De Rossi! ClapClap!
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas
Collapse
X
-
Ma panen tähele et Interile ei meeldi kohe üldse, see et kohtunik annab jõhkrate vigade eest neile kollaseid kaarte...eks see ole jah harjumatu kui lõpuks kellegil piisavalt mune on ja Interi jõhkrutsemist ka karistada!!!
DDR MAGICA!!!!!FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
Mida ma oskan öelda.... rõõmupisarad!!! Nüüd võib Roma kasvõi 100 mängu jutti kaotada!!! Hundid olid näljased - eriti ilus oli De Rossi värava tähistamine , lihtsalt imeline !!! Ja mudiugi Luca Toni .... kas keegi veel kahtleb et selles et ta peaks MM-ile saama?!!!
SIIN HOOVIS ON TÄNA PIDU!!!FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
Roma fännid rääkige nüüd ausalt ära, kas tuli paar roppust ka kui Taddei sisse tuli? Mingi hetk tundus, et just pärast seda vahetust sai Inter mängu üle kontrolli ja Roma vajus ühe madalamale.. ja siis tuli BOOM, Ranieri geenius?
Aga väga huvitav, derbile lisab tänane tulemus rikkalikult kangeid vürtse
Kommentaar
-
Algselt postitas Lambimees Vaata postitustPõhimõtteliselt oli juba enne mängu selge, et sellise tulemusega see mäng lõppeb, aga tublid, interit suhu saamas on alati tore vaadata.
Igal juhul on äss, et Euroopas nii mitmes liigas asjad veel täiesti lahtised on.
Kommentaar
-
Hundid söönud!
Mängus oli mõni tore moment kah...
1. DeRossi musutab säärekaitset pärast väravat. Väidetavalt pidi tal tütre pilt seal olema
2. Vucinic ja SpetsiaalÜks suruvad käppa
3. Toni särk rebiti (või äkki hammustati? ) puruks. Kusjuures alles hiljuti mingis mängus oli tal samuti särk puruks. Ilmselt ta naine kasutab vale pesuloputusvahendit.
Interi fänne tervitaks looga "Täna Ma Ei Skoori". Jah lõite ühe, aga suluseisust väravaid pealinnas ei tunnistata. Peace.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitusthmm oli eile veel kellelgi katki? ma ei märganudMay the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar