Ainuüksi selle Klose lause eest peaks sulle poolautmaadist laskma ühe lahmaka. Mõistan su valu, kui Klose võttis kõik te 3 punkti ja andis need õigele klubile. Aga kunagi pole hilja Lazio pooldajaks hakata...Florentina Soccer on ju nagunii alla 10 aasta vana pankrotipesa. Ma olen kella 6. kontoris siis lähen õhtust sööma idabloki skautidega.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas
Collapse
X
-
Algselt postitas Uuu Vaata postitustAinuüksi selle Klose lause eest peaks sulle poolautmaadist laskma ühe lahmaka. Mõistan su valu, kui Klose võttis kõik te 3 punkti ja andis need õigele klubile. Aga kunagi pole hilja Lazio pooldajaks hakata...Florentina Soccer on ju nagunii alla 10 aasta vana pankrotipesa. Ma olen kella 6. kontoris siis lähen õhtust sööma idabloki skautidega.May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustPoolakas pole ju süüdi, et kohtunik eksis? Ah nojah paratamatult jääb plekk külge sellele mängijale/meeskonnale kelle kasuks vile oli.Kuidagi küüniline lihtsalt ja see on ka põhjuks, miks minu jaoks see mängumees enam mitte grammigi väärt pole.
May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
No aga proovi nüüd lõpuni ausaks jääda, probleem on ju lihtsalt selles, et tegu oli nii olulise väravaga sinu pooldatava klubi kahjuks. Mida see Klose sinu arust tegema pidi nüüd? ''Ou-jou reff kle, tead ma olin sulus... mine ja sebi tabloo õigeks, pärast teeme koos õlled sinuga fröind''. Minu jaoks teeb eriti naljakaks sinu postituse fakt, et olen oma silmaga Gilardinot näinud samas suurusjärgus suluseisus olles väravat löömas, ilmselt oli liigamänguga tegu ja võibolla isegi keegi oskab videosüüdistuse youtubest välja kaevata. Gila ka muide tähistas üsna rõõmsalt, mis nüüd küll saab... jubedad eetikagurud on jalgpallifännid, ainult kuni hetkeni kui oma meeskonna vend mingi jama kokku keerab
edit: üritasin kiirelt youtubest seda väravat leida, aga ei õnnestnud. Gila naljakate sukeldumiste megamixide vahelt ei leia ülesGilardinole head paranemist! Ei arva nüüd küll, et teda peaks maha tegema kui ta soovib oma meeskonnale parimat ja püüab igast olukorrast viimse välja pigistada, selline see tipuründaja elu juba on
Kommentaar
-
Algselt postitas vendetta Vaata postitustNo aga proovi nüüd lõpuni ausaks jääda, probleem on ju lihtsalt selles, et tegu oli nii olulise väravaga sinu pooldatava klubi kahjuks. Mida see Klose sinu arust tegema pidi nüüd? ''Ou-jou reff kle, tead ma olin sulus... mine ja sebi tabloo õigeks, pärast teeme koos õlled sinuga fröind''. Minu jaoks teeb eriti naljakaks sinu postituse fakt, et olen oma silmaga Gilardinot näinud samas suurusjärgus suluseisus olles väravat löömas, ilmselt oli liigamänguga tegu ja võibolla isegi keegi oskab videosüüdistuse youtubest välja kaevata. Gila ka muide tähistas üsna rõõmsalt, mis nüüd küll saab... jubedad eetikagurud on jalgpallifännid, ainult kuni hetkeni oma meeskonna vend mingi jama kokku keerab
Mitmeks mänguks bänniti Klose pärast juhtunut?
Loomulikult läheb see asi mulle rohkem korda sellepärast, et olen selle klubi fänn, kes nende otsuste tõttu kaotajaks on jäänud. On selles midagi imelikku?
Samamoodi ei ole selles midagi imelikku, et mina nii arvan ja mõni teine mitte. Arvamusevabaduseks nimetatakse seda. Oled äkki kuulnud?
Minu jaoks on see tema lõppenud.
Minu hinnangul on Klose ja jääb oma käitumise tõttu sitapeaks ja seda arvamust ei lükka keegi ümber. Olen täiesti lõpuni aus!May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Florence Soccer 2000 fännid ei poolda Mirot, kui üht edukaimat jalgpallurit....big deal....väga vaieldav kogu see diskussioon, aga ole tõesti aus....kui see kohtniku närakas ei vilistanud siis mina panen edasi, et oma leivaisa aidata. Mängueetikat võid otsida vb kuskilt minevikust....samamoodi on rotti-titty samasugune trapea...milline kuningas lööb iseendale käega näkku ja peale seda saab vastane kollase???Mitu bani see ahv sai kui teda otsesaates korduses narriti korduvalt. Nii kurb kui see ka pole ei ole siin jalgpallimaailmas mingit perfect mängijat.
