Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Torino Juventus
Collapse
X
-
May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football! -
äää .... Diego finaalis ei mängi lolli kollase tõttu ja kui Werder finaali võidab saavad nad Uefasse ka. Ma ei tea, kas selle pileti saavad nad lunastada ka Uefa finaalis, aga Saksa cupi(sorry ei tea nime ja vägistasin sellise. saate aru küll) võites ootab neid kindlasti uuel hooajal Euroopa vutt.Kommentaar
-
ok saksa karikas las olla. Aga UEFA CUP või UEFA karikas võiks ikka tuttav nimi olla, kui Milan seal alles osales...äää .... Diego finaalis ei mängi lolli kollase tõttu ja kui Werder finaali võidab saavad nad Uefasse ka. Ma ei tea, kas selle pileti saavad nad lunastada ka Uefa finaalis, aga Saksa cupi(sorry ei tea nime ja vägistasin sellise. saate aru küll) võites ootab neid kindlasti uuel hooajal Euroopa vutt.Kommentaar
-
ok UEFA CUP või UEFA karikas las olla. Europa League võiks ikka tuttav nimi olla, kui see on ainus adekvaatne siht Roma jaoks. get it!
lisaks sellele jätad ukse Milan ja AC Milan teemadel pedereerimiseks, aga sellisele tasemele ei küündi hetkel isegi mu irooniahoog. on CL, on UEFA, on Real ja on Milan. lepi sellega või situ verd.Kommentaar
-
Juve-Chievo 3-3
Genoa-Juve 3-2
Juve-Inter 1-1
Reggina-Juve 2-2
Juve-Lecce 2-2
Milan-Juve 1-1
+ kaotus Laziole Coppa Italias. Viimati oli Juventusel 7-mänguline võiduta seeria 20 aastat tagasi. Kui järgmises mängus Atalanta vastu niisamuti jääb 3 puntki võtmata, siis on tegu Juventuse rekordi kordamisega.Kommentaar
-
See lause mulle meeldib
Claudio Ranieri said he “welcomes constructive criticism, because I know I've done my work well” and is very happy with this San Siro point.
Sellele lausele jätkuks nagu muuseas, et 50 päeva pole võitu olnud ja eilne oli viies viik kuues viimases mängus
May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!Kommentaar
-
Hea seegi (kui see pikaltsaatmine õige jutt on), sest Gabriel Milito Juventus kaotas tänu oma mökutamisele. Kurat, see juhtkond ei õpi.
Saaks Lapo Elkann klubi presidendiks (pildil vasakpoolne härrasmees koos oma kahe sõbraga), siis sellist jama ei oleks. Mõnede rumuuride järgi Giggity-Giggity-Gibli astub hooaja järel tagasi ja just Elkannide suguvõsa kõige hardkoorim Juventuse fänn astub klubi presidendiks. Päris fun oleks.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar