Di Francesco tüürib Sassuloga perse poole ja Di Canio sai juba suuska Sunderlandist - Staartreenerid. Sunderlandi kohta ei oska öelda, aga Sassulo on muidugi üsna sitt materjal millest ehitada ka.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas
Collapse
X
-
Di Francesco tundub üsna naiivne treener olevat, mängib kõrge kaitseliiniga ja no Inter karistas rämedalt selle ära. Järgmise mängud Napoli ja Lazioga, ei näe et sealt neile punkte tuleks. Itaalias 6 kaotust järjest nulli peal olles on kindel treeneri vahetus. Järgmisena lendab ilmselt Liverani.Inter - ausaim klubi Itaalias.
Kommentaar
-
Algselt postitas Uuu Vaata postitustNB! Alatest sellest hooajast ei kuulu Lazio enam tippmeeskondade sekka. Petkovitt Forever!So self aware so full of shit
Kommentaar
-
Algselt postitas Uuu Vaata postitustNB! Alatest sellest hooajast ei kuulu Lazio enam tippmeeskondade sekka. Petkovitt Forever!"I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
-
Õigus orbitaal. Ja pm väljaarvatud see atletico kloun or whatever shit he(she) is võtsid siin sõna riomma merda fännid. Kas peab meelde tuletama, et peale teie sparkling stardi 2013 hooaja algul olete te pm Lotito säästumarketi persetulesid vahtinud kogu ülejäänud aja. Ma ei imestaks, kui lagunete ja Lazio mõne decent treeneriga järgi võtab.Daje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Kommentaar
-
Algselt postitas Uuu Vaata postitustÕigus orbitaal. Ja pm väljaarvatud see atletico kloun or whatever shit he(she) is võtsid siin sõna riomma merda fännid. Kas peab meelde tuletama, et peale teie sparkling stardi 2013 hooaja algul olete te pm Lotito säästumarketi persetulesid vahtinud kogu ülejäänud aja. Ma ei imestaks, kui lagunete ja Lazio mõne decent treeneriga järgi võtab.
Liigutan varsti selle teise teema alla, jutt koondisest kaugele läinud.
Kommentaar
-
Jah seesamuneÜtleme nii, et kui üritasid siin mingit sarkastilist kuuli oma katkisest revolvrist tulistada siis selle kohta ütleks "stop shooting blanks fool"
Daje!!!
1.totti koondisesse.
Kommentaar
-
Kuulge sitterid....te püüdke ilma suurema kärata oma pasased trullerid ära vahetada ja vaikselt edasi tudiseda.....Lotito poolt lahe väljaütlemine. On vähemalt viigis pettunud ja tõsiselt asja kallal....Iga Lazio fänn tunneb sügavat kurbust, et me mängu kinni ei pannud....ma ei saa aru mida te sitahädad siin ärplete üldse????Daje!!!
1.totti koondisesse.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar