320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Algselt postitas cannuman Vaata postitust
    Misasja? Saime Interile ja Udinesele 1p lähemale. Et noh ei oleks ju parem, kui Inter ja Roma mõlemad 3p oleks saanud. Loomulikult peaks kodus Bolognale säru tegema, aga seekord siis läks nii. Tabeliseis on täpselt selline, et kui lõpuks ise mängima hakatakse stabiilsemalt nii, nagu kord kuus välja tuleb, siis võib igasugu EL ja CL kohti rünnata küll. Tibusid loeme kevadel eks.
    Sisuliselt kui oleks täna kohustusliku võidu võtnud ja suudaks ka Cataniat võita, siis oleks Interiga võrdsetel sangadel.Ja Cl koht oleks 3 punkti ehk ühe võidu kaugusel, hetke vorm tõesti on selline , et korra kuus tuleb väga kindel esitus, loodetavasti järgmine tuleb Interi vastu.

    Hetkel pakub meie tiimile probleeme mängimine meeskondadega, kelle leib on kiired kontrad.Ma ei tea kas kogu tiim mõtleb ainult ründamisele kaitsed kaasaarvatud, aga kui tuleb mingi sööt kaitsete seljataha, siis on paanika lahti ka, peaks nagu küll kogenud mehed olema Juan ja Heinze, kuid mehed oli Di Vaio vastu tõsises hädas, täiesti ei kuskilt tuli sööt ja Juan nägi juba Di Vaio perset värava poole purjetamas, et hetkel tundub, et kui saaks kuidagi sellest hädast ka lahti.30 aastased kaitsed võiksid juba olla harjunud selliste üllatustega ja oskama selliseid asju kontrolli all hoida.Õppida igatahes on tiimil veel väga kõvasti, kõige nõmedam on see, et kui keskväli ja rünne astub sammu edasi, siis on need kaitsed juba vaikselt pensile minemas, et ehk oleks mõistlik koheselt nooremad vihasemad platsi tuua, et lasta tiimil terviklikumalt areneda.Kjaer on küll noor, kuid kahtlen kas ta tehakse suvel permanendiks.Fakt on ka see, et Kaitsed arenevad aeglasemalt,kuna nende skill tuleb ikkagist eelkõige rohkete mängudega.(kogemus, erinevad olukorrad) sellesmõttes ei saagi tahta, et 22 aastane mees oleks tipptasemel valmis keskkaitse.Mulle aga hetkel tundub, et Juan hakkab oma skilli kaotama, juba ammu käib närvidele tema selline haievilolek.Burdisso on kyll vigastusega väljas, kuid oleme ausad, tema käekirjas oleme ka ikka sellist sitta näinud, et halb hakkab.

    Tänases mängus üllatas mind see, et Enriike ikkagist loodab meestele nagu Taddei, mees kes on selgelt aeglane olemaks äärekaitse või ääreründaja, need krdi kohapeal triblad ja pallist üleasted ei vii väga kuhugile, sellega ei mängi mees kellestki mööda.Juvega mäng iseloomustas teda kõige paremini "üks suur perselikukkumine" minu arust ta ei ole enam Roma tase, näen teda odava varjandina varumeeste pinki täiendamas, aga mitte põhikohaga äärekaitsena.

    Rosi näitas ka täna, et siiski temas jääb midagist vajaka, et olla paremal äärel valitseja.Ehk tuleb see vanusega.

    Bojan vahetusest oli täielikult iseenda hale vari, mitte kui midagi ei suutnud teha, suudaks ta siis oma tehnika ja kiirusegagi ülemängida, aga kergelt on tunne, et ta kardab suuri mehi.ma ei kujuta, ette mis see mees tegema peaks, et hakkaks ennast õigustama ja serie a skoorijate tabelis kõrgel kohal paiknema, tänane esitus oli kohutav, kõik pallid mis temani jõudsid need ta ära ka kinkis, tema töö on väravaid lüüa, mitte palli hoida neandertaalide vahel ja üritada veel kellegile jätkata, nagu peale tema oleks tipuründaja kellele assist anda.Bojan võiks endale teadvustada, et ta palgati siia ründajaks ja väravaid lööma.

    Ilmselt meie mängustiilile sobivad väikesed tehnilised mehed, kuid siiani on näha olnud, et suurte ja jõuliste kaitsete vastu, nagu juvel ei tee sellised väikesed rüblikud mitte kärbsemustagi.Vaja oleks ikka ühte budjääri ka sinna ette, õnneks Osvaldo on vähe mehisem tükk ja CV-s 7 kolli juba kirjas.

    Aga mind tõesti üllatas enriike otsus üritada mängu mingit loovust ja elu tuua sellise kolmikuga nagu Bojan-Perrotta-Simplicio, Perrotta võib küll joosta nagu haile gebreselassie terve mängu, kuid mingit loovat ehitajat ja söödumeistrit temast enam pole, pigem selline galoppi jooksev hobune.

    Simplicio kohta ütles count paraku kõik ära, mees kes siin alles andis kerget lootust ja päästis oma naha müüki panemisest, on nüüd tõeliselt Adriburgeri kingadesse astumas.Edasi on teadagi mis õlavigastus, lend kodumaale, shoppamised ja õllejoomised kodumaal ja mitteilmumine klubi juurde.

    Üldiselt Greco-Viviani võiksid olla tuleviku mehed, kuid nad peaksid saama ikka mitu head seasonit ohtralt mänguaega ja karastust, kas meil on sellist kannatust. Sellesmõttes oleks Guarin meile marjaks ärakulunud, aga kui mees ise Romast midagi ei pea siis ei imesta kui sellise suhtumisega on ta jäänud Porto pinginurgale.

    Nico Lopez treenib ka esimese tiimiga, teeb nö. esimesi samme, eks näis kunas ta oma debüüdi teeb.

    Maquinho diil on ka täiesti teadmata olekus, kuigi eeldan, et viimaste päevadega aetakse see korda.Alguses oli jutt laenust, nüüd käib jutt lausa endale ostmisest ja lausa mingi 5-8 milli eest.Olen paari videot mehest vaadanud, halba muljet pole aga pole ka sellist "WOW" efekti.Vanust vaadates siis tekib küsimus, et miks keegi teine pole sellist mängijat veel endale himustanud euroopas kui ta oleks supertalent.

    Sellega tundub, meie üleminekute saaga ka lõpeb talveks.Kui meil on kasutada Juan-Kjaer-Heinze vajadusel De Rossi, äärtel Taddei-Angel-Cicinho-Rosi, siis nagu veab kenasti hooaja lõpuni välja ja suvel rahulikult vaadata.

    Võimalikud on diilid River Plate noortega, et kedagi nö. tulevikuks ärakindlustada, tundub, et Lamela diiliga, on suhted üsna soojaks muutunud Roma ja Riveri vahel. Üldiselt tundub, et Riveris on neid talente küll ja veel järjest peale tulemas, et tundub paras kullasoon.

    Keskväljale on igatahes sügavust vaja, mida need vanad ossid enam ei anna.

    De Rossist tunneme kõvasti hetkel puudust ja ei ütleks, et niiväga ründeehitusest, vaid pigem kaitseseisukohalt ja keskvälja lõhkumisest, vastaste mänguehitajate hakkimisest.Juve mängud oli ehe näide, mis tähendab De Rossiga ja Ilma.
    Gago ei ole pooltki nii terav kriit pinalis.

    Loodame, et saame oma vormisabast kinni ja upitame ennast Cl kohale, mis hetkel tundub vägagi käega katsutav ja Euroopa liiga koht sellest väljakukkumine oleks lihtsatl hale fail.

    Üldiselt pean tõdema, et uue meeskonna ja täiesti uue treenri taktika ja mängujoonise kohta, oleme üleootuste kõrgel kohal, eriti vaadates kui sitasti me alustasime, aga samas ka teiste start polnud just parim, kui mitte arvestada juvet ja mõnda veel.

    Forza ROMA!!!
    sigpic

    Kommentaar


      oota mis te homod plaanitegi Honda ära osta või?

      NEIN!
      MIA SAN MIA!

      Kommentaar


        vähemalt neegripoiss Cisse sai aru, et ta ei sobi ikka natside tiiiva alla ja lasi jalga

        LINK
        MIA SAN MIA!

        Kommentaar


          Algselt postitas denisss Vaata postitust
          vähemalt neegripoiss Cisse sai aru, et ta ei sobi ikka natside tiiiva alla ja lasi jalga

          LINK
          ROFLMAO "...but he scored just once in 17 league games during his time at the Serie A miniature club..."
          kõva neeger. kui Uuu ennem ennast seebi ja nöööriga peldikusse polnud lukustanud, siis nüüdsekso n see kindlasti tehtud, RIP Uuu!
          FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
          sigpic

          Kommentaar


            Dijbril Cisse to Queens Park Rangers.
            "I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
            These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."

            Kommentaar


              Homme siis uut kodulehte oodata.



              De Rossi and Stekelenburg preview the new team website along with the AS Roma Direttore Digital Business: starting tomorrow evening the new www.asroma.it site will be viewable worldwide. The website takes up to 24 hours to resolve so some of you may have to wait a bit longer, we think the site is worth your wait
              So self aware so full of shit

              Kommentaar


                Oli ka aeg. See praegune on väga 90ndad

                Kommentaar


                  After Marquinho, Roma officialises another player today, two days before the transfer market closes. From Piacenza they announce, on a permanent contract, Alexis Ferrante, striker born in 1995.

