Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Nojah... ei hakka vaidlema Eks iga mõistlik inimene oskab ise kõrvutada Gilardino ja Klose väravad ja statistika, ülejäänud oli muidugi jah tase Aga see poolaka teema? Et Klose suurim süü on hopis see, et ta on pärit praegu Poola alla kuuluvast Sileesiast? Või oli ta suurim süü, et lõi mingi suluseisu värava? Või Teile lihtsalt ei meeldi Poola ja siis see mingi uus sõimusõna? Või mis?

Kommentaar

Algselt postitas Delfino Vaata postitust
      Nojah... ei hakka vaidlema Eks iga mõistlik inimene oskab ise kõrvutada Gilardino ja Klose väravad ja statistika, ülejäänud oli muidugi jah tase Aga see poolaka teema? Et Klose suurim süü on hopis see, et ta on pärit praegu Poola alla kuuluvast Sileesiast? Või oli ta suurim süü, et lõi mingi suluseisu värava? Või Teile lihtsalt ei meeldi Poola ja siis see mingi uus sõimusõna? Või mis?
      Sa ei saa ikka mitte midagi aru. Ma pole teda süüdistanud mitte milleski, ära kujuta asju ette. Lihtsalt tõin välja mängijad Fiorentinast kes minu arust on mitu korda rohkem väärt kui Klose.
      So self aware so full of shit

Kommentaar

Vaatasin pulli pärast siis, et mida nt transfermarkt.co.uk nende mängijate hindadeks pakub.

Klose 4.4M.

Gamberini 6,6M. Vargas 13M. Cerci 5,7M. Jovetic 15,5M. Gilardino 14M. Cassani 7M. Montolivo 14M.

Ega need hinnad ei tähenda eriti mitte midagi, aga midagi peavad need ikka lugema eks

Kommentaar

Kuulge peenisepumbad...mis kuradi hindadest sa siis jurad? Klose on juba suur tempel maailma jalgpalliajaloos. Mingi Cassani, Cerciriomma, Vargas wft.....who the fuck is Cassani?????who the fuck is Cerci???Pojunn on ka ju 12 milli tra Zenjov on ka iga hetk rohkem väärt.
          Ja veame kihla, kui Klose kütab üle 15 värava plus hunnikute viisi assiste siis võib Lotito ta veel uuel hooajal kolmekordse hinnaga üheks hooajaks kuskile paugutama saata.
          Kadedus on tõesti kole asi....aga mis seal ikka, ega teie süüdi pole et riomanistad või florentina soccer 2000 fännid olete. Issanda loomaaed on kirju ja pededest pungil
          No Florentina Soccer 2000 vennad said vaigistatud....16. peab Miro vist teise osa ahve suud koomale tõmbama panema.

Kas kuninga persevenitus on kontrolli alla saadud? Või mängib perse kipsis?
          Daje!!!
          1.totti koondisesse.
          2.Money talks bullshit(totti) walks.
          3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
          "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

Yesssss te mängite 10nekesi....Pojunn saab lasteaiast ikka välja pühapäeva hilisõhtuks? Või peab eriload taotlema sotsiaalametist?
            Daje!!!
            1.totti koondisesse.

Kommentaar

See naljanina võrleb tõsiselt 23 ja 33 aastaste mängijate hindasid?

Kommentaar

Tegelikult võiks siis ju võrrelda mingit Vargast juba Paolo Maldini või Cristian Vieriga ka? Krt maksab ju kordades rohkem. Maldini ja Vieri ei maksa enam midagi ju.
                Daje!!!
                1.totti koondisesse.

Kommentaar

Siin kohal astus Fransesco ikka päris korralikult ämbrisse.
                  Ela ja tunne, et elad
                  see on kõige lihtsam
                  filosoofia, mis toimib
                  sule silmad ära vaata
                  tagasi, hinga sügavalt ja
                  hüppa üle iseenda varju
                  tule koos minuga.

Kommentaar

Algselt postitas Delfino Vaata postitust
                    Nojah... ei hakka vaidlema Eks iga mõistlik inimene oskab ise kõrvutada Gilardino ja Klose väravad ja statistika
                    Klose 151 väravat 380 mänguga (Saksa ja Itaalia liiga).
                    Gilardino 141 väravat 354 mänguga (Itaalia liiga)

mis su point on?

Kommentaar

Paluks ka Euroopa väravad ja koondis ka härra cännukukk.
                      Daje!!!
                      1.totti koondisesse.

