320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Mängige lõpuni kurat küll. Tingimused on võrdsed.

Kommentaar

Algselt postitas vendetta Vaata postitust
      Mängige lõpuni kurat küll. Tingimused on võrdsed.
      Mängimegi u 20 minuti pärast.

Luis Enrique üritab Ranierit teha vist, Totti ja DDR välja.
      So self aware so full of shit

Kommentaar

Algselt postitas Francesco Vaata postitust
        Et lastakse ikka juurde sadada veel vihmal? mõistlik, sest saju lõppemise märke pole mitte kuskil.

Kommentaar

Algselt postitas Francesco Vaata postitust

Luis Enrique üritab Ranierit teha vist, Totti ja DDR välja.
          Praegu tundub kahtlane, et kas see 20 mintsagi pärast jätkub, sest kallab ikka samamoodi, kui mitte hullemini, sel veel pole väga kuhugi minna sellise moega.

Ilmselt Enriike ei tahtnud mehi lõhkuda , kuna sellistes oludes ei tribla isegi mitte messi ega kristiina ja nagu näha söödud ei tahtnud ke mitte kellegini jõuda, ilmselt Enriike lootis , et Borini ehk koksab mõne ära oma plahvatuslikkuse ja kiirusega.

Tundus, et Catania tahtis pigem edasimängida, eks kerge initsiatiiv kodupublik ja muud faktorid selle varjus pigistatakse silm kinni.
          Aga otsus oli õige, et mäng peatada, sest veepall on juba tiba teisem ala.
          sigpic

Kommentaar

Ongi tänaseks kõik.
            The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
              Ongi tänaseks kõik.
              Hundid söönud elevandid terved!

Siit ka vastus miks Enriike poisid väljavõttis
              sigpic

Kommentaar

Ilm on imeline asi. Ma olen Cataniast 180km kaugusel ja terve päev on kuiv olnud.

Kommentaar

eeldatavad kuupäevad mängujätkamiseks on 1 ja 15 veebruar.

Kommentaar

Kuradi vihm! Jama, et viiki jäi skoor (tänu vihmale), mängu oleks pidanud võitma Roma. Kuidas muidu roma mängupilt oli, ma ise kahjuks ei näinud?

Forza Roma!!! Forza Totti!!!

(Hiljem lisatud)

Mäng lõpetatakse kunagi hiljem või seis jääbki nii? Mul tekkis väike segadus selle asja puhul, kuna eirnevatel veebilehetdel oli erinevalt märgitud.
                    FORZA ITALIA FORZA ROMA FORZA CAPITANO IL MIO CUORE è GIALLOROSSO
                    FORZA ANCHE SAMP E GENOA

Matteo Pessina e Nicolò Barella “Perché non hanno vinto loro? Perché sono invidiosi, gelosi”

Kommentaar

Kahjuks nagu mängu ei näinud,

Aga tra, ma pidin püksi kusema, kui 101greatgoals.com legrottaglie väravat nägin ja siis väljaku maeiteakes, siukse ventiili häälega karjub väravalööja nime.

Discover how to watch football live streaming. Check out football betting tips. Catch up on the latest football news. Watch football videos.

Igastahes, De Rossi header oli jällegist mõnus vaadata, loodame, et siis re 25-minutit järgmisena Roma tõmbab ära.
                      Edit: 0.35 alates tuleb see ventiil sisse.

Kommentaar

Algselt postitas karl91 Vaata postitust
                        Kuradi vihm! Jama, et viiki jäi skoor (tänu vihmale), mängu oleks pidanud võitma Roma. Kuidas muidu roma mängupilt oli, ma ise kahjuks ei näinud?
                        mängupilt oli ca selline

Kommentaar

Ilusad kaadrid, pole midagi öelda.

Kommentaar

Keegi teadjam võiks öelda mis sellest 25 minutist saab? EEet kuidas see mängitakse, samad koosseisud peavad mängima kes lõpus platsil olid?

Kommentaar

Ei pea olema samad koosseisud arvan ma. Kuigi kaardid võiksid küll lugeda, kui neid anti.Või juba tehtud vahetused. Päris keeruline küsimus.

Kommentaar

Ise hakkasin ka mõtlema jah, et kui peab sama koosseis et mis siis näiteks saab kui keegi saab vahepeal vigastada? Või kui keegi saab järgnevates mängudes mingi sigadusega hakkama ja saab nt mängukeelud kas see siis selles kohtumises ei kehti?

Kommentaar

Working...
                                X