Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Tere tulemast tagasi Uuu. Karl sina kao oma manu putsiauku tagasi, su püüdlused Uuu jäljendaja olla on järjekotdselt läbi kukkunud.
ok Counti pepupoiss. Uuu on jumal teda ei jäljenda keegi, Lazio on sama pede kui Roma, aga teie kahjuks räägivad sina ja Count oma rumalusega. ja ise te kutsute trollima oma debiilselt trolli jutuga .
mulle meeldib et rooma ja lazio saavad hästi läbi see näitab kahe samas linnas oleva klubi suurt sõprist kes on teie lemmik mängija minu lemmik mängija on totti veel meeldib ka mirostlav klose ja daniel derossi
mulle meeldib et rooma ja lazio saavad hästi läbi see näitab kahe samas linnas oleva klubi suurt sõprist kes on teie lemmik mängija minu lemmik mängija on totti veel meeldib ka mirostlav klose ja daniel derossi
Minu lemmikmängijad on Igli Tare ja Claudio Lotito.
Aga ma usun, et Jaanuaris Lazioga liitunud Felipe Andersonit (Kes on isegi Hernaanust pingile lükkamas) ja Louis Sahat ootab ka pikk ja väga edukas karjäär ees.
Antud kontekstis räägib kasutajanimi rohkem, kui miljon pilti. Ta ei oska lauset suure tähegagi alustada, rääkimata punktiga lõpetamisest.
Daje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Kako Everton. Ta mängib Lazios ja pole ime, kui lööb debry värava. See poleks midagi erilist teades, et riomma kaitseliin on teine kõige kohutavam liigas. Naera ribadeks.
Daje!!!
1.totti koondisesse.
Kõige kohutavam kaitseliin on Paskaral 53 väravaga. Järgneb siis superklubi ass riomma 47......irwwwwww kuubis.
Lazio kaitseliin on liiga 3. parim. Ainult prügipeded ja rubentuss on parem....this says it all.
Daje!!!
1.totti koondisesse.
Kõige kohutavam kaitseliin on Paskaral 53 väravaga. Järgneb siis superklubi ass riomma 47......irwwwwww kuubis.
Lazio kaitseliin on liiga 3. parim. Ainult prügipeded ja rubentuss on parem....this says it all.
Aa, okey siis. Järelikult on Naziol liiga halvim rünne
Kommentaar