Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
    Totti seebix !
    mul ka naine mõtles et tegu on seebiga kuid ma ei tahtnud uskuda nagu
    Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Algselt postitas flameas Vaata postitust
      Ärgem sattugem liialt eufooriasse. Bari oli teiselpoolajal räigelt üle - tegu oli Ranieri lolli taktikaga, mille eesmärk oli initsiatiiv anda vastasele ja lihtsalt kaitsta - cmon - Roma ei oska kaitsta. Atalanta tuleb ära võtta, maksu mis maksab. Enam ei tohi punktigi loovutada see aasta. Samp on 6 ptsi kaugusel.
      Kas 3:0 eduseisu minnakse sis tavaliselt metsikult vastase väravat ründama ve? Loomulikult minnakse kaitse taktika peale. Iseasi muidugi, et kui hästi Roma see hooaeg "kaitseb"

Ja Jasperi seebipilt, ma mõtlesin et poiss sattus koos fotokaga dushi alla...ja peale nii jubedat elukogemust tahab ta foorumile vihjata, et "aidake mind", niiet ppaluks abi pakkuda ja olla humaansem !
      FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
      sigpic

Kommentaar

Algselt postitas lorenzo Vaata postitust
        mul ka naine mõtles et tegu on seebiga kuid ma ei tahtnud uskuda nagu
        Nojah, eks ma kunagi ikka kiitisn meest, sest ta on erakordne talent. Aga Maldini viimasel kodumängul õnestus mul näha, mida teeb mees, siis kui pall pole tema käes ja kaamera pole temale suunatud - ainult nutab.90 minutit järjest. Ja täpselt sama näoga nagu siis, kui tal jalaluu pooleks oli ning see vikas mul üle. Liitusin Lazialedega, kes teda klouniks peavad.

Ma tean küll, et te nüüd ütlete, et ma olen hypocrite vitupea kiites Pippot taevani, kui ta teeb täpselt sama asja, aga everybody's a hypocrite. Pippo on Milani mängija ja Pippo on võitnud Meistrite liigasid.

Yo c*unt, third goal was good, and imma let you finish but Grosso has the best goal of all time from that spot.
        jokers to the right
        clowns to the left of me

Kommentaar

Algselt postitas Jasper Vaata postitust
          Yo c*unt, third goal was good, and imma let you finish but Grosso has the best goal of all time from that spot.
          Nice one Doc. Grosso on muidugi vasaku jalgne ja pealegi Juve mängija, niiet mina sinu asemel seda rohtu ei müüks

Aga, et sa ise seagrippi ei jääks, siis

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
            Nice one Doc. Grosso on muidugi vasaku jalgne ja pealegi Juve mängija, niiet mina sinu asemel seda rohtu ei müüks

Aga, et sa ise seagrippi ei jääks, siis
            Grosso ei löönud seda Juventuse eest ning polnud tol hetkel ka Juventuse mängija. Sellest, et ta vasakujalgne on - väga pohhui.

Sinu postitatud kolli raske ületada. Aga mu isiklik lemmik Francesca kott on ikka ilmselgetel põhjustel:
            jokers to the right
            clowns to the left of me

Kommentaar

Algselt postitas Jasper Vaata postitust
              Sellest, et ta vasakujalgne on - väga pohhui.
              Eino ilmselt sa said ise ka aru, et vasaku jalaga löödud väravad mõlemad, kuigi üks vend on paremajalgne. Üldiselt on see argument küll, kui mees mõlema jalaga lüüa oskab. Meenuta kas või enda endist naabripoissi sinimustadest, kes hetkel Flamengo ridades mängima peaks. Tema parem jalg oli vedelam kui suvalise impotendi gun.

Kommentaar

Eino ilmselt sa said ise ka aru, et vasaku jalaga löödud väravad mõlemad, kuigi üks vend on paremajalgne. Üldiselt on see argument küll, kui mees mõlema jalaga lüüa oskab. Meenuta kas või enda endist naabripoissi sinimustadest, kes hetkel Flamengo ridades mängima peaks. Tema parem jalg oli vedelam kui suvalise impotendi gun.
                Nüüd on diskussioon läinud mingite lamp faktide välja toomiseni. Minu panus - Meenutan vasakujalgset Rauli, kelle paremat jalga peetakse vedelamaks, kui sivalise impotendi gun, kuid Milanile lõi ikka parema jalaga 2003(arvatavasti üks ta parimaid kolle üldse). Vot tak. Ja Maldini oli ka paremajalgne ning soovis mängida paremal äärel, kuid pandi vasakusse ja tõusis seal troonile. Mis me nüüd sellega peale hakkame?

Rääkides Paolost meenub, et mul on hea meel, et Ambrosini saab mõne aasta maitsta kaptenipaela. Ta on selle ära teeninud ja näitab teistele eeskuju ning teeninud Milani piisavalt. Paolo või Ambro - Our captain is cooler than your captain!
                jokers to the right
                clowns to the left of me

Kommentaar

meie kapten on maailmameister. Aga üldiselt ma plõksin sinuga, mitte Maldiniga

Kommentaar

meie kapten on maailmameister. Aga üldiselt ma plõksin sinuga, mitte Maldiniga
                    Znaaju. Znaaju. Ja tooše.

Maldini on võitnud roomlastele puutumatuks jäänud karika kolmel erineval dekaadil ja kokku viis korda. Koduses liigas on ta tulnud meistriks Tottist 7 korda rohkem ja jällegi võtnud need tiitlid kolmel erineval dekaadil. Ja olnud rahvuskoondise kapten 8 aastat jne, jne, jne.

Ambro on lihtsalt ässam:
                    jokers to the right
                    clowns to the left of me

Kommentaar

teema läheb rõvedaks kui selliseid pilte siia toppida

Toetagem 6+5 ja alla 18. aastaste transferide keelustamist. Väärtustagem jalgpalli, mitte raha.

Parim laul

Kommentaar

Algselt postitas flameas Vaata postitust
                        teema läheb rõvedaks kui selliseid pilte siia toppida
                        Hea küll, hea küll. Kahjuks mitte-youtube'i oskab ainult smör postitada - http://video.google.com/videoplay?do...4056114176603#
                        jokers to the right
                        clowns to the left of me

Kommentaar

Hell yeah Jasper

Kommentaar

Ei usu, et ka täna ballardini pede kiilakas kinga saab. Masendav on see värk. Väravaid ei löö me kohe üldse enam....rääkimata võidust. Hea, et kaitse on pidama hakanud.
                            See hooaeg tahan ma vaid riommat võita...ega rohkemat enam loota pole mõtet.
                            Daje!!!
                            1.totti koondisesse.
                            2.Money talks bullshit(totti) walks.
                            3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
                            "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

Lohuta ennast sellega, et kui derby võit tuleb..väga hea, kui ei tule... no siis lihtsalt PEAB Ballardini kohvreid hakkama pakkima kui just serie B'sse seiklema ei taha minna see klubi. Koduvorm siis nüüd täpselt selline, et oleme eelviimased koos Chievoga, kellel on üks mäng vähem kodus peetud!!!

Kommentaar

Samas tõesti. riommale kaotamine tähendaks ballardini lahkumist....aga jah lotito juures ei utle miski enam üllatusena.
                                Lotito, Tare ja Ballardini. Kuldne debiilide kolmik.
                                Daje!!!
                                1.totti koondisesse.
                                2.Money talks bullshit(totti) walks.
                                3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
                                "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

Working...
                                X