320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Torino Juventus

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Miccoli on endale uue kodu leidnud - Palermo. Seega on mehe saaga Juventuses lõppenud. Kahju, et talle uut võimalust ei antud. Mõnus väike päntajalg oli.

    Barzagli ülemineku viimased uudised on negatiivsed. Palermo boss Maurizio Zamparini on kinnitanud, et üleminekut plaanis pole, sest kontakt Juventusega puudub.

    Nedvedi kohta on nii palju uut, et mees pole uue lepingupikendusega nõus. Tsehhi arvates on see masendav! Kui Juve uut pakkumist ei tee, siis riputab poolkaitsja putsad varna. Otsus kas siis lõptamise või jätkamise kohta peaks tulema täna. Kui mees otsustab lõpetada, siis uueks sihtmärgiks, kes Neddy koha peaks hõivama on Rosicky. Seda kinnitasid ka Juve bossid.

    Samuti käivad läbirääkimised Camoranesiga, et pikendada itaallase lepingut veel paari aasta võrra. Ainukene nõudmine, mida Camo on esitanud Ranierile on uuel hooajal põhikoosseisus kindel koht.

    Bojinovist natukene kah. Viola soovib enda ridadesse saada Rootsi täkku Ljungbergi. Kuna pappi napib, siis nad on nõus loobuma sellistest meestest nagu Artemio Franchi ja Bojinov. Tundub, et Bojinovi üleminek Parmasse on päris tõenäoline.

    Jutud liiguvad, et Legrottaglie on Atalanta huviorbiidis.

    Last edited by Silver; 10.07.07, 11:12.

    Kommentaar


      Algselt postitas Silver Vaata postitust
      Samuti käivad läbirääkimised Camoranesiga, et pikendada itaallase lepingut veel paari aasta võrra. Ainukene nõudmine, mida Camo on esitanud Ranierile on uuel hooajal põhikoosseisus kindel koht.
      Palka tahtvat ka rohkem saada.

      Kommentaar


        Unustasin lisada. Rulli tahab ta samuti juurde.

        Kommentaar


          Vaevalt Rosickyt üldse võimalus kätte on saada, sest Arsenalil pole ühtegi põhjust teda maha müüa. No enne võiks näiteks Riquelmet üritada meeskonda meelitada. Ja üleüldse raha mida Juvel veel natuke peaks olema võiks kulutada veel ühe keskkaitsja ostmiseks, sest mina Andrades küll sellist kaitseliini maestrot ei näe.

          Ja see Camoranesi asi on ülimalt kahtlane. Ranieri kuskil intervjuus ütles, et ta tahab Juventuses juurutada 4-3-3 stiili kuhu Camoranesi minu silmis küll kuhugi ei mahuks.

          Kommentaar


            kui Camo jääb siis usu mind et ta platsile mahub...

            Kommentaar


              Camoranesi sõlmis uue lepingu ära, just lugesin agendi sõnu. Kahju, sest seda meest ei soovi isegi oma kõige hullemale rivaalile. Mr lojaalsus lausa ja juurtele kah kindel.
              sigpic

              Kommentaar


                Tuttospordi andmetel on Juve 10 miljonit eurot välja käinud, et omandada Interi kaitsja Burdisso mängijaõigused. Inter vastanud veel ei ole.

                Eile õhtusöögil jõudsid kokkuleppele klubi juhid ja Pavel Nedved - mees jääb Juventusesse veel üheks hooajaks. Nii palju siis Interi pakkumisest..

                Juventus olla huvitatud ka ManU kaitsjast Heinzest.

                Kommentaar


                  Tacchinardi on laenult Juves tagasi. Ranieri plaanidesse mees ei kuulu. Lähipäevil peaks üleminek mõnda Itaalia klubisse toimuma. Valik on Sampdoria, Fiorentina või Atalanta. Mees ise soovib Itaalias jätkata ning välistas teiste riikide klubid.

                  Vot nii on lood.

                  Kommentaar


                    Juventus director general Jean-Claude Blanc: "Juventus is a little bit of Italy," he said. "It has an Italian spine and forms part of the DNA of Italy. We don't want to go the route of Arsenal where they are all foreigners or Inter who have lots of foreigners."

                    Lahe.

                    Kommentaar


                      Näha on jah, kui nad mingeid taune juurde ostavad ja Tacchinardit ei taha.

                      Kommentaar




                        Meie hooajaeelsete sõprusmängude särk näeb välja igatahes selline. Õige särgi esitlus pidi olema alles 22. augustil. Ja imelik värk, Juventus kuidagi satub rõvedate logodega sponsoritele

                        Ja siis punane treeningsärk kah siia:

                        Kommentaar


                          Ja peaaegu uus varuväravavaht on ka Juvel, nimeks Jess Vanstrattan ja ta on Austraalia-Hollandi kodakondsusega. See "peaaegu" seal ees tähendab seda, et loomulikult on jälle mingi jama antud mängumehe lepinuga ja Verona on üsna kuri Vana Daami peale.

                          Kommentaar


                            mul tekib küsimus, et kas mitte särgi värvid ei ole seotud kuidagi klubi logo värvidega?....ma tean, et juve on juba ammu harrastanud mingi x värvide võtmist oma särkide värvideks....Meelde tuleb kunagine sina-kollane ja ka vist oli roosa ja nüüd punane.... Juve logolt ma neid värve küll ei leia jah kollane on küll tähtedel või on põhjus selles, et logo värvid mõlemid on ühel särgil ära kasutatud ehk must ja valge....... mitte et midagi selle vastu oleks kuna ka punane särk on ju ilus aga siiski tekib huvi nagu
                            fc pohmell

                            Kommentaar


                              Tahaksin end parandada, see punane on siis tegelikult ikkagi meie treeningrüü, mitte teine vorm. Sorri, et segadusse sind ajasin

                              Aga üldiselt see särgi värk on imelik jah. Mul on meeles veel valge teine vorm mõne aasta tagusest ajast nt. Aga üldiselt roosa värv 2. särgil on üsna loogiline (algne Juventuse särgi värv, enne lugu Notts Countyga) ja nt sinine värvil võib olla äkki ajalooline taust, sest Juve esimene värviline logo nägi välja umbes selline:

                              Kommentaar


                                ok ma pole kursis vanemate vappide ja logodega, aga loogiline oleks, et see värv peaks olema vastavuses hetke logoga?? aga ei minugi poolest roosa on väga seksikas ju
                                fc pohmell

                                Kommentaar

                                Working...
                                X