320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

De Rossi! ClapClap!

Kommentaar

Ma panen tähele et Interile ei meeldi kohe üldse, see et kohtunik annab jõhkrate vigade eest neile kollaseid kaarte...eks see ole jah harjumatu kui lõpuks kellegil piisavalt mune on ja Interi jõhkrutsemist ka karistada!!!

DDR MAGICA!!!!!
      FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
      sigpic

Kommentaar

Hundid tapavad, hundid vägistavad, hundid laamendavad ja nii edasi...................

Kommentaar

Roma väärib seda aastatepikkuse väärkohtlemise eest!
          sigpic

Kommentaar

Mida ma oskan öelda.... rõõmupisarad!!! Nüüd võib Roma kasvõi 100 mängu jutti kaotada!!! Hundid olid näljased - eriti ilus oli De Rossi värava tähistamine , lihtsalt imeline !!! Ja mudiugi Luca Toni .... kas keegi veel kahtleb et selles et ta peaks MM-ile saama?!!!
            SIIN HOOVIS ON TÄNA PIDU!!!
            FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
            sigpic

Kommentaar

Roma fännid rääkige nüüd ausalt ära, kas tuli paar roppust ka kui Taddei sisse tuli? Mingi hetk tundus, et just pärast seda vahetust sai Inter mängu üle kontrolli ja Roma vajus ühe madalamale.. ja siis tuli BOOM, Ranieri geenius?
              Aga väga huvitav, derbile lisab tänane tulemus rikkalikult kangeid vürtse

Kommentaar

Põhimõtteliselt oli juba enne mängu selge, et sellise tulemusega see mäng lõppeb, aga tublid, interit suhu saamas on alati tore vaadata.

Kommentaar

Taddei sissetoomine oli igatahes asjalikum kui Quaresma vahetus.

Kommentaar

Party up count!

-e-

Gulliver
                    jokers to the right
                    clowns to the left of me

Kommentaar

Algselt postitas Lambimees Vaata postitust
                      Põhimõtteliselt oli juba enne mängu selge, et sellise tulemusega see mäng lõppeb, aga tublid, interit suhu saamas on alati tore vaadata.
                      Ei taha eriti matemaatikaõpetaja moodi kõlada, ent äkki selgitad natuke enda mõttekäiku, et kuidas siis selline tulemus (2-1 toim.) jube enne mängu selge oli? Panid kõvad papid kuhugi kihlveokontorisse ja rääkisid Special One-iga asjad selgeks?

Igal juhul on äss, et Euroopas nii mitmes liigas asjad veel täiesti lahtised on.

Kommentaar

Lihtsalt ei ole sõnu! Magica Roma! Super lihtsalt.
                        So self aware so full of shit

Kommentaar

Hundid söönud!

Mängus oli mõni tore moment kah...

1. DeRossi musutab säärekaitset pärast väravat. Väidetavalt pidi tal tütre pilt seal olema

2. Vucinic ja SpetsiaalÜks suruvad käppa

3. Toni särk rebiti (või äkki hammustati? ) puruks. Kusjuures alles hiljuti mingis mängus oli tal samuti särk puruks. Ilmselt ta naine kasutab vale pesuloputusvahendit.

Interi fänne tervitaks looga "Täna Ma Ei Skoori". Jah lõite ühe, aga suluseisust väravaid pealinnas ei tunnistata. Peace.

Kommentaar

Ju need Roma särigd ongi mingi ekstra rebitavast materjalist tehtud. Kõigil meestel keda vähegi tiriti oli kohe särk ribadeks.
                            sigpic

Kommentaar

hmm oli eile veel kellelgi katki? ma ei märganud

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
                                hmm oli eile veel kellelgi katki? ma ei märganud
                                Cambiasso olevat Perrotta särgist ka tükikest endale tahtnud saada. Seda, kas ta tüki sai, ma ei tea, aga särgi katki suutis väidetavalt teha
                                May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Working...
                                X