Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Tagliavento on nende 12. mees. Kui rotti siiski stardib siis 11. mees. Oleks adriburger ka siis 10.
    Lazio võidab 2-0
    FORZA LAZIO!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Nutella poiss teeb õhtul nii mõnegi võileiva pisarais ennem tuttu minekut.
    Daje!!!
    1.totti koondisesse.
    2.Money talks bullshit(totti) walks.
    3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
    "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

Tule tagasi reaalsusesse palun, kahju juba lugeda su muinasjutte siin. Vaene puuetega pisike tüdruk Uuu

E: See pidi vist küll ikka korralikult reaalsusesse tagasi tõmbama eksole?
      So self aware so full of shit

Kommentaar

Tra, mis naerud

Kommentaar

Nüüd saab vist mõneks ajaks ühest tüübist jälle rahu
          May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Ou jee. Kauaks Uuu sa nüüd peldikusse kinni jääd?

Forza Roma!

Kommentaar

Esimest korda soccerneti ajaloos olen ma sõnatu! Seda emotsiooni ei saa panna sõnadesse!
              Tänan sind kogu südamest TOTTI!!!
              Igavesti Sinu ROOMA!!!!

FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
              sigpic

Kommentaar

Pole sõnu lihtsalt
                Oi-oi kui hea on olla poisid keegi jooma? :P
                TOTTI!!! ROMA!!!

Kommentaar

Algselt postitas Francesco Vaata postitust
                  poisid keegi jooma? :P
                  mul läheb õlu hetkel kiiremini kurgust alla kui Northug suusatab

Kommentaar

Nuh UUU nõuad sa veel mingeid reaalseid tõendeid selle kohta, et Lazio on saast ja see on puhas juhus ja loodusnähtuste kokkulangemine, et Lazio nii kõrgel tabelipervel asub.

Hooaja kõik 3 olulisimat mängu, mis teil olid-suutsite oma tavapärase taseme väljamängida...tead isegi millest jutt.
                    Kolm on kohtuseadus ja ma usun, et iga Lazio fänn võib selle põhjal klubi hooajale üsna võika hinnangu anda, läbikukkumine mis muud.

Isegi sellises seisus nagu me oleme, sisetülidest räsituna, pingetega, õpipoisist lootsiga, tuleme me ikka ja pistame lazio pisikesed alles koorumata kotka tibud nahka nagu nälgas huntkasslased.

Ja see Totti-Rotti jutt, suht valusalt maksis ikka kätte sulle.

Totti hävitas teid DERBYS täielikult!!! Ma ei tea kaua sul jätkub jaksu Tottit mahateha, aga reaalsus on ilmne, et Totti on ka noores pensionieas tuhat korda tõhusam vana kui Hernanes.

Hernanes on lihtsalt üks naljanumber, kahetsen, et üldse diskuteerisin teemal totti vs hernanes
                    Hernanes tagasi kohvimaale, nö. "talendid koju"!

Vaadake asja positiivset külge, punaste kaartide osas edestasite meid!

TOTTI - KING OF ROME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                    sigpic

Kommentaar

FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
                      sigpic

Kommentaar

No ma loodan, et Lazio fännid ei ole vast nii infantiilsed ja suudavad kaotusi vastu võtta nagu mees? Kogu meeskond oli sitt, Muslera tegi oma kohustusliku derby pudrunäpu ära, Floccari oli suur ümmargune 0 ja jätkuvalt on staadion pooltühi... 100 minutit raisatud pühapäeva jälle ;(

Aga neutraalsetele vaatajatele küll küsimus, kas mul on Lazio prillid liiga tugevad ees või oli penalti jälle täiesti imetud? See hakkab juba natuke halenaljakaks muutuma... andke siis enne mängu teada, et peab olema penalti ja lööge kohe esimesel minutil ära, säästame mitu minutit mölisemist ja kohustusliku punase kaardi. Aga kui mängu eest tuleb kogu meeskond laita, siis mölisemise ja pasunasse sõitmise eest 7/10st, soliidne esitus

Kommentaar

Algselt postitas vendetta Vaata postitust
                          Aga neutraalsetele vaatajatele küll küsimus, kas mul on Lazio prillid liiga tugevad ees või oli penalti jälle täiesti imetud?
                          Sul peaks mingid muud prillid ka veel ees olema ja eriti kanged! kaks meest sõidavad karistusalas maha ja see on ka välja imetud penalti!? Tüüpiline Lazio hala hakkab juba pihta. vat see on juba halenaljakas

E: Ei ole küll neutraalne vaataja, aga isegi eriti kangete Lazio prillidega viimane Loll ka ei küsiks sellist küsimust.

Kommentaar

Päikest teile sinna vihmasesse pealinna
                            Lazio näitas Montellale ette kuidas see Roma koosseis peab väikeklubidega edaspidi mängima, oskate küll ju kui viitsite. Kaitse korras, keegi ei tee mingeid debiilsusi ja mängu lõpus aeg maha ja vastased närvi ajada. Totti mäng oli meh... aga see kuidas ta lõpus suutis mängu tempo maha võtta ja eriti Radule pähe ronida, maailmaklass. Ei ole eriti suur fänn sellistele taktikalistele kavaldamistele aga kui hästi tethud, siis tuleb aplodeerida publikul.

PS FU Jasper, oli sul vaja nüüd ära sõnuda siin.

Kommentaar

Ei, kui ma esimese poolajal lõpus arvasin, et see on küll mingi igav kräpp ja kuhu on kadunud kirg, siis lõpp oli klassika
                              Tabelit vaadates ka ok tulemus, mida Roma vääris.

Ja enamvähem koopia sügisest, kui Lazio samamoodi ennast derbys täis lasi.

Kommentaar

Kui sa natuke lugeda ja kaasa mõelda üritaks... Esiteks ma ei pööranud nii hoolega tähelepanu sel hetkel ja miski udune kordus oli hiljem aga jällegi ma ei usaldaks liiga palju fänni silmanägemist, kes on oma meeskonna peale tige ja on peamiselt hõivatud erinevates euroopas keeltes vandumisega, sellepärast küsisingi NEUTRAALSET arvamus, selge see et Roma fännile oli 100% kindel penalti. Täna see polnudki vast lõpptulemuse suhtes nii oluline.. nagunii polnud Lazio puujalgadel ideed kuidas pall väravasse toimetada, aga lihtsalt naerma ajas kuidas see seeria jätkub, Roma ON saanud palju penalteid ja mitte just alati päris õige asja eest, selles mõttes pakkuski huvi, et kuidas täna sellega oli kui juba mitu päeva oli suur kisa, et Tagliavento annab penalti, kütke rahad sisse.

Kommentaar

Working...
                                X