Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
võtke nüüd rahulikult suured linnuarmastajad. mingi näkane raisa-tihane teeb oma kakaseid ringe ja kohe elevust kui palju. panin minagi aknanale talveks nazio linnukesele pekki, aga ma ei tule siia kohe sellepärast keksima. see on inimlik
FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Hea trenn oli. Edy Reja Man Of The Match!!!!
Mulle meeldis see peapatsutus Rejalt Cissele....täna need 15 minutit oli Cisse samasugune õnnetu nagu Klose, aga ei mingit isetsemist ja ülinapp värav jäi saamata.
Siiski rõhutan...võita Novarat on sama mis riomat....täiesti tavaline Must win and take 3 points. Keegi ei saa ja ei tohigi olla sitt sellise pasa nagu Novara vastu. Ja kui aus olla siis keegi polnudki. Stankevicious jälle clean sheet.
WE ARE BACK IN BUSINESS!!!
FORZA LAZIO E REJA!!!!!!!!
Daje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Aga edu rubentussiga...hoian pöialt teile.
Mõtlesin, et vb on viga hoopis Stekenburgis via Burgersnicker.
Kes teil seal üldse võtta on:
1 Bogdan Lobont/Goalkeeper/Height-2.40m 18 Gianluca Curzi/Goalkeeper/Height-1.95m 14 Bojan Krkic/Goalkeeper/Volleyball player/Height-1.24m<-------- 24 Maarten Stekelenburg/Goalkeeper/Height-1.99m 93 Mirko Pigliacelli/Goalkeeper/Height-3.50m
Daje!!!
1.totti koondisesse.
Klose siis hakkab konkureerima Miss of the Seasoni tiitlile Robinhoga.
Faktid peale Lazio vs Novara mängu:
Fakt 1
Väidetavalt siis peale mängu lisas Makipizza oma menüüsse uue uudistoote-uudispizza nimega Tommaso "Who the fuck is Klose?" Rocchi.
Fakt 2
Traumapunktid olid Lazio fännidest pungil peale Klose sajandi eksimust, ainuüksi Kolga-Jaani Väilaatsareti meditsiinitelgis lõpetas 1000 inimest tilgutite all, ühele inimesele tehti suupiirokonnas koguni 20 õmblust ja suudeti eraldada hambad nahatükikestest, sest lihtsalt inimesed olid naerukrampides, hambad ja lõualuud plagisesid stiilis kui inimene saab elektrilöögi ja jääb maha tõmblema külma käest kramplike lõualuudega.
Fakt 3
See oli siis viimane Lazio kotkas, kes lendas selleks aastaks soojematele jahimaadele Brasiilia väikesaare raisakotkaste paradiisi, seega teie hooaeg lõpeb siin, teie õnn jätab teid maha.
Fakt 4
Seoses sellega, et paljud Lazio fännid ja üldse inimesed on vigastatud suupiirkonnast, siis on vähemalt selleks nädalaks kriips peal Makipizza äril ja kahtlemata paneb see majandusliku põntsu Lazio palgamaksmise süsteemile, palgad hilinevad jne...
Irw kuubis rubriik:
Lazio hooletute ja vähetreenitud fännide tervis on TEIE klounaadi pärast käest läinud. Idioot. Kui Klose mööda lõi siis oli mul just hämming mitte naeruhoog. Kas te siis irnusite koos teistega pihku kui Poojunn võrku mängis? Ei imestaks muidugi.
Mulle meenus koheselt Robinho peale Klose faili, aga me juhtisime 2-0 täiesti kindla mänguga....ei koti kui aus olla. On nii Klose kui Cisse endas pettunud ja püüavad järgminekord tasa teha. Mängupilt ja eriti just Klose tehiniline osa on ikka ulmelt hea.
Mis puutub Olimpiasse siis Lazio võib olla uhke oma kotka üle...eile oli päeva tegija koos Rejaga. Ja pm võite oma Benfica kotka endale aanusesse lükata....see on tõesti Who the Fuck is Benfica. Ja pealekauba meil pole viimane periood õnne olnud...eilsest vast hakkab meil alles õnn tulema ja meiega jääma.
FORZA LAZIO!!!!!!!!!
Daje!!!
