Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Eriti nõme kogu asja juures on see, et sellid, kes veel enne täitsa normaalset juttu kirjutasid, on nüüd äkki mingite ajuvabade poisikestega ühte sammu hakanud astuma
    Ma püüan tagasi normaalsete hulka tulla....ja seda kõik tänu Maarekile....aitäh sõber...hakkan vaikselt isegi aru saama, kui madalale ma laskunud olen.
    Daje!!!
    1.totti koondisesse.
    2.Money talks bullshit(totti) walks.
    3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
    "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

C. Brocchi soovib veel ühte hooaega Lazios mängida ja usun, et Lotitol pole selle vastu midagi.
      Sealjuures soovib mees Lazio süsteemi sisse tulla peale erru minekut. Usun, et kui ilan oleks näinud palju see mees tegelikult väärt on ei oleks nad iial minema lasknud. Peale Laziosse tulekut on ta võidelnud viimase sekundini ja oli lausa hale vaadata kuidas Barcelona II noored "talendid" said pea mängu lõpus veel kiirusega pähe 35(on vist) aastaselt.
      Kevin Spacey isiklikult Lazios.
      Daje!!!
      1.totti koondisesse.

Kommentaar

Ühes oma combos ma panin florentina soccer 2000 tänase mängu viiki ennustama ja tabasin. FS2000 kommenteerides on seal mõned mehed, kes häid liigutusi ette võtavad, kuid jah paari mehe madal tase võite ei too. Miha on norm muidu.

Daje!!!
        1.totti koondisesse.

Kommentaar

8 minutit saanud väljakul olla ja juba käib hävitamine
          SUPERGOL LAMELA!!!!
          FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
          sigpic

Kommentaar

Kuidas hävitustöö lõppes? 6-0? 7-0? 15-0?
            Nägin et beebi tuli ka lõpus sisse....vapustavalt hea mäng mähkmekandjalt...ja millised aeglased tõstega söödud kasti....vapustav....Barcelona I pigem.
            KOHUTAV FINISHING absoluutselt kõigilt ahvidelt....ja millised õnneseened te ikka olete...et Palermo teid ära ei karistanud.

Klooooooooooseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ee Forza Lazio!!!!!!!!!!!!!
            Daje!!!
            1.totti koondisesse.

Kommentaar

Grande Lamela!
              "I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
              These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."

Kommentaar

Algselt postitas Uuu Vaata postitust
                Forza Lazio!!!!!!!!!!!!!
                FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
                sigpic

Kommentaar

Su viimasest pildist ei saa kohe üldse aru....minuteada sittus Lazio kotkas teil kõigile õlad täis....püksid pasa ja kusega täitmisega saite ise hakkama.
                  Daje!!!
                  1.totti koondisesse.

Kommentaar

Lazio kusekotid peaksid praegu poolajal 3-0 taga olema mitte 1-0 juhtima. Täielik ebaõnn Bolognal ikka.

Kommentaar

Seda on rõõm kuulda. Bologna mehed võiks veidi vähem draamat teha ja iga puute peale agoonias vähkrema mitte hakata, siis ehk oleks neil mängimiseks rohkem jõudu. Cisse asemel oleks Kozakit vaja, täpselt see mäng, kus tema toores jõud ja nahhaalsus saaks särada.

Kommentaar

Eks Lazio olegi õnnega pooleks endale võidud kobistand .
                        yo

Kommentaar

Kuidas Klose veel kollast pole saanud?
                          Algselt postitas Iceman
                          Hofnari maitse totside suhtes on ikka ülekõige.

Kommentaar

slimm.ee

Kommentaar

Küll on paha kohtunik onju peenised? Nii paha, et kui üks Bologna ahv kaks korda käega kossu kastis mängib siis ärme anname penaltit.
                              Ja see teatraalne sittumine käis mulle närvidele juba. Lazio mehed ei ole sellised ahvid. Bologna meenutas mulle riommat...korra riivad siis käed näos ja perse pikka.
                              Lazio võttis siit täna väga kindla ja distsiplineeritud 2-0 võidu. Cisse oli uuesti sündinud teine poolaeg ja endiselt Cisse-Klose toodavad võite Biancocelestile.

MIS SIIN IKKA.......SEMPRE FORZA LAZIO!!!!!!!!!2ND IN THE TABLE ONE POINT BEHIND pudinese.
                              Daje!!!
                              1.totti koondisesse.

Kommentaar

Algselt postitas Uuu Vaata postitust
                                Bologna meenutas mulle riommat...korra riivad siis käed näos ja perse pikka.

Umbes 40sec

Kommentaar

Working...
                                X