Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Di Francesco tüürib Sassuloga perse poole ja Di Canio sai juba suuska Sunderlandist - Staartreenerid. Sunderlandi kohta ei oska öelda, aga Sassulo on muidugi üsna sitt materjal millest ehitada ka.

Kommentaar

Di Francesco tundub üsna naiivne treener olevat, mängib kõrge kaitseliiniga ja no Inter karistas rämedalt selle ära. Järgmise mängud Napoli ja Lazioga, ei näe et sealt neile punkte tuleks. Itaalias 6 kaotust järjest nulli peal olles on kindel treeneri vahetus. Järgmisena lendab ilmselt Liverani.
      Inter - ausaim klubi Itaalias.

Kommentaar

Vaid 4 vahistamist ja 0 vigastatut. Ehs siis üle 20a esimene kord kui keegi vigastada ei saa fännide kokkupõrkes.

Kommentaar

NB! Alatest sellest hooajast ei kuulu Lazio enam tippmeeskondade sekka. Petkovitt Forever!
          Daje!!!
          1.totti koondisesse.
          2.Money talks bullshit(totti) walks.
          3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
          "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

Algselt postitas Uuu Vaata postitust
            NB! Alatest sellest hooajast ei kuulu Lazio enam tippmeeskondade sekka. Petkovitt Forever!
            Mõtlesin nädal aega, aga ei mõelnud ikka välja...millal Lazio tippmeeskond olnud on?
            So self aware so full of shit

Kommentaar

Lisatud failid
              "I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
              These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."

Kommentaar

Milleniumi vahetuse aegu oli päris pikk ja tugev periood (90ndate lõpp-2000algus) millal teda võis kindlasti Euroopa tippmeeskonnaks pidada.

Kommentaar

Õigus orbitaal. Ja pm väljaarvatud see atletico kloun or whatever shit he(she) is võtsid siin sõna riomma merda fännid. Kas peab meelde tuletama, et peale teie sparkling stardi 2013 hooaja algul olete te pm Lotito säästumarketi persetulesid vahtinud kogu ülejäänud aja. Ma ei imestaks, kui lagunete ja Lazio mõne decent treeneriga järgi võtab.
                  Daje!!!
                  1.totti koondisesse.

Kommentaar

Õigus orbitaal. Ja pm väljaarvatud see atletico kloun or whatever shit he(she) is võtsid siin sõna riomma merda fännid. Kas peab meelde tuletama, et peale teie sparkling stardi 2013 hooaja algul olete te pm Lotito säästumarketi persetulesid vahtinud kogu ülejäänud aja. Ma ei imestaks, kui lagunete ja Lazio mõne decent treeneriga järgi võtab.
                    Te suudate meid umbes 2 korda 10 aasta jooksul edestada, et millest sa räägid?

Liigutan varsti selle teise teema alla, jutt koondisest kaugele läinud.

Kommentaar

Jah seesamune Ütleme nii, et kui üritasid siin mingit sarkastilist kuuli oma katkisest revolvrist tulistada siis selle kohta ütleks "stop shooting blanks fool"
                      Daje!!!
                      1.totti koondisesse.

Kommentaar

Ja siiski edu Juvele!!!! Võtke õhtul võit ja me siiski viskasime korraliku hunniku kodaraid homohuntidele kottidesse.
                        Daje!!!
                        1.totti koondisesse.

Kommentaar

Kuulge sitterid....te püüdke ilma suurema kärata oma pasased trullerid ära vahetada ja vaikselt edasi tudiseda.....Lotito poolt lahe väljaütlemine. On vähemalt viigis pettunud ja tõsiselt asja kallal....Iga Lazio fänn tunneb sügavat kurbust, et me mängu kinni ei pannud....ma ei saa aru mida te sitahädad siin ärplete üldse????
                          Daje!!!
                          1.totti koondisesse.

Kommentaar

Teeme nii et ei riku ikkagi Markku üllatust ära.

Sorry buddy et Lotito selfie eelmisele lehele langes:

Kommentaar

Toredad paavianid olete ikka
                              Põrgake nüüd oma kivi taha tagasi.

edit:
                              Fanny, jätka harjutamist... harjutamine teeb meistriks ja tõelised paindigurud on tööturul vägagi hinnas defitsiit!

Kommentaar

Oota oota kutsukene.

Maicon saatis ühe veel:

Kommentaar

Working...
                                X