Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Vabanda vabanda koer.
lihtsalt Lazio peaks rohkem trenni tegema ja kõik,ma imestan üldse kuidas nad Interist jagu said.
sihuke meeskond peaks tabeli allpool olema.
Vabanda vabanda koer.
lihtsalt Lazio peaks rohkem trenni tegema ja kõik,ma imestan üldse kuidas nad Interist jagu said.
sihuke meeskond peaks tabeli allpool olema.
Selle nimi on ÕNN. Nazio pedepoistel on olnud lihstalt tohutult õnne. Võta kasvõi tänane mäng. Juventus oleks pidanud võitma 6:0, aga õnn soosis enamus ajast Naziot. Õnneks Krasici suguseid mehi õnn ei koti
täna võitis jalgpall!
FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Selle nimi on ÕNN. Nazio pedepoistel on olnud lihstalt tohutult õnne. Võta kasvõi tänane mäng. Juventus oleks pidanud võitma 6:0, aga õnn soosis enamus ajast Naziot. Õnneks Krasici suguseid mehi õnn ei koti
täna võitis jalgpall!
Jah, Juve võitis kahjuks väga valusa väravaga
Hea uudis on see, et endiselt on enamusel bakteritest ka suurem ajupotensiaal kui sellel seltskonnal siin (te teate küll, kellest jutt). Te küsite miks see hea on? Aga sellepärast et nii olete ümbruskonnale ohutumad. Loodus on suures geniaalsuses kõigele oma ettenägelikkuses mõelnud.
Paraku siis seekord lahkusite Hannes Võrno Tõehetke saatest ilma püksata, ainult palmi leht kaitsmas teie viimast reliikviat.Triibulised olete oma lihava perse naha peale saanud, nüüd on aega mõelda ja parandada ja ehk endale üks korralik pudel rummi lubada.
Vendetta eks tõehetk ole valus, kuid mis teha, et teie luukered nüüd kapist välja kisti.
Hmm, ma olin kindel, et üleminekuakna aegsetel aruteludel mainisin Adripiruka kuldse rämpsu kandidaadiks, aga enam ei leia või jäi see siia kirjutamata. Nüüd on brasiilia liiga parim ründaja, kes muuseas tuli Romasse TASUTA, kätte saanud selle auhinna. Ei sa jätta ka mainimata, et see on juba kolmas kord mehel auhind kotti panna ja see rekord, mida ei ületata pikka aega. Loodetavasti pühendab ta selle auhinna oma parimale fännile, meie kõigi poolt palavalt armastatud, intelligentsi ja valgustatuse majakale, c*ountile
Samas kahe otsaga asi- näiteks eelmise aasta laureaat Felipe Melo on tänavu jalad alla saanud. Et Adrianot päris maha kanda veel ei saa- kuigi vaevalt mees pirukatele "ei" otsustab öelda.
Samas kahe otsaga asi- näiteks eelmise aasta laureaat Felipe Melo on tänavu jalad alla saanud. Et Adrianot päris maha kanda veel ei saa- kuigi vaevalt mees pirukatele "ei" otsustab öelda.
Tegelikult on see ülepaisutatud auhind. Ehk mingi radiosaate(!) helistajad(~paar tuhat)valivad oma mittelemmiku ja siis maailma meedia teeb jutte. Melo sai auhinna minu hinnagul paari sita mängu pärast kriitilisel perioodil. Umbes nagu Nexus andis plaate välja R2 aastahitist lähtudes. Suures plaanis oli MeLOL-i hooaeg keskpärane, mitte sitt.
Aga Adriano saab maha kanda küll. Pane tähele, kuidas Borriello on Milani vastu algrivistuses vaatamata sellele, et peab näomaski kandm ja pausi ajal lõikusele minema. Adriano puhul on hea, kui ta üldse romas edasi tiksub peale jaanuari. Tõenäosus, et temast seal asja saab on minu meelest tunduvalt väiksem kui järjekordne AWOL + guns, girls, gangsigns and blow.
Minu meelest on Adriano meeleolumängija. See tähendab, et kui mees võtaks paarkümmend kilo alla ja ta tunneks, et ta suudab joosta (ja skoorida), siis võib mehel silm särama lüüa ja võib kõike tulla. Umbes sama teema nagu Ronaldinhoga- kui vorm pole suurepärane ja platsil fun`i ei saa hakkab lõbu otsima diskosaalidest ja niisama ringipeeretamisega. Tegelikult kui mõelda on terve Serie A selliseid staarbrasse täis- võtame kasvõi veel Melo ja Robinho.
Aga jah- võimalus, et Adrianoga nii läheb on üpris olematu.
Robinho on tööloom. Alguses ei saanud rünnakute lõpetamisega hakkama, kuid võitles ennast algkoosseisu efektiivse musta/pallita töö kaudu. Iga mänguga lükkab neid staarbrassidega kaasnevaid eelarvamusi ümber.
Adriano on üldse omas kategoorias loom. Hea, kui enekat ei tee.
Kommentaar