                  Payments of 0.06M this season, 0.13M in 2012/2013 and 0.145M in 2013/2014

                  Today the giallorossi have registered the contract with the ‘Lega calcio’.


                  Ei oska midagi kosta kui hea mehega tegemist on, Sabatini reeglina puitu ei soeta, järelikult peab olema talendikas vana.



                  CALCIOMERCATOWEB.IT – Claudio Anellucci, agent of River Plate’s midfielder Cirigliano, has spoken about the situation of his client. On the promising Argentinean there is a battle between the two roman clubs; the quicker will get him:

                  “It’s not true that is about to sign for Lazio, we can’t exclude anything, I’m going, right now, to Milan to negotiate his contract. Roma? There arestill 26 hours, let’s see what happens. Let’s see who’s quicker to land him”


                  Loodetavasti suudame Cirigliano ka kotti pista.

                  Tutvustavat juttu ka noorhärrast:

                  Ezequiel Cirigliano is one of the names that have been rumored to be on Roma’s wish list. Claudio Anellucci, a mediator of the player for Italy, spoke about his qualities:

                  “Cirigliano is a very important player and very adaptable to Italian football. He is as good in the defensive phase to the construction one. If I have to compare him to anyone I’d say he is a mix of Lazio’s Ledesma and Gargano, but probably the player he reminds the most of is Mascherano, even if Ezequiel is stronger physically”

                  Would you get him now or wait until June?

                  “It’s difficult to do anything now because the days left are very few; I believe it would be a big mistake to bring him over now as he is very young still. It would be good for him to start the season since the pre-season with the team; it’d give him more time to adjust to the new typology of football”

                  On the price:

                  “A player from River Plate, even if in second division now, for the Argentinean is very valuable; with South American club it’s important to make an offer than start a negotiation. Cirigliano has attracted interest from the best European clubs and we are talking to them. I have advised the Italian clubs to buy him now and bring him over in July but unfortunately they prefer to buy at player when it costs €15 million not when he is still €5m. Anyway, I repeat, it’s a shame not to get him; he is perfect for our football”.

                  Official: Roma sign Fluminense's Marquinho on loan
                  The Giallorossi have completed the transfer of the midfielder on a temporary basis until the end of the season, after two successful years in Rio de Janeiro

                  Roma have completed the signing of Brazilian wing-back Marquinho from Fluminense on a loan deal until the end of the season. The transfer has been confirmed on the official Lega Serie A website.

                  The Serie A outfit were keen to add a left footed midfielder to their squad and were previously linked with Groningen star Dusan Tadic.

                  However, they turned their attention to Marquinho after the Eredivisie side turned down Roma's offer for the Serbia international.

                  The 25-year-old Marquinho, who can play both as a wing-back and in midfield, started his professional career with Palmeiras, and also wore the jerseys of Botafogo and Figueirense before joining Fluminense in 2009.

                  He had since developed into a key player at Flu, and has now earned himself a transfer to the Giallorossi with his good performances.





                  Tundub, et talvel panustatakse keskväljale, mis on ka õige tegu, kuna värskust on sinna juurde vaja, arvestades, et pingipealt pole väga asiseid mehi võtta.

                  Perrotta-Simpli-Taddei on nagunii sellises vanuses, et varsti pensile või kuskile väiksemasse klubisse pensipõlve veetma, sellesmõttes õige käik, et kui ehitada keskvälja, ehk meie mängujoonise ühte olulisemat osa, siis meestega, kel on potentsiaali pikemaks ajaks ja võimalusi veel areneda. Eelpool mainitud nimed, on kahtlemata oma arengu juba läbielanud ja parimad aastat seljataga, kivist vett ikka välja ei pigista.

                  Nüüd hooaja lõpupoole on näha, kuidas uued mehed sulanduma hakkavad ja keda on passlik väljarookida ja keda kuskile asemele tuua, samuti on suvel aega tegeleda rahulikult kaitseliiniga, kisub asi sinnapoole, et kaitseid me lisama talvel ei hakka, ma ei usu, et mingi paanikaost meie kaitsemured nüüd lahendaks,see on nii väike protsent, et õnnestub leida keegi, kes istub sinna nagu rusikas silmaauku, aga et itaalias läbilüüa siis alla Chiellini-Barzagli taseme ei ole mõtet rääkida.

                  Aga selge siht on võetud sellessuunas, et vanasid peerusid enam turul taga ei aeta, pigem noored talendikad ja mõistliku hinnaga, neid hea odav laenata kasvõi 100 tükki järjest, kyll leiab selle õige ja hinna-kvaliteedi suhtega mehe lõpuks.Ei ole mõtet maksta Teveze eest 30 milli, kes võib-olla ei tahagi mängida klubi eest peale poolt hooaega ja ei pruugigi tiimi sulanduda.

                  Üha selgemaks saab ka see, et Pizarro, kes esialgselt tundus meie mänguplaani kui valatult istuvat, nüüd mingitel põhjustel enam sinna ei mahu, ei saagi aru, kas need igasugused pereprobleemid on paras häma ja mees ongi mujale siirdumas.Igatahes tundub, et Enriike vahel neil miski kääris, sest ma ei näe põhjust, miks ta oma oskuste poolest ei võiks meie tehnilist ja söötulükkavat vutti mängida. Põhjuseks võis ehk olla mehe isekus ja isiksuseprobleemid, mida ta alla ei suutnud neelata.Sest ennem oli siiski Pizarro põhimehi keskväljal ja üsna asendamatu.

                  Kahju, et Sabatini juba siis Romas polnud kui ta Pastore avastas.
                  sigpic

                  Kommentaar


                    Algselt postitas count Vaata postitust
                    ROFLMAO "...but he scored just once in 17 league games during his time at the Serie A miniature club..."
                    kõva neeger. kui Uuu ennem ennast seebi ja nöööriga peldikusse polnud lukustanud, siis nüüdsekso n see kindlasti tehtud, RIP Uuu!
                    Natuke OT, aga nagu teil endal targemad mehed tiimis oleks
                    ca 4 milli maksev Cisse skooris 1 korra, aga andis 6 söötu, seevastu aga teie 12 miljonit maksev staar Bojan on väravale küll 3 korda pihta saanud, aga söötu anda ei oska. 10 milli maksvast Borrisexist ei hakka rääkimagi, sest see vaeseke ei saanud eriti võimalustki
                    May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

                    Kommentaar


                      Borri lõi 11 värvat vs Cisse 1.
                      Bojani eest pole minu teada veel sentigi makstud.

                      Kommentaar




                        Noorte üle võib igatahes uhke olla, ehk veel ainuke koht, kus itaalia koondisele on arvestatavat järelkasvu tulemas.

                        Eelmine aasta siis löödi primavera kinni, ei pea olema just hiromant, et teada kelle kapsaaeda järjekordne karikas kukub.
                        Suhteliselt vormistamise küsimus jällegi.
                        Võimas!

                        Meil on parim noorteakadeemia, kes on kõigist peajagu üle, edasi võib vaid ise mõelda, miks esindustiim suudab edusaavutada vaid korra kvartalis.Primavera kus kõik on puhas igasugustest mõjuteguritest, on jõudude vahekord selline nagu ta peaks ka Serie A-s olema, et rääkigu teised mis tahavad, aga kui tahate tõelist jõudude vahekorda näha siis vaadake primaverat.
                        sigpic

                        Kommentaar


                          Algselt postitas F.Totti Vaata postitust
                          Eelmine aasta siis löödi primavera kinni, ei pea olema just hiromant, et teada kelle kapsaaeda järjekordne karikas kukub.
                          Suhteliselt vormistamise küsimus jällegi.
                          Võimas!
                          Coppa Italia Primavera finaali ja Primavera võitjate finaali, Supercoppa Primavera, saite seevastu pähe
                          Eks vaatame seda vormistamist siis sel aastal
                          May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

                          Kommentaar


                            Algselt postitas cannuman Vaata postitust
                            Borri lõi 11 värvat vs Cisse 1.
                            Bojani eest pole minu teada veel sentigi makstud.
                            Kas Cissel oli võimalus eelmine aasta Lazio eest väravaid lüüa?
                            Aga loodan, et sa mu kommentaari mõttele vähemalt pihta said. Proovi vajalikku infot ridade vahelt leida.
                            May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

                            Kommentaar


                              Päris mõtekas sitta pasaga võrrelda#hämmeldus

                              Kommentaar


                                Algselt postitas Maarek Vaata postitust
                                Kas Cissel oli võimalus eelmine aasta Lazio eest väravaid lüüa?
                                Aga loodan, et sa mu kommentaari mõttele vähemalt pihta said. Proovi vajalikku infot ridade vahelt leida.
                                Borri lõi esimese poole aastaga rohkem kui Cisse esimese poole aastaga. Sama Bojani kohta.

                                Kui su kommentaari mõte oli, et Bojan ja Sexmees pole heas hoos olnud, siis sain pihta jah. Sexmehe diil oli tagantjärele mõeldes loomulikult vilets, samas kui Bojani tehing on endiselt täiest mõistlik praeguse seisu järgi.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X