Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas count Vaata postitust
    ...siis tuleb Itaalia koondise üks põhiründajatest PAZZINI ja lihstalt taob selel palli väravasse! NICE!
    Algselt postitas fiorentina Vaata postitust
    Nii läks ja mitte 1 kord...

mehe mäng oli järjekordne kaizersõusei akt. ja krdi Storari.
    jokers to the right
    clowns to the left of me

Kommentaar

????

Üks huvitav asi jäi veel silma, meie kõigi suur lemmikspordiportaal postimees dot jeje pole pidanud serie a liidrite vahetumist isegi mõne rea vääriliseks...

Kommentaar

Einoh mis ma muud oskan öelda, kui hihihihahahahohoho.

Kommentaar

Tubli võit.
          Nüüd jääb oodata ainult homset õhtut. Aga iga loogiliselt mõtlev inimene ei arvaks et Lazio võita suudab. Isegi ei lodoaks sellele. "Ennem võtaks kõik Lazio mängjad mürki, kui laseks Romal võita." - See jutt on ka idiootsus, sest Lazio ei suudaks oma alaarenenud mängjatega aafriklaste vastu isegi parimal päeval pealelöökigi teha. Lazio vennad lihstalt ei suuda... Serie B pole veel muinasjutt, vait täiesti reaalne! Jõudu ja edu kõigile!
          FORZA ROMAA!!!
          FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
          sigpic

Kommentaar

*
            Pakun välja foorumimängu, kes esimesena ära arvab, mis aine mõju all count oli kui ta selle postituse tegi, võidab Totti särgi. Auhinna saab kätte Kopli turult, neljas putka, küsige Artjomi.

Kommentaar

No kui homme Atalanta kodus lutti saab siis on küll hiiihiihahahahaaa

Aga kui mitte siis taevasinised peaks ikka võitlema küll..Zarate-Floppari ründes

count, naudi seda esikohta siis 26h..tik-tak-tik-tak

Kommentaar

Kurat, miks just kõikidest meeskondadest peab täna debiilikute peale lootma :/
                So self aware so full of shit

Kommentaar

Sest ise te jurasite Sampdoria vastu.

Kommentaar

Paljud on seda juba kidnlasti lugenud, aga kindlasti paljudel pole seda võimalust olnud:

"The Ultras have announced they will unveil a message to The Special One before kick-off.

The banner in the Curva Nord will read: ‘We honour Mourinho, a real man in a fake football.’

The Biancocelesti appreciate his straight-talking manner, not to mention the rivalry that Inter have with Roma.

Much of the coverage going into this game has been about the Lazio supporters begging their team to lose, as that would prevent rivals Roma from taking the Scudetto."

Kui minu isiklikku arvamust küsida, siis mul läks sellise perse pugemise peale süda pahaks...Ma olen eluaeg teadnud et Lazio fännid ei austa jalgpalli, ega oma enda perekondasidki, aga et mingile Interile perse pugeda ja saada mingit orgasmi oma täiesti p*tsi kukkunud hooajast ja loota, et Atalanta teid kinni püüab....
                    Ja ärge palun ajage seda sassi, sellega, et soovin Roma tiitli võitu - Roma on juba tiitli kaotanud ja Lazio ei võidaks isegi suure tahtmise juures Interit. Sellega pole antud jutul midagi pistmist. Tahtsin lihtsalt kõigile näidata kui värdjad saavad ühe klubi "toetajad" olla... Pärast mängu on muidugi hea parastada "Me tahtsimegi selle mängu 3:0 kaotada"
                    sigpic

Kommentaar

nagu totti oma pirtsutamise ja valemängimisega - nii kõik nn. fännid järgi
                      kuidas kõik on nende vastu ja tahavad neile halba
                      väga hale - aga mis sellelt pirtsakalt naistekarjalt ikka tahta
                      säärase ila ja vingumise peale ma loodan et Lazio täna tõesti Interile kaotab - läheb selles osas ehk paremini õnneks kui mõni aasta tagasi , siis oli küll riommade asemel Juventus
                      Scudetto-ks peab ikka ise võitma , mitte lootma teiste ebaõnnestumisele

aga milline vaatepilt see oleks - riommakad kõigest hingest Laziot toetamas....

Kommentaar

tra, just vaatasin live score'i, et oh, 1. poolaeg kohe läbi ja seis 0-0
                        ja siis nussiti ära
                        The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

oijah. ei saa selle kamba peale ikka lootma jääda.....

Kommentaar

Kutsun üles kõiki inimesi, keda jalgpall vähekenegi huvitab Laziot boikoteerima, eriti aga nende fänne. See pilt mis Stadio Olympicol toimub pole isegi mitte naljakas. Lazio fännid on Interi poolt, ja ainult selleks et Roma meistriks ei tule? Mis loogika sellel teemal sees on? Su oma "fännid" vilistavad su maha kui sa hästi mängid, ja kui viimasel sekundil lüüakse värav, sisi kõik juubeldavad nagu oleks Totti naist n*kkuda saanud!!! See on lihstalt kohutav, see on kõige ebasportlikum mäng mida ma ever näinud olen... lihtsalt kohutav. Loodan et Vendetta , Uuu ja Olli sugused "fännid" auto alla jäävad - see on kõige ebasportlikum käitumine EVER!!
                            sigpic

Kommentaar

count, roma fännid on lihtsalt sellise suhtumise auga välja teeninud
                              No vaata enda juttu.. soovid, et inimesed auto alla jääks, sest neile meeldib taevasinise särgiga meeskond ja sulle mudapruuni?

Kommentaar

Algselt postitas count Vaata postitust
                                Kutsun üles kõiki inimesi, keda jalgpall vähekenegi huvitab Laziot boikoteerima, eriti aga nende fänne. See pilt mis Stadio Olympicol toimub pole isegi mitte naljakas. Lazio fännid on Interi poolt, ja ainult selleks et Roma meistriks ei tule? Mis loogika sellel teemal sees on? Su oma "fännid" vilistavad su maha kui sa hästi mängid, ja kui viimasel sekundil lüüakse värav, sisi kõik juubeldavad nagu oleks Totti naist n*kkuda saanud!!! See on lihstalt kohutav, see on kõige ebasportlikum mäng mida ma ever näinud olen... lihtsalt kohutav. Loodan et Vendetta , Uuu ja Olli sugused "fännid" auto alla jäävad - see on kõige ebasportlikum käitumine EVER!!
                                Tegelt võiksidki Totti ja Co kogu Lazio jalgpalliklubi kohtusse kaevata, sest nemad ju nüüd süüdi, et Roma tiitlist ilma jääb, eksju

Ma täitsa kujutan ette, et milline parastamine käiks KÕIKIDE Roma fännide poolt siis, kui näiteks Lazio mängiks väljakukkumise mõttes otsustavat mängu. Ega te ju kindlasti hoiaks pöialt, et neil hästi läheks ja ei lehvitaks te Laziole löödud värava puhul bannerit "OH NOOO", eks ole. Või äkki eksin?
                                May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Working...
                                X