Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas count Vaata postitust
    Suured tänud kohtunikule, kes hävitas Roma viimased lootused Scvudettole.
    Misassja sa ajad? Roma penalt oli nagu kingitus, Menez oleks nagu Tommy-gun`iga jalga saanud, normaalne kohtunik oleks kollase andnud ja nahui selle prantslase saatnud! ja Pizzamäni enda viga , et mängu ära ei tapnud..

Ranierit peab lihtsalt armastama.. Talle vaja otsaette suur L tätoveerida..

Lucarelli oli täna kunn, luttis teid nagu poiskesi!Ja Milani vastu lõi ka 1-1 ..Kutt on südames nerazzurri vist )

Kommentaar

Algselt postitas count Vaata postitust
      Suured tänud kohtunikule, kes hävitas Roma viimased lootused Scvudettole. Ja mudiu ka üks täielik kole sitt mäng!
      Ilus
      Algselt postitas Jr Vaata postitust
      Kutt on südames nerazzurri vist )
      Kindlasti. Peale Milani mängu olid mingid nupukesed, kus ta tervitas Mourinhot ja rääkis oma lapsepõlvelemmikust.
      jokers to the right
      clowns to the left of me

Kommentaar

Ma küll mängu ei näinud, aga ütlen ikka, et mis siin möliseda. Oleks Pizarro pendla sisse löönud, oleks võit olemas.

Kommentaar

Algselt postitas Jr Vaata postitust
          Misassja sa ajad? Roma penalt oli nagu kingitus, Menez oleks nagu Tommy-gun`iga jalga saanud, normaalne kohtunik oleks kollase andnud ja nahui selle prantslase saatnud!
          Sulaselge viga ja penalti. Selliste avaldustega näitad enda rumalust.

Kommentaar

Tere, ehtitaallaslikult läksid kõik head plaanid suure seletamise ja kätega vehkimise draama käigus sassi ja kanasupi asemel tehti täna kotkasuppi.
            Mis siis ikka, B's ongi lahedamad klubid ja saab uusi linnasid ja staadione näha, paljud ässad, kes juba ammu klubis pinki nühivad saavad ka väljakul ringi jalutada ja oma oskusi näidata, win-win olukord ju.

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
              Sulaselge viga ja penalti. Selliste avaldustega näitad enda rumalust.
              Mis krdi rumalust? Menez on teadatuntud äpu, kes kukub iga õrna kontakti peale..See polnud mingi penalt, loe mängu ülevaateid ja sa näed, et kõik kribavad, et pehme jne..See oli kingitus Teile, milles te feiliste korralikult! 4-2 oleks olnud punkt ja +4 ainult..

Roma fännid muidugi enda foorumis kirjutavad, et Lucarelli 3-3 penalt oli HARSH ja midaiganes..

Romal lihtsalt ei ole seda scudetto nälga tundub ja hooaja lõpus ollakse oma 3nda kohaga rahul ..Ranieri on head tööd teinud, aga ülitähtsatel hetkedel on ta nagu väike sitajunn-püksis-poiss, kes hakkab ISSI !ISSI! karjuma kui hirmutatakse..

Kommentaar

Mis ma sellest mängu kokkuvõttest loen, kui ma ise nägin? Igaüks võib kusagil foorumis ja mujal igasuguseid asju kirjutada, aga ainus kirjutatud asi, mis loeb, on jalgpalli reeglid. Kui sea sealt leiad mulle punkti, kus on midagi kirjas pehmest penaltist või et õlast tõmbamise eest ei ole penalti ette nähtud, siis ehk võtan oma sõnad tagasi. Aga senikaua peaksid reeglid kehtima ka olenemata sellest, kas Menez on see hooaeg 100x kukkunud ja Ranieri on sitajunn-poiss, või mitte.

Kommentaar

Jr, vana sa oled?
                  Õhtul oli lahe juhtum, üks prantslane tuli hostelisse riidekapi suuruse kohvriga ja sai toa 3ndale korrusele no ja otsustas sinna siis liftiga sõita. Ronis oma kodinatega lifti… ja…. ja astus siis kirudes välja – see oli telefoniputka!!! Meil pole ju majas lifti!

Kommentaar

Ma ise vaatasin ka mängu ..Knezevic hoidis kätt õlal, väga hästi oli näha jah, aga ta ei tirinud Menezit õlast, seda oleks kohe näha olnud, kui ta õlast tugevalt tirib, Menez oleks pidanud kohe tasakaalu kaotama, aga millegipärast seda ei juhtunud..arvata on , et feikis olukorda 50x üle ..pealegi Knezevic kukkus ise esimesena pikali ja alles siis prantslane , ja näha oli, et kaitsja jalad ei jäänud kuidagi talle ette..

Me võimegi siia vaidlema jääda, sest sina arvad, et oli penalt ja mina arvan, et ei olnud..Vahet pole enam ju ..Olge punktiga rahul, jube kahju aind, et Esposito ei suuutnud lõpus ära skoorida 5meetrilt..

Siiski, grazie Lucarelli!

Kommentaar

penaltid penaltiteks, aga pooled Livorno kaitsjad poleks tohtinud mängu lõpetadagi. eriti jõhker toorutsemine käis, aga enamus olukordades , minu hämminguks, kohtunik isegi ei vilistanud vigasid (ala Toni-le sõideti tagant jõhkralt sisse, Toni vv 1-1 olukord , tõmmati maha, Toni Penalti alas, tõmmati maha, kohtunik isegi ei teinud teist nägu (räägin olukordadest mis olid tunduvalt jõhkramad kui Meneze teenitud pennal). Niiet suured tänud kohtunikule ja Ranierile ja punkt ja koma ja tsau
                      FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
                      sigpic

Kommentaar

Algselt postitas vendetta Vaata postitust
                        Tere, ehtitaallaslikult läksid kõik head plaanid suure seletamise ja kätega vehkimise draama käigus sassi ja kanasupi asemel tehti täna kotkasuppi.
                        Mis siis ikka, B's ongi lahedamad klubid ja saab uusi linnasid ja staadione näha, paljud ässad, kes juba ammu klubis pinki nühivad saavad ka väljakul ringi jalutada ja oma oskusi näidata, win-win olukord ju.
                        Sellise positiivsuse eest müts maha
                        FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
                        sigpic

Kommentaar

Tõenäosus, et Lazio siit august välja ronib on olematu.
                          Olen juba mentaalselt ennast valmis seadnud B-sse suunduma. Loodan, et claudio lotito pankrotistub ja müüb lõpuks klubi maha minnes nii ajalukku, kui MAAILMA KÕIGE NAERUVÄÄRSEM KLUBIOMANIK.
                          Kui peaksime kõrgliigasse püsima jääma korraldab Uuu Eesti peakontor ühe õlleõhtu siinsete vähestegi lazialidega. Sama käib ka lotito ootamatu surma(mõrv, infarkt, liiklusõnnetus jne) puhul.
                          Igatahes täna oli väljakul üks ülemakstud punt sitahädasid, kes 50 000 fänni kohaolekul kaotasid järjekordse mängu. Mis õigupoolet toimub????

SEMPRE FORZA LAZIO!!!!!!!!!!!
                          Daje!!!
                          1.totti koondisesse.
                          2.Money talks bullshit(totti) walks.
                          3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
                          "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

Ela ja tunne, et elad
                            see on kõige lihtsam
                            filosoofia, mis toimib
                            sule silmad ära vaata
                            tagasi, hinga sügavalt ja
                            hüppa üle iseenda varju
                            tule koos minuga.

Kommentaar

Mis on saanud heast tavast tsiteerida allikat. Mina ei ole sellisest asjast küll teadlik ning esimese otsimisega ei paista silma ka.
                              sigpic

Kommentaar

Niisama pic kah:
                                jokers to the right
                                clowns to the left of me

Kommentaar

Working...
                                X