320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Torino Juventus

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Vastus teemale \'Torino Juventus\'

    Zlatan on väga jõuline mängija. Oma pikkuse ja massi kohta omab ta imepärast tehnikat. Loomulikult on tegu ühe maailma parima ründajaga, kuid vaadates hetkeseisu, siis sellel hooajal pole ründaja ennast avada suutnud. Lootsin hooaja alguses, et Zlatan lööb juba detsembri lõpuks oma 10 väravat vähemalt ära. Kuid rootslane üllatas kesiselt.

    Nüüd, kus suhted klubiga on alla käinud ning nõutavat palka juurde maksta ei soovita, siis minugi poolest, müügu maha! 50 miljonit eurot on mõnusalt magus summa, mille eest saab nii mõnegi tippründaja, kes nõuab ka vähem palka. Zlatan on hea, kuid ta ei ole asendamatu. Milleks hoida teda, kui ta ei soovigi jätkata Juventuses?

    See on küll ajakirjanduse jutt, kuid selliseid eputisi pole vaja, kes ühel hooajal ütlevad, et soovivad jääda klubisse kuni oma karjääri lõpuni ja siis järgmisel, et ohoo, kuninglik klubi ootab, tahan saada nende esiratsuks. No palju õnne!

    Selle hooaja panus pole Zlatani suguse mängija kohta küll mitte midagi head. Kindlasti kõvasti alla oma võimete.

    Ja nüüd teenitava summa juurde: kõik karjusid ja nutsid, kui Zidane lahkus. Oh, seda hala ja vingumist. Selle raha eest osteti Neddy, Thuram ja Buffon, kes on kolmekesi neli korda rohkem korda saatnud, kui seda oleks Zidane teinud.

    Teades Moggit, siis selle raha eest saaks nii mõndagi. Ühe tasemel ründaja asemel kaks. Vajadusel ka mängijaid teistesse liinidesse. Moggi ei ole loll, tal on kindlasti oma 10 varuvarianti välja mõeldud. Elame näeme!

    Kommentaar


      Vastus teemale \'Torino Juventus\'

      Väravad väravateks, no selles osas pole tõesti Ibrahimovicil parim aasta olnud. Aga ärge unustage, et Zlatan on Juventuse parim sööduandja. Kui ma ei eksi, siis ta peaks olema enim resultatiivseid sööte andnud Juventuse mängija sellel hooajal. Väga-väga mitmed Trezeguet väravatest on tulnud just Zlatani söötudest. Ja mina eelistaks Zlatanit iga kell Cassanole.

      Kommentaar


        Vastus teemale \'Torino Juventus\'

        Ja veel naljakamaks pean ma Cassano upitamist. Teeme nii, et siin teemas temast enam ei räägi enne, kui tal on ette näidata üks korralik hooaeg Real Madridis. Sest AS Romas ta viimastel aastatel küll midagi asjalikku korda ei saatnud – ainult vingus. Olgu ta siis lihvitud või lihvimata teemant – närvikava on ründajal haige. Mina temas mingit täkku küll ei näe, pigem üles haibitud! Pealegi, meil pole teda vaja. On palju tehnilisemaid, kiiremaid ja lojaalsemaid mängijaid, keda osta kui Cassano!

        Kommentaar


          Vastus teemale \'Torino Juventus\'

          Loomulikult pooldan ma Zlatani jäämist, sest tal on suurem osa oma karjäärist veel ees. Tal on veel Juvele palju anda, kuid sel juhul ei taha ma kuulata juttu, et Real on mulle parim ja ootan Hispaaniat käed laiali. Kui Juve mängija, siis hingega Juve mängija!

          Kommentaar


            Vastus teemale \'Torino Juventus\'

            Algselt postitas cannuman
            Zlatan on puhas striker ja on löönud ikka häbiväärselt vähe väravaid see aasta, kuid see just tema ülesaane on...Sellele ju sa ikka vastu ei vaidle?
            Õnneks ütles eika juba peaaegu kõik, mida minagi mõtlesin, ent siiski. Tema töö platsil korvab selle, et statistikasse läheb 25 värava asemel 10. Seda tahan öelda. Mehi, kes väravaid löövad, on meil küllaga. Zlatani rollist klubis jääbki ääretult tobe mulje mõnele, sest statistika vaatamisest ainuüksi ei piisa ikka küll.

            Ent loomulikult on Silveril ka õigus, kui mees ikka nõuab meeletuid summasid ning avaldab soovi klubi vahetada,siis arusaadav. Selline asi rikuks juba meeskonna sisekliimat. Kui aga on vähegi võimalik kuldsele keskteele kokkulepetes mehega jõuda,siis tuleb seda ka teha. Asendamatu? - ei. Äärmiselt vajalik? - jah.

            Kommentaar


              Vastus teemale \'Torino Juventus\'

              Rahunege maha, eks.

              Kogu see teema on üles keerutatud kollase ajakirjanduse poolt. Jah, Ibracadabra suhted Capelloga on veidi külmenenud, kuid ta ei ole kuskil ametlikult öelnud, et tahaks kuskile minna. Ta on väga temperamentne mängija ja see ei tule meeskonna sisekliimale hetkel kasuks, kuid pole mingit põhjust arvata, et harrastus-psühholoog Don Capello ei saa asja oma kontrolli alla.

              Väidetavalt algas kõik nii: Mäletate seda Zebina silma vigastust, mille ta sai treeningul? Itaalia meedia pasundas nüüd mõne päeva eest, et see ei olnud mitte pallitabamusest, vaid Ibra lõi tal silma siniseks, kuna prantslane oli teda liiga jõhkralt taklanud. Ja siis Capello eemaldas Ibra treeningult. Ibra, kes on harjunud garanteeritud algkoosseisu koha ja treeneri soosinguga, ego sai lihtsalt veidi kannatada. Lisaks sellele pingilejäämine mõnes järgnevas mängus. Peale seda on ta esitused läinud veel tublisti allamäge, räägitakse (ise pole näinud), et ta on platsil väga närviline. Kui ta eile Roma vastu põhis alustasin, siis olin suht kindel, et kõik on lahenenud (Capello oli seda enne mängu väitnud, et kõik taas korda minemas), aga see punane kaart ehmatas päris ära. Kuuldavasti siiski väga tühise asja eest teenitud...

              Jah, Ibra on platsil veidi isekas, aga samas on ta ka ebaloomulikult andekas ja tema minnalaskmine oleks suur kaotus. Sisuliselt tema ainsaks puuduseks on viimane puude, sest ta oskab pärast head eeltööd ikka ja alati palliga väravavahti tabada. Siiski on ta väga kasulik mängija, sest tema eeltöö loob teistele väga palju võimalusi.

              Seoses selle Zidane\'i lahkumise näitega, mis Silver tõi, siis tõepoolest - Juvel ei ole mingit probleemi staaride müümisega, kui selleks vajadus. Lisaks Zidane\'le võib nimetada Baggiot või Inzaghit, kes müüdi kõik veel siis, kui neil oli midagi anda. Probleem võib olla selles, et Moggi ise võib ka olla lahkumas, aga see on juba teine jutt.

              Kommentaar


                Vastus teemale \'Torino Juventus\'

                Hehee. Silver, Cassano ja Zlatani närvikava pole just väga erinev. Ning erinevalt viimasest suudab ta niipalju ennast vaos hoida, et ta vähemalt käsi ja jalgu käiku ei pane! Ning mängude ajal teeb Cassano harva midagi!

                Ma ei pea ennast Cassano fänniks, kuid ma austan ta talenti nagu austavad ka mehed nagu Capello ja väga paljud teised. Ning Cassano oskab samamoodi sööta, kui herr Zlatan! Üles haibitud talent on küll nüüd vale? (Esialgu just temas support strikeri oskusi just märgatigi) Ehk peaks tegema väikese sissejuhatuse tema jalgpalluri aastatesse? Juba pubeka eas kutsusid klubid nagu Parma ja Inter teda enda juurde, kuna märkasid teda noortemängudes! 17-aastaselt sai ta kohalikus Serie A derby\'s esimese mängu! Nädal aega hiljem värav! Ei kulunud kaua, kui teda juba esimest korda Juventusega seostati. 19-aastaselt olid kõik Itaalia tippklubid tema allkirja hankimas ning võitjaks osutus Roma oma 20 miljoni naelase pakkumisega. Ning ka siis näitas ta kohe usalduse võitmisega, millest ta tehtud on, kui lõi 2003/2004 hooajal 39\'s mängus 18 väravat! (kaasarvatud Uefa Karikas) Rääkimata sellest, et ta oli Euro 2004\'l ainus mängija, kes tõesti ehk ootustele vastas.

                PS! Zlatan on hetkel tõesti palju parem ning ei eita, et Zlatan on hetkel üks suurima talendiga mängijaid, kuid kui Cassano jälle Capelloga kokku saaks, siis kujuneks temast välja tõeline superstaar.
                sigpic

                Kommentaar


                  Vastus teemale \'Torino Juventus\'

                  seven thumbs up again. Igatahes ajaloo teema meil täitsa olemas, see võinuks sinna minna. Loodame ainult siis, et Cassano Cappelloga kuskil ikka kokku saaks, sest muidu ta ei saakski superstaariks. Kahju, et see ainult Juventuses ei juhtu.

                  Kommentaar


                    Vastus teemale \'Torino Juventus\'

                    Algselt postitas cannuman



                    Ja statistika nüüd:

                    Zlatan

                    2004/2005 35 mängu 16 väravat Serie A
                    2005/2006 20 mängu 3 väravat Serie A vapustav eksju, kas ei löö väravaid nagu kuuvarjutus strikeri kohta?

                    Cassano

                    2005/2006 5 mängu 2 väravat Serie A
                    2004/2005 31 mängu 9 väravat Serie A

                    Ja ära kiida midagi tema lööki siin kui Cassanoga võrdlus on. Cassano löök on parem. Ja erinevalt Zlatanist lööb kassano möelma jalaga võrdselt hästi.

                    Ma ei kahtlegi Zlatani tehnikas või füüsilises jõus, aga kasu sellest nii palju ei ole kui peaks. Cassano on palju loovam ja liikuvam. Zlatan tatsab kohapeal ja trikitab. Aga kui nüüd aus olla siis Cassano Romas päris strikeri positsiooni ei mänginud ka. Pigem supportiv forward. Zlatan on puhas striker ja on löönud ikka häbiväärselt vähe väravaid see aasta, kuid see just tema ülesaane on...Sellele ju sa ikka vastu ei vaidle?

                    Hallooo mida sa võrdled neid statistikaid kui zlatanil on nagu parem seis.....me ei tea palju oleks Cassano ülejäänud 15 mänguga see aasta löönud....... Cassanol on viimased kaks hooaega eriti sitad näitajad olnud nii et ära räägi midagi...... ka minul ei ole cassano vastu midagi aga kui mõni mees räägib et cassano on 2 korda andekam no andke andeks........... Zlatan ei löö vasakuga hästi ?.....sa oled täitsa kukkunud vä ?.........ja kui tugevust võrrelda siis Zlatan on üle täpsuses hiilgab tõesti Cassano rohkem(ja ma polegi vastupidist väitnud ?)...ma ei räägigi et Zlatan on see hooaeg hästi mänginud.....kuid tema roll juves nr 1 ei ole kindlasti väravate löömine vaid pigem palli hoidmise et teistele pärast söötu jagada.....muidugi Zlatan isetseb sitaks jne millele ma üldse vastu ei väida aga ärge tulge ütlema et Cassano on andekam mängija kui Zlatan see on puhas psk..........Cassanol pole mitte ühtki saavutust oma nime alla ja vaid 2 korraliku hooaega nii et ennem ei tasu rääkima hakkata kui ta midagi teinud on............ üldiselt eks lugege ka mida ma kirjutan ma ei väidagi et Zlatan mängib hetkel hästi aga Cassanost ikka paremini SIIAMAANI!!!!!!
                    fc pohmell

                    Kommentaar


                      Vastus teemale \'Torino Juventus\'

                      Taneliga on niimoodi, et kui ta midagi kinnisideeks võtab, siis peame meie käituma nagu jüngrid, kes jaatavad ja tunnevad talle kaasa, oma üksildasel teel. Nii juhtus ka selle anti-juventuse värgiga. Meie temast aru ei saanud, tema meid kuulda ei võtnud - nüüd on ta nii kaugel nagu on.

                      Kommentaar


                        Vastus teemale \'Torino Juventus\'

                        Algselt postitas duff_K
                        Cassanol pole mitte ühtki saavutust oma nime alla ja vaid 2 korraliku hooaega nii et ennem ei tasu rääkima hakkata kui ta midagi teinud on............ üldiselt eks lugege ka mida ma kirjutan ma ei väidagi et Zlatan mängib hetkel hästi aga Cassanost ikka paremini SIIAMAANI!!!!!!
                        Vabandan oma teadmatust, kuid mis saavutused sel Ibrahimovicil siis hinge taga on?

                        Kommentaar


                          Vastus teemale \'Torino Juventus\'

                          duff_k. Kaks korda parem oli väljendipärast!

                          Ning ärgem unustagem meeste 3 aastast vanusevahet enne, kui rääkima hakkame mingitest saavutustest. Aga, kui rääkida saavutustest, siis 17-aastaselt regulaarselt Serie A\'s mängima hakkamine on ikka omaette asi. Või ei ole? Tiitlid ei tee mängijat. Juventus oleks ka ilma Zlatanita suutnud eelmine aasta tiitli võita ning sel aastal suudaks samuti! Cassanol ei ole ainult 2 head hooaega. Tal ei ole sita hooaega olnudki, kui need Roma tülid välja jäta. Minu jaoks ta tõestas ennast selle natukese ajaga, mis ta väljakule pääses aasta lõppus.

                          Juveman, Capello ei ole ainuke treener, kes Cassanoga hakkama saaks nagu sinu sarkastilisest kommentaarist võis välja lugeda.

                          Aga nende suurte vaidluste jaoks tuleks eraldi teema teha ning siis mõne aasta pärast vaadata, kes jäi ikkagi peale.
                          sigpic

                          Kommentaar


                            Vastus teemale \'Torino Juventus\'

                            Algselt postitas Tanel

                            1.)Juventus oleks ka ilma Zlatanita suutnud eelmine aasta tiitli võita ning sel aastal suudaks samuti!

                            2.)Juveman, Capello ei ole ainuke treener, kes Cassanoga hakkama saaks nagu sinu sarkastilisest kommentaarist võis välja lugeda.

                            3.)Aga nende suurte vaidluste jaoks tuleks eraldi teema teha ning siis mõne aasta pärast vaadata, kes jäi ikkagi peale.

                            1.)Sa ei saa seda väita.
                            2.)Sorri, lugesin nõnda sinu lausest välja.
                            3.)Palun ära tee jälle uut teemat. Esiteks on see teema niikuinii end juba ammendanud ja teiseks on neid üleliigseid teemasid siin itaalia all niigi palju.

                            Kommentaar


                              Vastus teemale \'Torino Juventus\'

                              Algselt postitas dannar


                              Algselt postitas duff_K
                              Cassanol pole mitte ühtki saavutust oma nime alla ja vaid 2 korraliku hooaega nii et ennem ei tasu rääkima hakkata kui ta midagi teinud on............ üldiselt eks lugege ka mida ma kirjutan ma ei väidagi et Zlatan mängib hetkel hästi aga Cassanost ikka paremini SIIAMAANI!!!!!!
                              Vabandan oma teadmatust, kuid mis saavutused sel Ibrahimovicil siis hinge taga on?
                              Serie-A tiitel, Hollandi liiga tiitel kui ma ei eksi.......... ja kas eelmine hooaeg ei valitud ta ka Serie-a parimaks võõrlegionääriks või midagi taolist............ kle ära seda vanusevahet siin küll rõhu Zlatan mängis sama vanalt Ajaxis ja tegi ka seal tegusi ......üldiselt teema on ammendav aitab nüüd küll eks nii kui nii on Minul õigus
                              fc pohmell

                              Kommentaar


                                Vastus teemale \'Torino Juventus\'

                                Ei ole kavaski mingit teemat teha.

                                duff_k, kas sa väidad, et Cassano polegi tegusid teinud? Siin võiks juba vist kolmandat korda mainida seda, et mees hakkas juba 17-aastaselt Serie A jalgpalli mängima!

                                Kuigi mul kipub paljudes asjades väga valesti kukkuma ennustus välja, siis mängijatega kipub mul suht tihti õigus. Väljaarvatud pessimistlik suhtumine Figo vanusesse.

                                Ning üks põhjus, miks Cassanol tiitleid pole on see, et omal ajal küsis Bari tema eest liiga suurt summat ning rikkaimad klubid riskida ei tahtnud. Aga Roma võttis riski ning ega ju midagi ei kaotatud põhimõtteliselt.
                                sigpic

                                Kommentaar

                                Working...
                                X