Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Torino Juventus

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'Torino Juventus\'

Kui ma ei eksi siis kolmapäev Juvel ülioluline mäng Milaniga kui peaks võit tulema tuleb suuremat sorti pidu.
    fc pohmell

Kommentaar

Originally posted by fcp

Kui ma ei eksi siis kolmapäev Juvel ülioluline mäng Milaniga kui peaks võit tulema tuleb suuremat sorti pidu.
      20:30 Piacenza ? - ? Juventus nii, et ei tule ac mängu... valed andmed mees

Kommentaar

Vabandust kuskilt kõlas läbi et Milaniga on mäng see nädal äkki siis laupäev või pühapäev.
        fc pohmell

Kommentaar

Originally posted by fcp

mäng Juventus - Milan on jah laupäev või pühapäev

Vabandust kuskilt kõlas läbi et Milaniga on mäng see nädal äkki siis laupäev või pühapäev.

Kommentaar

Piacenza:Juventus
            0:1
            Nedved 70\'

No Juve sai 3 ponga kirja jälle mängu ei näinud niii et midagi kommenteerida ei oska ainult et Milan kobistas võõrsil ka 1:0 võidu ära.
            fc pohmell

Kommentaar

Juventus ? - ? AC Milan 10.11.2002 Mäng mida tasub vaadata! Tuleb väga pônev mäng ning, kui Juventus vôidaks kerkiks meeskond ka tabelis ülessepoole. Aga jah mängitakse Torinos, aga see ei ole eriline näitaja! Üllatusi juhtub.... Nii, et Juve poolt kôikse rahvas

Kommentaar

Jah nagu sa Artur mainisid tuleb mäng väga kôva ning need kolm punkti, mis sellest mängust vôtta on väga tähtsad.

Vaadates Milani poolt, siis 3 punkti tabelisse oleks väga super, eriti vôôrsil mängu eest. Jah peab tunnistama, et Pippo on mees omast klassist. Loomulikult on Pipo eelised need, et ta teab juve mängu läbi ja lôhki, olles ise endine Juventuse ründaja. Seedorf on viimastes mängudes ka hästi esinenud ning näha on, et mees oskab olla alati ôiges kohas.

Juventusele tähendaks kolm punkti tabelis 2 kohale tôusmist ning, kui Inter väärataks oleks punktivahe minimaalne. Siiski on juvel raskusi väravate löömisega, vôimalusi on, aga palli väravasse ei saada. Juve mängu muudab kindlamaks väravas seisva Buffoni super tôrjed ning hea vorm. Mees on viimastes mängudes ilusaid tôrjeid teinud ning see lisab teistele mängijatele rohkem kindlust ning vôitlusvaimu.

Viigi korral saaksid môlemad punkti juurde ning ma arvan, et Milan oleks ka viigi korral rahul, sest sellega ei lastud Juve ennast tabelis mööda. Juventuse kohapealt vaadates on viik ka hea tulemus, aga kodus sellises mängus täis tribüünide ees oleks 3 punkti väga magus!

Seda mängu olen ma juba pikemat aega oodanud!

Kommentaar

Juventuse võit tõstis ikka moraali megalt Terve nädal on her Devil and Co korrutanud, et Juve imeb jne. aga jah ütlesin vastu, et vaatame peale mängu!!! Ja tulemus tuli... Tulid need väravad kuidas tahes, kas kaitseliini veast, siis väravad on väravad ning kolm punkti on super eriti sellise tugeva klubi nag AC Milani käest. Tegija... pole lihtsalt muud öelda.

Mis puutub Di Vaiost, siis jah eelmine aasta polnud suht kiita, aga üleelmine oli mehele küll hea hooaeg, mängis päris hästi ning suutis ka tähtsaid väravaid lüüa... Kuigi paljud ei lotnud, et mees Juves läbi lööb, aga siiski on ju Juventuse ründesse kindla mehena Del Piero kõrvale mängukoha kindlustanud.... Tahaks näha seda aega, kui Trezeguet terveks saab ning hakkab oma kohta tagasi nõudma...

Kommentaar

Muud lihtsalt pole midagi öelda.
                    fc pohmell

Kommentaar

Jaa ei ole sul seda subjektiivsust küll kuskilt paista @Artur. Sinu arust võib olla nende mängu ülessehitus olla mäda, aga ma siiski arvan et Lippi on vähe andekam persoon kui sina ja nagu näha on siiamaani tal õigus olnud ja midagi pole suurt mäda olnud.
                      Kuid igal ühel on õigus arvamuseks.
                      fc pohmell

Kommentaar

\'\'alessandro del piero, mees, kes peaks tegelikult oma suurepärastele ründepartneritele ohtlikud olukorrad ette tekitama, on olnud ise selleks, kes väravad ära löönud.. väga tervitatav muidugi, et alex on tagasi vormis, kuid kuhu jäävad teie salased, zalayetad ja di vaiod, kes peaksid nagu rohkem palle värvasse saama?\'\'

Muidu minu arvamus on selline ning kui ma ei eksi, siis ründajad peavad VÄRAVAID lööma... mis selles Del Pieros erilist... ründaja ju teine! Mh sellest punktist ma ei saanud midagi aru....Muidu mis puutub Salast, Zalayetat, siis ma arvan, et Lippi teab paremini, keda mängitada ja millal mängitada... TrezGo on vigastatud ning vaatame, mis saab kui vend tagasi tuleb. Mis puutub Di Vaiosse, siis mis temal viga?? Kômmutab ju piisavalt kolle ning on heas hoos. Artur ikka ei ole rahul????

Kaotus kaotuseks, aga mees ära siis igat asja mis juvesse puutub sôimama (ok pingutasin üle,lihtsalt kritiseerima) , et see vale ning ime kui palju nad punkte on saanud! Minu meelest on super meeskond, kuid arenemis ruumi on palju!

Mis puutub punktidesse ja meeskonna üleehitusse, siis jah enda lemmik meeskond enne kôige... ok ok ma ei hakka vaidlema... tôstaks selle teema uuesti ülesse peale hooaja lôppu, siis vaatame mis seis on!

Kommentaar

Ma olen näinud mängimas Milani ja Juventust môlemat. Milan jättis parema mulje.
                          “The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
                          The Special One

Kommentaar

Minu meelest on Juve alles vrmi kogumas. Milan ei pruugi hooaja lõpuni vastu pidada. Muuseas, kas Shewtshenko lahkumisest pole midagi uut kuulda?

Kommentaar

Minu meelest on Juve alles vrmi kogumas. Milan ei pruugi hooaja lõpuni vastu pidada. Muuseas, kas Shewtshenko lahkumisest pole midagi uut kuulda?

Kommentaar

Originally posted by Patt27

juve pruugib hooajalõpuni vastu pidada ? ... lollus ... mõlemad peavad hooajalõpuni vastu ma usun eks ikka tõuse ja mõõne on ... aga milanil ei ole mõõna hetkel ... lihtsalt olime võõrsil ... juve tegi esimese 30 min mängu ära ja vsjoo ... saime pähe ... juhtub ... sheva ei ole kuhugi lahkumas, alles sai poiss terveks ... eks nii head mängijad on ikka teiste klubide huviorbiidis ...
                                aga yhte ma ytlen ... kodus paneme me kõik ahju !

AC MILAN FOREVER !

Kommentaar

Working...
                                X