Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

lecce mäng

Peab tõesti ütlema et kaitse liin on ikka äärmiselt murettekitav...
    Doni jah...tegi super tõrje, aga millegi pärast ikkagist meeldib talle asju oma moodi teha ja driblada ja mängida jalgadega nii palju kui võimalik
    De Rossit peab kiitma see mäng, kes käis korduvalt kaitseliini sitta heaks tegema...
    aga värava olukord noo uskumatu lihtsalt, kuidas lastakse alla meetri mees kahe hea 2 korruse mängija poolt löögile...muidugi sooritus oli filigraane.
    Boriello oli mõttetu...pizarro tõesti dikteeris rooma mängu tempot jne...Vucinic oli ka hea...kuigi ta jätab vahest sellise mulje et ma olen nii hea ja teen kõike nii lohakalt kui võimalik...aga see selline minu väikene kiiks vict temast
    Aga peab tunnistama, et ka Leccele jäeti pennal andmata kui käega meie mees kastis mängis...Igaljuhul loodan, et Hr Lennuk suudab kõige tähtsama asja meile tagada...Kui me saaksime meistrite liigas võõrsil Shakdari vastu edasi, siis ilmselt tõstaks see terve meeskonna moraalset vaimu ja ehk kajastaks see ka liigas ja mängu pildis...sest Praegune mängu pilt on see, et kõik mängivad nii naq jumal juhatab otsest mängu joonist kui sellist väga pole
    Aga FORZA ROMA!!!!

Kommentaar

Algselt postitas itaalia1982 Vaata postitust
      De Rossit peab kiitma see mäng, kes käis korduvalt kaitseliini sitta heaks tegema...
      Vucinic oli ka hea...kuigi ta jätab vahest sellise mulje et ma olen nii hea ja teen kõike nii lohakalt kui võimalik...aga see selline minu väikene kiiks vict temast
      Aga peab tunnistama, et ka Leccele jäeti pennal andmata kui käega meie mees kastis mängis...
      FORZA ROMA!!!!
      1.De Rossi on lihtsalt liiga hea. Ta suudab mängu jooksul rohkem kaitsetööd teha, kui meie 4 neheline liin kokku. Ilma tema säravate hetketeta oleksime Bariga kaklemas viimase koha pärast. Mängu miinuse koht oli see tackling mis ta tegi. Poleks kohtunikule pahaks pannud kui kahe jalaga täislaks sisse tacklingu eest punast oleks välgutanud. Õnneks päästis DDR-i kohene vea omaks võtt ja see et ta ise meedikud platsile juhatas ja tõesti näitas välja et see tackling polnud üldse kohe nii mõeldud ja vastas mägnjale sai ikka palju haiget tehtud. Selle vea järgse käitumise eest võtaks mütsi maha, sest sellist asja tipp klubides enam ammu ei näe
      2.Vucinic-i terve hooaeg on olnud selline nagu eilne mäng. Mingi murdsekund magicut ja muidu selline tujutu ja lohakas palli puutumine. Paistab oma halva tujuga väga palju silma ja eks sellepärast ka siis selline ameerikamägede stiilis mänguvorm...
      3.Lugesin ka hommikul penalti süüdistusi Lecce treeneri poolt. Esiteks neid olukordi polnud kindlasti 3. kaameramehe ja ka mängukommentaatorite tähelepanu pälvis ainult "itaalia1982" poolt mainitud olukord. Aga seal penalt anda oleks olnud ikka väga julm. pall lendas küll vastu ... oli vist Perrotta.. kätt, aga see oli mingi per*epõrkest-vastu latti-põrkest-15-mehe-vahelises-põrke valangus vastu keha käsi. Tahtlikku käega polnud kohe kindlasti tegu ja arvan et kohtunik, kes just selle käe olukorra juures omas head vaatenurka, tegi õige otsuse ja lasi mängul jätkuda.
      4.DONI - küss on tema mentaalselt seisus. kontroll ei teeks paha. meeskond kes on nii palju viimastel hetkede lollidest vigadest põrnud, ei saa lubada et väravavaht vastasründajate vasta 1vs1 driblama hakkavb, kui on võimalik pall lihstalt kaugustesse pommitada. Ja neid kohti oli eile vähemalt 3-4, millele lisaks veel väga hilinenud väljajooksud ja muu ttsirkus, mida ma ei oska isegi kirja panna...kes nägi see nägi. Ja nagu ma mängujärgses postis mainisin, siis tõesti ta tegi ühe supertõrje ja kui siia liita õnn, et Lecce ründajad talt palli kätte ei saanud (murdsekundite küsimus) ja väravat ei sündinud tema eksimustest, mida ta ohtralt korraldas, siis panemegi hindeks tugeva 3 miinusega
      FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
      sigpic

Kommentaar

Jah Vucinici kohta väga tabavalt öeldud minu meelest
        Penalti olukorrast...pigem ma mõtlesin seda, et Rooma ei väärinud võitu siit mängust kui arvestada seda kuidas Lecce surus 2 poolaeg...Corva oli väga aktiivne, ehk tegi Roma vea kui ta ära lasime:P
        Kuid endiselt raiun seda, et Totti puudumine väikese jälje siiski loovususse eile jättis

Kommentaar

Ma ei viitsiks siia kirjutadagi, aga In the end, it was a easy game for the Biancocelesti!!!!!!!!
          Ja pealmine rahuolu oli näha riomma suurt austajat härra cosmit on peenise mütsiga väljakult lahkumas. Teame ju kõik lazialed, et peale seda, kui see mees 2002-2003 hooajal Perugia treeenerina väljakult minema saadeti....suutis ta ikka Lazio mängijatele öelda Forza Riomma!!!! Ime üks kõva peer cosmi oma riommaga.

DERBY AJAL LIHTSALT PEAB NUTELLA OMA VÄIKSE PEENISE PIHKU VÕTMA JA PISARATES rOTTIGA VÄLJAKULT KAOTAJANA LAHKUMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Forza Lazio!!!!!!!!!!!!!
          Daje!!!
          1.totti koondisesse.
          2.Money talks bullshit(totti) walks.
          3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
          "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

kuule, kus sa eelmine nädal olid ?

Kommentaar

Ma ei peakski sellele küsimusele vastama, aga olin koos Igli Tare ja Simone Inzaghiga Tsehhis uusi talente skautimas. Läbirääkimised käisid ikka tõeliselt andekate meestega.....mitte nagu näiteks tiblamullet rubentuse fcst.
              Krt alles nüüd märkasin, et oleme kaotanud Cagliarile....jama jah. Aga noh Palermo vastu võeti muidugi kindlad kolm punkti. Ja F.Rotti.....Edy Reja taktika näebki ette kaitsvat mängu....see on tema stiil ja senikaua kuni nelja parema hulgas oleme austan seda. Muide Lazio on nüüd teise kõige parema kaitsega meeskond ilani järel. Super.
              Daje!!!
              1.totti koondisesse.

Kommentaar

EASY MONEY ALARRM!!!
                Kõik kellel kukrud tühjad ja/või nädalavahetuseks kõvasti joomaraha lisa tarvis on, lugege nüüd kõrv kikkis!

Shakhtar Donetsk - AS Roma , AS Roma koif: 4.20 , vihka sa Roomat palju tahad, aga see on tõesti maailma kõige lihtsam 4.2 mis sa kunagi näed! (koifitsient oli hommikul 3.2, siis 3.6 ja nüüd 4.2, niiet võib veel tõusta!!!)

ja kui ei usu ikkagi sellist tulemust, siis kõigile nõrganärvilistele on ka mõeldud :
                Roma Double Chanche X2 . Ehk siis Kas Roma võit või viik ja selle koif on viimastel andmetel 2.0

nagu üks kulunud poliitik ütless: pole pahaaaa, kui sa saad niiiiii lihtsalt raha
                sigpic

Kommentaar

Kaks või kolm korda on saanud raha Roma peale pandud ja never again. Viimati kui kaotasid 2-0 eduseisust, minu hinnangul väga ebastabiilne sats, kes ikka oskab rohkem alt vedada kui meelehead pakkuda. Kuigi see võit/viik tundub ahvatlev.

Kommentaar

Ainuke viis kuidas rioma võita saab on määrida Nutella kakaosokolaadi ukraina meeskonna mängijatele putsade alla. Kukuvad mehed nagu Hollywoodi filmides banaanikoorele astudes. Lihtsalt loodame, et rotti või mõni teine riomalane taldu lakkuma vastasel ei hakka

Shakthar 2-0 rioma
                    Daje!!!
                    1.totti koondisesse.

Kommentaar

Algselt postitas count Vaata postitust
                      EASY MONEY ALARRM!!!
                      Kõik kellel kukrud tühjad ja/või nädalavahetuseks kõvasti joomaraha lisa tarvis on, lugege nüüd kõrv kikkis!

Shakhtar Donetsk - AS Roma , AS Roma koif: 4.20 , vihka sa Roomat palju tahad, aga see on tõesti maailma kõige lihtsam 4.2 mis sa kunagi näed! (koifitsient oli hommikul 3.2, siis 3.6 ja nüüd 4.2, niiet võib veel tõusta!!!)

ja kui ei usu ikkagi sellist tulemust, siis kõigile nõrganärvilistele on ka mõeldud :
                      Roma Double Chanche X2 . Ehk siis Kas Roma võit või viik ja selle koif on viimastel andmetel 2.0

nagu üks kulunud poliitik ütless: pole pahaaaa, kui sa saad niiiiii lihtsalt raha

Kui see vaid nii lihtne oleks, siis oleksime kõik miljonärid.
                      Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
                        Kui see vaid nii lihtne oleks, siis oleksime kõik miljonärid.
                        Vaata on olemas nn normaalsed koifitsiendid ja siis on olemas PÕHJENDAMATULT kõrged koifitsiendid. Jõudude vahekorrad on pigem ikkagi Rooma poolt kui Shaktarri ja nii kõrge kofitsent on sama absurdne nagu Supursi 5. midagi koif Milani vastu... Nagu pokkeri pot oddside arvutamine

Kuninga kommentaar mängule:
                        Totti: Roma will beat Shakhtar
                        Francesco Totti is confident Roma can inflict defeat on Shakhtar Donetsk and qualify for the Quarter-Finals of the Champions League.

Roma travel to the Donbas Arena knowing that they have to score twice in order to overturn the 3-2 deficit they incurred during the first leg last month.

“We know the formation well,” Totti said. “We know the movements and the plays that we have to make and we will put Shakhtar in difficulty.
                        Serie A news updated throughout the day, from the top sources in Italy covering Italian football, brought to you by Football Italia
                        sigpic

Kommentaar

Countikene, unustasid ühe suure faktori- ilm.
                          Hetkel Donetskis -4 ja õhtul kindlasti natukene rohkem. Roma vennad on tulnud +12 kraadist, erinevus 15-20 kraadi. See võib saada suureks teguriks.
                          PS! Kursid on tõesti ebaloomulikult suured, aga Roma võidu või viigi peale ikkagi mina panustada ei julgeks.
                          Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Ei tea just, kui easy money see on

aga vb double chance tasuks küll proovimist mõistliku summaga, või draw no bet Roomale 3.25-ga

Kommentaar

Artikli pildil siis moorapea Boriello isiklikult. Kui tegemist on liputamisega või pederastiaga siis kahtlemata tuleb mulle rioma meeskond silme ette.

Ärge ealeski panustage rioma peale raha.
                              Shakthar 2-0 rioma ja asi vask!!!!!!!!!
                              Daje!!!
                              1.totti koondisesse.

Kommentaar

Algselt postitas Uuu Vaata postitust
                                http://sport.delfi.ee/news/jalgpall/...41746555&com=1
                                Artikli pildil siis moorapea Boriello isiklikult. Kui tegemist on liputamisega või pederastiaga siis kahtlemata tuleb mulle rioma meeskond silme ette.
                                Pildil on siiski Burdisso, kuid ei saa aru kuidas see uudisega seotud on Kes selle uudise autor küll on?
                                sigpic

Kommentaar

Working...
                                X