Kommentaar

Mis roma klounide point on peale foorumirahvale meelelahutuse pakkumise? Klose vs Gila on täiesti mõistlik võrdlus, vaata millise nurga alt tahad, mõlemad on väga uhke karjääri jalgpallis teinud. Gilal uhkemad tiitlid ette näidata (CL, MM) samas Klose on inviduaalselt vast MMil natuke rohkem säranud, 14 väravat vs 1 (või oli 2?)+ täiesti reaalne, et temast saab koondise top scorer lähitulevikus, Mülleri rekord on siiski väga uhke sihtmärk, isegi roma fänn võiks sellist jalgpalliajalugu osata hinnata Kloset võrrelda Gamberini või Cassaniga... see on ikka täiesti fenomenaalne ämber, vaata mis nurga alt tahad

edit: ja kuna te juba siin võrdluste teema üles tõstatasite jälle, kuidas selle minu antud koduse ülesandega jäi? Miks ei saa Totti ja Hernanesi karjääri numbreid üksühele võrrelda.. nuputasite välja mitme peale? Ootan jätkuvalt mingit loogilist põhjendust selle asemel et minu täiesti õigustatud küsimus hooaja vormi kohta derailiti mingi debiilse pildiga
                        Last edited by vendetta; 08.10.11, 20:10. Põhjus: kuningas!kuningas!

Kommentaar

Kui te lugeda oskaks siis ma ei üelnudki et need hinnad midagi tähendama peaksid, lihtsalt huvitav oli. MINU silmis on need mängijad kõik palju rohkem väärt kui Klose (vanusest ja hinnalipikust hoolimata) seda ma kirjutasin juba enne nende hindade välja toomist. Mul pole Klose vastu kunagi midagi olnud, aga see lause et Klose kõrval pole Fiorentina mängijad milligrammigi väärt ajas küll närvi jah. Ise ka saad aru mida sa räägid mr. Delfino? Jah tunnistan, ei meeldi poolakad, veel vähem meeldib Saksa liiga. Aga see polnud üldse asja point siin. Klose on olnud tõesti KOONDISE tasemel super mängija ja olen temast alati mingil määral lugu pidanud, aga jah, Fiorentina vastu see värav ja otsus Laziosse minna on MINU silmis tema aktsiaid kõvasti alla tõmmanud.

Kommentaar

Algselt postitas vendetta Vaata postitust

edit: ja kuna te juba siin võrdluste teema üles tõstatasite jälle, kuidas selle minu antud koduse ülesandega jäi? Miks ei saa Totti ja Hernanesi karjääri numbreid üksühele võrrelda.. nuputasite välja mitme peale? Ootan jätkuvalt mingit loogilist põhjendust selle asemel et minu täiesti õigustatud küsimus hooaja vormi kohta derailiti mingi debiilse pildiga
                            Loe eelmist minu postitust.
                            Jäädki ootama, ma ootan siiamani su geograafia alast põhjendust Derbide kohta

Kommentaar

Ok Frankie, see on üle pika aja üks täitsa mõistlik jutt. Aga kuna ma olen õel Lazio fänn, siis tahan ikka norida natukene.. milleks sellist jama üldse postitada! Sa ju ei käi teiste klubide teemades postitamas ilmselgeid asju nagu ''homme tõuseb päike'' ''vesi on märg'' jne. Postita ikka pigem kui miskit asjalikku on öelda. Näiteks ma võiks vabalt postitada, mis ma arvan Burdisso mängust eile Chile vastu (ei viitsi tegelikult), see annaks mingit infot edasi. Kui ma nüüd tuleks ja läbustaks Roma teemasse, et Burdisso on mõttetu tont, kõik Chile võimalused tulid tema käkkide pärast..ostke parem Titus bramble ruttu!! Ja üleüldse kõik Roma kaitsjad on ebameeldivad jobud öääääööööüüüüüü.. Oleks sellisel asjal mingi ''point''??

Kommentaar

Ma tahaks tegelikult teada miks Klose aktsiad langesid, kui ta Lazioga liitus?
                                Ma ei teadnudki, et paljude väravatega ja assistidega uues tundmatus liigas 33 aastasena toob aktsite languse. Peale selle on ta tagasi koondises. Mitte asendusena vaid täiskohaga tippründajana.
                                Ja tuletan meelde, et Bayernis pakuti talle 4.5 miljonit palka. Ta valis 2 miljonit ja algkoosseisu koha, kui ta seda väärib. Kuna ta seda väärib 100% siis tänu sellele otsusele on ta ka koondises tagasi. Bayerni pingil eurosid lugedes vaevalt seda juhtuda oleks saanud. Või oleks Rancespersevenitus?
                                Daje!!!
                                1.totti koondisesse.

Kommentaar

Working...
                                X