1.totti koondisesse.
hahaha titty
Rocchi ei ole mingi gangsta-wannabe-whothefuck tüüpi mees üldse muide, aastate jooksul võiks niipalju ikka meelde jääda. Rocchi on Kapten suure algustähega ja Lazio on Meeskond suure algustähega, eriti suur on see täht võrreldes teie enda tsirkusetrupiga. Eile lõi Rocchi, mõni teine mäng lööb Klose, Cisse või Sculli või minupoolest kasvõi Tare ise kui vaja. Klose miss ei olnud ligilähedalgi seasoni top10 ja kui ka oleks, ei muudaks see fakti, et ta veeretas palli külmavereliselt viimasel sekundil snaipri täpsusega väravanurka..hetkel kui see oli tõesti OLULINE
3-0 või 5-0 vs Novara on vaid statistika küsimus. FC Prussakatõrje on lähiminevikust võtta kui musternäide, miks ei maksa pilvedesse tõusta liiga vara... Lazio meeste kommentaarid pärast mängu olid igatahes väga realistlikud ja töö ei ole tehtud, saab pea igas elemendis palju paremini.
Kotka pärast ei maksa ka muretseda, peale parima vaatega istekohalt mängu nautimist kolistas ta veidi Olimpico katust mööda ringi ja nautis öiseid panoraamvaateid Igavesest Linnast. Veidi peale keskööd otsustas, et selleks korraks aitab ja lendas oma inimsõbra juurde alla tagasi, ilmselt läks kõht tühjaks ja läks koju oma traditsioonilst hundikintsu ribadeks käristama.
Aga edu rubentussiga...hoian pöialt teile.
Mõtlesin, et vb on viga hoopis Stekenburgis via Burgersnicker.
Kes teil seal üldse võtta on:
1 Bogdan Lobont/Goalkeeper/Height-2.40m 18 Gianluca Curzi/Goalkeeper/Height-1.95m 14 Bojan Krkic/Goalkeeper/Volleyball player/Height-1.24m<-------- 24 Maarten Stekelenburg/Goalkeeper/Height-1.99m 93 Mirko Pigliacelli/Goalkeeper/Height-3.50m
mõni päev tagasi oli uudis kus Spalletti ütles et ta tuleb ükskord tagasi. Fööniks? Igatahes kõik tundub minevat stsenaariumi järgi, LE juba intervjuus mainis lahkumist. Muidugi hea valik oleks Ancelotti aga kes suudab tema 456 käigulisi lõunaid maksta igapäevaliselt.
Spalletti oleks ideaalne, minu jaoks parim valik. Kui Lennuk kõrvale jätta siis maailma kõige vingem treener ka. Tulgu koju ära sealt Venemaalt kurat võtaks.
Roma boss Luis Enrique’s defensive headache is turning into a migraine ahead of the game against Juventus.
The Spanish tactician is short of centre-backs as Simon Kjaer and Nicolas Burdisso are injured, while Juan is suspended.
As a result, the tactician was thinking about partnering Gabriel Heinze – his only remaining central defender – with full-back Marco Cassetti.
However, the former Lecce player is struggling with an ankle problem and is now a major doubt for Monday’s Serie A game.
Given the complications, Luis Enrique could decide to use central midfielder Daniele De Rossi in the middle of his defence.
Nüüd siis tundub asi veelgi tõenäolisem.
Cassett jooksis ka nagu katkine makilint rullikute vahelt välja,mees siis mõnda aega krussis ja sõlmes, usun, et ma pole ülekohtune kui ütlen, et mees hakkab ajale ka reaalselt jalgu jääma samamoodi nagu kõik need vinüülid ja kassettid elasid oma aja ära.Kuigi hetkel jh kus meid kimbutab järjekordselt hooajakeskne vigastustelaine oleks isegi see kergelt krõbisev ja krabisev makilindilt tulev metsseasarvest puhutud hundiulg, kergelt minoorse varjundiga vastu mu kuulmetõri sisemise närvikanali vatsakest paugumas nagu veebruari kuine pakane, siis isegi selline pissitilgad püksis närvivalus kuulamine ja ootamine oleks muusika mu kõrvadele.
Ühesõnaga juvel on suht kellad kui De Rossi on keskkaitses, lõhnab FORZA ROMA järele !!!
Kommentaar