Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Päris hea mäng tundus olevat. Aga juhin tähelepanu selle video kõige viimasele hetkele, kus De Rossi/Brighi/Mexes näitab päris head klassi.
Õhtul oli lahe juhtum, üks prantslane tuli hostelisse riidekapi suuruse kohvriga ja sai toa 3ndale korrusele no ja otsustas sinna siis liftiga sõita. Ronis oma kodinatega lifti… ja…. ja astus siis kirudes välja – see oli telefoniputka!!! Meil pole ju majas lifti!
Päris hea mäng tundus olevat. Aga juhin tähelepanu selle video kõige viimasele hetkele, kus De Rossi näitab päris head klassi.
millest me räägime? Mul on küll rõve pohmakas (mille pärast mul on muidugi piinlik, sest esmaspäeviti normaalsed inimesed ei joo), aga mis krdi DeRossi. Ta ei mänginud ju
Nii pühapäeval siis riommaga mäng.....Ma võidan igati pidi........tänast mängu pole mõtet kommenteerida........see Lazio on niii putsis, kui üldse olla saab. Vabandan ropendamise eest....asi on tõesti hull.
Igatahes kui riomma võidab lahkub ballardini.....ma suudaks uskuda, kui lotito(igavene pederast) teda ikka ei vallanda.
Kui võidab Lazio on tõesti hea meel totti ilast lõusta vaadata, kuid siis jääb balla pukki mõneks ajaks.
Igatahes jube.....ma ei mäleta isegi ühtegi korralikku võidumängu Laziolt.
Daje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
tea kas hooaja peab päästma jälle Coppa Italia ?
esimene vastane seal 1/8-us Palermo - hetkel tea vist keegi millal see toimub
aga jah - praegune Lazio oma sita mänguga jõua sealgi kuhugi
Euroopaga siis siis selleks aastaks ühel pool - kiiresti ja muretult
küll peab aga küsima - mis kasu on neist kahest abikohtunikust otsajoone taga ?
eilses mängus üks austerlaste kaitsja mängis puhtalt käega otse selle tegelase nina all - ja ei miskit , Zarate võis lõuata palju tahes
ning kodumängus Villarrealiga - Matuzalem tõmmati karistusalas jõhkralt maha, tegelane otsajoone taga ei näind muidugi miskit - ning peakohtunik eemaldas hoopis brasiillase - teise kollasega simuleerimise eest !!!
mis tegelased sellised üldse on - mujalt välja praagitud ?
et siis siuke mäng....olen replays 40 korda juba 3ndat väravat vaadanud...päevläbi juba mõelnud et mida nagu öelda...ja ei mõtle välja...lihtsalt üks sõna kummitab peas : ULME!
Täna saate suhu. Lotito elusalt sealt staadionilt ära ei põgene isegi viigiga. Pealinna ainsa ja vanima jalgpalliklubiga nii ei jamata.
Fuck riomma fuck lotito FORZA LAZIO!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Daje!!!
1.totti koondisesse.
Täna saate suhu. Lotito elusalt sealt staadionilt ära ei põgene isegi viigiga. Pealinna ainsa ja vanima jalgpalliklubiga nii ei jamata.
Fuck riomma fuck lotito FORZA LAZIO!!!!!!!!!!!!!!!!!!
möhhh ? Uuu , sa olid kunagi niiiiii normaaalne . Sa ikka saad aru et täna on "Totti Show" ve? Uuu, parem mõtle juba kähku vabandused välja, et miks te saaate täna elu suhkamit. Peksupoisteks on helesinised homod äärelinnadest, kindlad võitjad on Pealinna tippklubi , As Roma, mängjad!
Vaieldamatult tänase päeva parim mäng!
FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Vabandus on Claudio Fucking Lotito ja tema hüpiknukud Tare ja Ballardini.
AGA siiski täna mängivad lazialed Grande S.S.LAZIO 1900 eest. Mis puutub teistesse mängudesse on mehed usu kaotanud.
Täna tahan saada võitu....3p ei puutu asjasse.
Forza Biancocelesti!!!!!!!!!!!!!!Riomma riomma riomma fuck off
Daje!!!
1.totti koondisesse.
NB! Lazio teemas on keelatud kommenteerida isikutel kelle IQ on madalam kui 40.
Lp,
Lazio Estonia
Daje!!!
1.totti koondisesse.
Ära siis käitu reeglitevastaselt!
No Totti , No Party !
Ai see oli hea.
Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam