaatne, et Max ise ka tunnistab probleemi. Teisalt on terve hooaja läbivaks jooneks olnud ülim enesekindlus. Parim näide muidugi see parimate poegade pingilejätmine Lazio vastu, mis oli ilmselgelt viga. Icardi tuleb koondisest tagasi ja lööb kolm, samal ajal Dybalat ei lasta algkoosseisus platsile. Selline punktide vabatahtlik loovutamine on ohtlik ja võimalik, et Allegrist kiirguv "küll kõik saab korda, sest eelmistel aastatel sai" läheb sinna samasse liigse enesekindluse lahtrisse. Loodetavasti eksin.

            Teine mure on ka see formatsiooni jäikus. Allegri on alati probleemide puhul otsinud ja katsetanud ning üsna harjumatu on näha, et sellel aastal ta on nii kinni oma 4231 taktikas. Taaskord võib olla märk liigsest enesekindlusest. Ma olen umbes 95% kindel, et eelnevatel hooaegadel oleks me näinud palju rohkem taktikalisi lükkeid kui Sturaro hädapärane panemine paremkaitsesse ja Higuaini profülaktlilised pingilistumised. Kahtlane on ka see, et Bernardeschi-DouglasCosta näivad platsil siiani sisuliselt võõrkehadena. Kaks kuud peale hooaja algust võiks ja peaks nende roll märgatavalt selgem olema.

            Kuigi paberil on järgnev periood vastaste poolest lihtne, siis reaalsuses on asi mõnevõrra keerulisem. Udinese-Spal-Milan-Sporting tulevad 10 päeva jooksul ja kaks viimast neist on ka võõrsil, mis teeb asja eriti rõvedaks ja reisirohkeks. Võib olla täiesti reaalne, et just need kaks mängu on võtmemängud, kus hea tulemuse puhul saadakse boost tagasi ja feilimiste korral on üheaegselt keeruline seis nii liigas kui ka Meistrite Liigas.

            -e-
            Ahjaa. Benatia sai muidugi vahepeal vigastada ehk järgmisest mängust on mees kindlasti eemal. Kui nüüd ka Ruganit põllule ei lasta, siis on küll mulje, et noor poiss on külmkappide vahel Allegri tütart bänginud.

            -edit2-
            Eespool oli üleval küsimus seoses Höwedesi ja MDSiga. Itaalia lehtede sõnul on mõlemad kuu lõpuks trennides tagasi.

            Kommentaar


              Kas mulle tundub või on see tõsi, et pärast seda, kui Juventus 2012. aastal meistrite liigasse tagasi tuli, polnud ühtegi sellist hooaega, kus oleks algusest lõpuni rahulikult 1. kohal CL alagrupist mööda purjetatud? See nagu veits ajab närvi.
              Instagram

              Twitter

              Eesti Lokomotiv Moskva fännid

              telekavaataja.blogabet.com

              Kommentaar


                Kommentaar


                  Tsihuke mäng siis...

                  Päris nii lihtne ei olnud kui tabloo 6:2 näitab, aga oleks patt nuriseda, kui 10 mehega 11 vastu 4 kolli lüüakse. Khedira üle väga hea meel - äkki isegi karjääri esimene kübaratrikk? Udinese oli samas nii saamatu, et mingeid järeldusi ei saa siit teha.

                  Huvitav oli see, et algkoosseisu ei mahtunud ainsatki suvist täiendust. Kolmapäeval SPAL-i vastu näeb kindlasti rohkem roteerimist. Ses suhtes oli Mandžukici idiootne punane vähemalt õigesti ajastatud.

                  Kommentaar


                    Kui rikas on inimene, kes Sami kübarale panustas?

                    Kommentaar


                      Algselt postitas mazz Vaata postitust
                      Khedira üle väga hea meel - äkki isegi karjääri esimene kübaratrikk?
                      Nii ta ise väidab.

                      Kommentaar


                        Dybala värava mittelugemine on suht kummaline, Higuain sulus eelnevalt küll polnud.
                        Elu on lühike, pidu on pikk.

                        Kommentaar


                          Algselt postitas GoldenEagle Vaata postitust
                          Dybala värava mittelugemine on suht kummaline, Higuain sulus eelnevalt küll polnud.
                          VARi üle ei suuda enam üldse imestada, kuigi antud otsus tundus mulle pigem legit.

                          Eriti närvi ajas see Mandzukici niiöelda daiv, mis päädis kohtuniku persesaatmise ja kahe kollasega. Kuidas see polnud koht, kus asi videost üle vaadata? Võib-olla on mul väga Juventuse prillid peas, aga mu meelest mängib kaitsja siin küll horvaadi jalga. Ja isegi kui ei mängi, siis võinuks kohtunik ekraani taga ära käia. Kuidas ta sai daivis 100% kindel olla?

                          Kommentaar


                            Algselt postitas GoldenEagle Vaata postitust
                            Dybala värava mittelugemine on suht kummaline, Higuain sulus eelnevalt küll polnud.
                            Möh? Mitte et see mdiagi suures pildid muutnud oleks, aga Higuain oli selles olukorras ilmselges suluseisus. Lipp tõusis lihtsalt hilja.

                            Kommentaar


                              Algselt postitas eika Vaata postitust
                              Tipp oli muidugi õhtune Caglari vs Lazio mäng, kus antud olukorras nähti videot ülevaadates Fariase (see on see viimaste kaitsjatega ühel joonel olev düüd) suluseisu.
                              Farias ongi sulus, kuid väga väga napilt.
                              Inter - ausaim klubi Itaalias.

                              Kommentaar


                                "Niiöelda daiv"... Mandzukic lendab nagu lastud vares seal ju. Kontakt võib seal olla aga Mandzukic ise aitab oma kukkumisele ilmselgelt kaasa, tihti saab just see otsuse tegemisel määravaks.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X