Püüan olla täiesti objetiivne, aga ainuke viimane sähvatus on tõesti Lazio Cisse....kui ikka mängijale pakutakse easy money 20 milli ja tuleb Laziosse 2 milli eest. Põhimissiooniks koondisesse tagasi saada. See on midagi. Kuid samas Cisse lööks samuti need sulust väravad jne ära. Keda kotib. Soovin Cissele ja Klosele edu kahes järgmises koondisemängus.
Sama ka Hernanesele.Daje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Kommentaar
-
Cisse ja 20 milli teenima seal pilukate juures, parimal juhul oleks mees saanud kausi riisi ja vagunelamu metsaservas, jõristanud koos pudeli sakega ja kahandanud vaid oma prantsuse kuke staatust.Üsna alatu katse Cisse poolt oma jalgpalluri aktsiaid tõsta ja nüüd on siis tulemus käes, üks poolpõrunud fänn eestist , kasutab pea igas väljaütlemises seda ja ülistab teda mis iganes pallurile. Nii kergeusklik oled ikka UUU, see vend on lihtsalt balotelli tasemel edev kukk, kellel ilmselt isegi pepsuli karvad on krussi keeratud ja vivacoloriga ülevõõbatud.
Ausalt UUU tuled siin Cissed võrdlema Tottiga, kas sa tõesti oled esimest päeva Serie A jälgija? Kas sul on tõesti hapukurgid peas kusihappe marinaadis talveks ovaalsesse purki pandud ja kõnnib see kahel jalgel ise sahvrisse lukutaha.
Sul on ikka peakontoris ka keldrikorrus kus vähe jahedamat vurtsu...?sigpic
Kommentaar
-
Ja kust sina seda F.Rotti võtad, et Cisse seda pakkumist ei saanud. Üks juustukotist peenisepea eestist on sündides saanud endale ülimvõimed. Ta saab kohe aru kas inimene valetab, ta näeb ära kas rottil on persevenitus, ta saab isegi aru kui vaja sitale minna. Sa oled tõesti eriline.
Mine löö endale haamriga näkku ja helista politseile ja ütle, et ema lõi.Daje!!!
1.totti koondisesse.
Kommentaar
-
Algselt postitas Uuu Vaata postitustJa kust sina seda F.Rotti võtad, et Cisse seda pakkumist ei saanud. Üks juustukotist peenisepea eestist on sündides saanud endale ülimvõimed. Ta saab kohe aru kas inimene valetab, ta näeb ära kas rottil on persevenitus, ta saab isegi aru kui vaja sitale minna. Sa oled tõesti eriline.
Mine löö endale haamriga näkku ja helista politseile ja ütle, et ema lõi.
Sul tundub ka persse venitus olema UUU, sest ma ei tea ühtegi teist vigastust mis tekitaks rohkem valu inimesele, kes ajab sellist hingevalus juttu, katsu parema käega kas sul on munad alles ja siis katsu vasaku käega ega sul midagi aanuses ei ole, sest see võibki sulle sellist valu põhjustada.
Muidu UUU Frey kohta õige jutt, see mees näeb välja nagu oleks temaga 5 aastat fiores põldu küntud ja konksu eediga temast kartuleid otsitud, sest oleme ausad need varred tema näos on üsna lopsakad, kahju, et mugulat pole all ollagi.
Ütlesid UUU kunagi, et Totti imeb oma peenisemaitselist pöialt, mõtlesin, et küsin siis vastu, et kumma peenis sulle rohkem maitseb kas Klose või Cisse? üks peaks ju olema shokolaadi glasuuriga?sigpic
Kommentaar
-
Ma küsisin kust sina juustukott võtad, et Cisse valetab???? Ära aja Keskerakonna Savipeki demagoogiat.
Siiski Palju Õnne Kõigile Tõelistele Eesti Jalgpallisõpradele!!!!!!!!!!Super õhtu!!!!!!!!!!!!Daje!!!
1.totti koondisesse.
Kommentaar
-
Algselt postitas Maarek Vaata postitustPoolakas ütles pärast mängu, et talle tundus, et oli sulg ja teda üllatas, et värav ära loeti. See, et talle sel hetkel midagi valesti tundus olevat, loomulikult ei takistanud suurest rõõmust Olicile sülle kargamastKuidagi küüniline lihtsalt ja see on ka põhjuks, miks minu jaoks see mängumees enam mitte grammigi väärt pole.
Kommentaar
-
Algselt postitas Delfino Vaata postitustsiis tekib küsimus, kes sealt sinu meeskonnast näiteks milligrammiväärt oleks?So self aware so full of shit
Kommentaar
-
Tests at the Villa Stuart clinic on Thursday showed the lesion has reduced by 50 per cent already, so faster than predicted, but it remains to be seen if he can fully recover to face Lazio next Sunday evening-
Totti juba paraneb ja arvatavasti/loodetavasti tuleb 29. Derby della Capitale Rooma Kuningal.So self aware so full of shit
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar