Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Ranieri on ikka sel hooajal Mourinhole (ja Juvele) korralikult tagasi teinud ja näidanud, et tegu on maailmaklassi treeneriga. Samal ajal kui Mou raiub jätkuvalt oma ühe ja sama koosseisuga, kuigi pingil on mitmeid ässasi võtta, suudab Ranieri oma mehi õigel hetkel puhkama panna ning isegi ühe säravaima mehe pingile jätmine tähtsas mängus on pärast 30'nd minutit otsustanud heaks käiguks. Nüüd saab vigastusaldis Toni rahulikult ühes mängus puhata, et viimases viies kõmmutama hakata. Counti sõnavõttu ma ei mõista - Ranierilt üle pika aja üks hea lükke... peab ehk meelde tuletama, kus oli Roma enne kui Ranieri treeneriks sai, et ta veidi kiidusõnu saaks? On tema see, kes need alla oma võimete mänginud mehed pani lõpuks nädalast nädalasse võitma ja isegi siis, kui mängud väga säravad pole olnud. See Euroopa Liigast välja langemine oli mu arvates puhtalt etteplaneeritud, et energiat säästa, sest see viis, kuidas Panal mõlemas mängus skoorida lasti oli liialt naeruväärne, et need tõesti tähelepanematuse hetked olid.
Roma oleks rahulikult suutnud osaleda ka Europa Leagues. Ranieri leiutist 5-4-1 , pole kunagi ennem, ega hiljem, peale Pana kelelgi vastu kasutatud. See oli puhas idiootsus!
Aga elame olevikus, ja hetkel on kõik väga 5+ , nii peabki jalkut mängima, eriti 18nda koha vastu! Õppige!
FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Ülejärgmine voor oleks väga-hea-mõte™ Bolognalt võõrsil hea mänguga 3 punkti võtta.
Edy oli mu plaanidega nõus, kiire 2-0 natuke ehmatas ära aga seda magusam oli võit Lazio mängis kohati juba täiesti nauditavat mängu, kahjuks jäeti paar surmkindlat võimalust 4ndaks väravaks realiseerimata niiet saab veel palju paremini. Nüüd siis saab pingevabalt maiuspala kallale asuda, liiga liider Roma, kes saab napilt jagu Atalanta sugusest kääbusklubist, peaks küll üks mahlane kont pureda olema.
Vendetta, ma usun et kui sa nüüd reaalselt mõtled , siis saad ka ise aru, et Olympicol saate korralikku teerulli. Põhjused olid siin teises alamfoorumis mainitud - lazio saatmine B-sse + Tiitli kindlustamine. Ainuke meeeskond keda ma kardan on Sampdoria , keda millegipärast kõik jubedalt alahindavad...
sigpic
Cock-Järgmine nv loodate ju saada kindlad 3 punkti väikselt, nirult, halvasti juhitud ja serie-bsse suunduvalt Laziolt. On niii???
Kahjuks aga saab RIOMMA FUCKING MERDA sealt hoopis suure tagasilöögi mis paneb vedelad peldikus valama ka kõige mun*nima riommalase.
Nii suure tähtsusega derbyt pole aastaid olnud. Ei jõua seda mängu ära oodata.
SEMPRE FORZA LAZIO!!!!!!
Daje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Ma olen terve see hooaeg olnud hämmingus selest kui positiivselt Lazio fännitarid on meelestatud. Olen teid ka selle eest kiitnud jne. Aga järgmiseks mänguks... NO MORE MR. NICE GUY! Lazio B-sse ja kõik. Ja üleüldse teie asemel ma tänaks Romat et Atalanta teist eemal hodsime ja et teil õnnestus oma seisu hetkeks parandada
sigpic
Vendetta, ma usun et kui sa nüüd reaalselt mõtled , siis saad ka ise aru, et Olympicol saate korralikku teerulli. Põhjused olid siin teises alamfoorumis mainitud - lazio saatmine B-sse + Tiitli kindlustamine. Ainuke meeeskond keda ma kardan on Sampdoria , keda millegipärast kõik jubedalt alahindavad...
Parma ja Chievo võõrsil ei ole ka väga teerulliga üle sõita eksole..Milan just läks sinna ründama ja nägite mis juhtus..Interi fänn Bojinov lõi ära, küll tal motti Romale ka mõned lüüa on olemas Ja Laziost ei maksa rääkidagi..Küll nad "komistavad" 5mintsa enne lõppu Interile(juhul kui seis selleks ajaks ei ole Interi jaoks kindel) justtäpselt selle pärast, et Roma tiitlivõimalused väheneksid..
Lazio-Romat on väga raske ennustada, samuti Inter-Juvet(tahaks kindlat võitu, aga youll never know mis sealt tuleb) Igatahes kui võit tuleb siis pühapäeval Romal jalg väriseb, see on kindel..sest seda jalavärinat ja kartust oli näha juba eile terve 2 poolaeg, kohe kui Tribocchi ära lõi
Samas kui tuleb viik, siis on Romal jälle motti kindlustada Scudetto ja minna +3
Küll nad "komistavad" 5mintsa enne lõppu Interile(juhul kui seis selleks ajaks ei ole Interi jaoks kindel) justtäpselt selle pärast, et Roma tiitlivõimalused väheneksid..
Inter kaotas scudetto ja riomma ka seda ei saanud....Hoopis juve sai ja mul pole selle vastu mitte midagi.
Mäletan väga hästi, kui Karel Poborsky lõi 2 väravat siis Lazio fännid olid kurjad selle peale, kuna riomma võib tiitli võtta. Karel oli sellest nii pettunud, et lahkus hiljem klubist kodumaale tagasi.
Daje!!!
1.totti koondisesse.
Inter kaotas scudetto ja riomma ka seda ei saanud....Hoopis juve sai ja mul pole selle vastu mitte midagi.
Mäletan väga hästi, kui Karel Poborsky lõi 2 väravat siis Lazio fännid olid kurjad selle peale, kuna riomma võib tiitli võtta. Karel oli sellest nii pettunud, et lahkus hiljem klubist kodumaale tagasi.
Nüüd ongi vaja sama süsteem püsti panna - interile, romale kotid ja tiitel mujale
Ma ütlen ausalt....Kui Scudetto võidab näiteks Milan või eriti vinge Palermo siis roheline tuli......PEAASI, ET MITTE SEE AINSA NAISJALGPALLURIGA NAIS-MEESKOND ASS RIOMMA MERDA!!!!!!!!!!!!!
Daje!!!
1.totti koondisesse.
Kommentaar