320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Torino Juventus

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    tubli vj13, see on su kolmest postist parim

    Kommentaar


      Vaadake YouTube'is huvitavaid videoid, nautige head muusikat, laadige üles originaalsisu ning jagage seda kõike oma sõprade, perekonna ja kogu maailmaga

      See on see viimane penalti kus Trezeguet eksis:P

      Kommentaar


        Algselt postitas vj13 Vaata postitust
        http://www.youtube.com/watch?v=z5R8G5vCP_k
        See on see viimane penalti kus Trezeguet eksis:P
        Loe nüüd varasemad postitused läbi ja siis võibolla näed, et Trezeguet penaltilöökidest pole ju juttu olnud ja lattilööke ka nüüd päris Buffoni tõrjumiseks ei saa nimetada
        See link andis kinnituse ainult sellele, et Buffon valele poole kipub hüppama
        May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

        Kommentaar


          Ei olnud väga vigagi. Väga võitluslik mäng oli. Palju pusimist ja vähem võimalusi. Chiellini-Ibra oli huvitav võitluspaar, ka pärast lõpuvile oli meestel ütlemist. Mängu tõi murrangu Camoranesi sissetulek, äär muutus teravamaks.

          Trezeguet luhtas 2 head võimalust, löök läks ikka väga viltu. Muidu polnud meest nähagi, Iaquinta oli palju silmapaistvam mängitud poole tunni jooksul. Buffon tegi paar head tõrjet. Inter see-eest millegagi ei üllatanud. Mis ei olnud ka mingisugune üllatus. Figo on endiselt eriline kloun.

          Ühe mängu põhjal ei saa muidugi kindlaid järeldusi teha, ent tänase mängu põhjal julgeksin ennustada, et Interil pole ka tänavu mingit lootust edu saavutada Euroopas. A vbl eksin. Eks näis. Meil arenguruumi on, ent mängupilt oli oluliselt parem kui hooaja alguses.

          Kommentaar


            Päris lahe oli vaadata, kuidas keskkaitse positsioonil kogenematu Chiellini ja üsna aeglane Legro vastased oma kunstliku suluseisuga pidevalt ära nullisid. Ja üleüldse, loodetavasti pole liiga hilja selleks, et Chiellinist üks maailmaklassi keskkaitsja vormida. Kiirust on, peapalle võidab, nahhaalsust on, positsioonivalik on ka üsna nitshevoo. Kes oleks enne hooaja algust arvanud, et selline kooslus Buffoni väravaesist turvab.
            Mäng ise oli nagu oli. Interi mäng oli kuidagi kiirem ja söödud oli kuidagi täpsemad ja mängu ülesehitamine oli loogilisem. Samas ega Juvegi palju maha jäänud. Kokkuvõttes võivad viigiga mõlemad pooled üsna rahule jääda. Ja Camo on tagasi ehk poolkaitse liin on taas kordades loovam ja ohtlikum.

            Kommentaar


              Eks jah, Juvel oli vast rohkem palli, kuid Interil paremad võimalused.

              Aga suht šokeeritud olin ma Cristiano Zanettis. Ma saan aru, kui mees nagu Ibra oma endise tööandja keskkaitsjaga läbi ei saa, kellega korduvalt mängukäigus üksteise vastu vigu sai tehtud, aga kui pika aega Interis olnud Cristiano teeb vea vähe kuulsama ja austatuma Zanetti vastu, siis võiks püsti ka aidata.
              sigpic

              Kommentaar


                Algselt postitas Tanel Vaata postitust
                Aga ma suht šokeeritud olin ma Cristiano Zanettis. Ma saan aru, kui mees nagu Ibra oma endise tööandja keskkaitsjaga läbi ei saa, kellega korduvalt mängukäigus üksteise vastu vigu sai tehtud, aga kui pika aega Interis olnud Cristiano teeb vea vähe kuulsama ja austatuma Zanetti vastu, siis võiks püsti ka aidata.
                Kohutav šokk jah. Hirmus lausa, miuke mees see C.Zanetti on.

                Kommentaar


                  Algselt postitas Juveman Vaata postitust
                  Kohutav šokk jah. Hirmus lausa, miuke mees see C.Zanetti on.


                  Aga Nedved vana karvapallile tuleks küll san.lask ära teha. Juve mannekeenid oleks nagu MMi võitnud eile peale lõpuvilet. Suure suuga nad kõik

                  Kommentaar


                    Sebastian "Uus Del Piero" Giovinco tahab end järgmisel hooajal Juve koosseisu murda. Loodetavasti hakkab ta siis Juve eest samasuguseid iluväravaid lööma nagu ta lõi Roma vastu viimases mängus.

                    Kommentaar


                      Eesti suurim Juve fänn, sõna otses mõttes siis:

                      Kommentaar


                        Juventusel täna 5:0 võit Palermo üle ning ega vast enam polegi vaja kedagi veenda, et Juve Serie A'd suudab võita. Selle hooaja kõige võimsaim tulemus ning nüüd tagasi 2. kohal. Ranieri on selle materjali, mis tal olemas on, üllatavalt hästi ära kasutanud.

                        Arvestades, et nii Milanil, Fiorentinal kui ka Romal on Euroopa mängud lisaks, siis ehk hakka Juve't Interi suurimaks konkurendiks pidama hetkel.
                        sigpic

                        Kommentaar


                          Kuhu Scudetto tärnid su dressi pealt on kadunud
                          Daje!!!
                          1.totti koondisesse.
                          2.Money talks bullshit(totti) walks.
                          3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
                          "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

                          Kommentaar


                            Mängu ilusaim värav kindlasti Del Piero karistuslöögist.



                            Väga muljetavaldav võit siis tõesti. Järjekordne peaproov aga ees ootamas laupäeval.

                            Kommentaar


                              Raskelt tulid need kolm punkti, aga pääasi, et tulid ikka. Samas Atalanta tänavu nii hästi mänginud, et kerget mängu polnudki loota. Ilma Camoranesita on keskväli ikka üsna hädine. Ja peakonkurendid teisele kohale samas ei suutnud kolme punkti teenida.

                              Muidu on lahe kõlakas, et Lampard on Juventusega liitumas. Inglane Itaalias, väga imelik kooslus oleks. Samas, eks see ole rohkem selline pastakas välja imetud jutt. Kaitsjate, Laurseni ja mingi noore serblase, liitumine suvel tundub palju tõenäolisem.

                              Kommentaar


                                Alex Del Piero!

                                Kommentaar

                                Working...
                                X