Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Ou Count, kas ma tohin AS Roma't gloryhuntima hakata?

Kommentaar

Algselt postitas Mehhakas Vaata postitust
      Ou Count, kas ma tohin AS Roma't gloryhuntima hakata?
      Ära muretse küll sa saad selle "Meesuse" filmi peaosa

Sa jätsid viimastel võtetel endast lihtsalt oivalise mulje...

Eks count-le jääb viimane sõna!
      sigpic

Kommentaar

Arab Investment Group Aabar Linked With Attractive Roma Takeover

Arab investment group Aabar are among the frontrunners leading the raceto take over at Roma.

The Financial Times and Goal.com Italia both report Aabar have been in dialogue with UniCredit and Rothschild bank with a view to invest in the club.

Aabar have long been interested in a Roma acquisition, and they have set out their plans to forge a strong bid together.

It is said Aabar have presented the most complete offer with a detailed plan that includes the prospect of building a new stadium to move away from the shared Stadio Olimpico.

As part of their investment pledge, Roma will recieve a transfer fund worth €80 million.

Developments are expected soon as Il Corriere dello Sport reports a new buyer could be in place by January.
        Päris mahlakas plaan, eks selliseid omanikke peakski otsima, kellel on nagu mingi kindel visioon silme ees, kes ei tule lihtsalt oma puudujääke realiseerima ja tillipikendust otsima.

Loodetavasti jaanuariks tuleb ära, kuigi eks neid jutte ole juba viimased 2 aastat räägitud, aga tänaseni pole mingitel müstilistel põhjustel omanikke leitud.
        Ilmselt pole asi leidmises, eks igaüks tahab viimsetki kopikat kättesaada ja tihtipeale sellepärast, et 1 eurosent lõhki aetakse , tõusebki mõnel mehel magu üle püksivärbli ja tulised rahajõmmid sõidavad eralennukiga tulivihastena traksipükstes palmide alla.

Eks see aasta ole küsimus teisem, kuna Roma ei ole enam Sensi käpa all, nüüd on otsustajaks pank ja Sensil on ainult nõuandja ja kõrvaltvaataj-hindaja roll, et suunata klubi õigetesse kätesse, ega see võluv Rosina silmne Rosella pole loll naine, on ta ju tegelikkuses siiski suutnud hästi hoida isa pärandit, ega tänapäevased ärimehed lollimad pole, tehakse firma , riisutakse raha kõrvale ja firma lendab pangale ja siis tehku mis tahavad.

Ma usun, et sellise kaliibriga klubi ei jäeta lihtsalt jumalahooleks, meeskond, kes on konkurentsis iga aasta kõige tugevamates liigades, kus on kõige fantastilisemad fännid, mängijad, õhkkond, ajalugu jne...
        Seda tahaks omada iga kuradima rikas billioneer, aga selles ongi see küsimus, et igale saapale ei usaldata saapamaa ühte edukaimat ja tähelepanuväärseimat vutiklubi, sellistele tõmmatakse kannaga mööda madalat laupa, nagu pingviini poeg LOOLOLE.
        Samal ajal ostetakse maailmas kokku klubisid, kes ei ole suurt millekski võimelised, kus on ka kõige väiksemates pisiasjades vigastused,Liverpool ja City jne ei oma isegi poolt Roma potentsiaali.
        Romas on kõik olemas, on vaja teha vaid väga väikene investeering ja peale seda on garantii , et tõmbad rahulikult Olympiciol peale suurepärast võitu Coni tribüünitoolidel suitsu ja sa tunned, et oled KODUS, isegi kops ei värise ja kurku kleepunud pigi ei aja köhima.

Igatahes asi susiseb...Uuu ole valmis, varu juba varakult suhkrut ja küünlaid...
        sigpic

Kommentaar

Juan tuli, nägi ja tegi sitta. Super lihtsalt. Punane kaart oli ka õigustatud ju hahaha. Naljatilk see kohtunik, Palombo oleks pidanud kollase saama dive i eest.

E: Jah tal ei olnud kuhugi minna ja penalt oli siiski õigustatud, aga mina küll puudet ei näinud.

Kommentaar

Algselt postitas J.R.I.M Vaata postitust
            Juan tuli, nägi ja tegi sitta. Super lihtsalt. Punane kaart oli ka õigustatud ju hahaha. Naljatilk see kohtunik, Palombo oleks pidanud kollase saama dive i eest.

E: Jah tal ei olnud kuhugi minna ja penalt oli siiski õigustatud, aga mina küll puudet ei näinud.
            Aga oli puude.

Kommentaar

Algselt postitas J.R.I.M Vaata postitust

Kas viimase lause kaks poolt üksteisele vastu ei pane või???

Polnud seal mingit daivi. Ma arvan, et siin tuleb veidi lihtinimese mõistust kasutada ja mõelda, kas keegi oleks nii loll, et riskiks daivida kui ees on tühi värav?

Macheda sisse, tahaks näha.
              sigpic

Kommentaar

Algselt postitas Tanel Vaata postitust

Polnud seal mingit daivi. Ma arvan, et siin tuleb veidi lihtinimese mõistust kasutada ja mõelda, kas keegi oleks nii loll, et riskiks daivida kui ees on tühi värav?

Macheda sisse, tahaks näha.
                Pluss keeper ei protestinud ka, poleks puudet olnud oleks ilmselt suur protest tekkinud.

Kommentaar

Kas sa Editi tähte näed seal ees või? äää

Kommentaar

Ma saan aru, et sa ütled, et oli penalti, aga puudet sa ei näinud. Aga noh, ju sa mõtlesid siis, et esialgu ei näinud...

Aga cannuman ja count tahtsid jututoas, et ma nende poolt kõik putsi saadaks.
                    sigpic

Kommentaar

Kokkuvõtvalt oli MAN OF THE MATCH RANIERI!!!!
                      Mitte ainult suurepärase Juani sissetoomise eest poolajal vaid mudiugi Perrotta mängitamise eest + Totti vahetuse ootamisega 90nda minutini, mis viib teise MOM kandidaadini... Kohtunik...+4 lisaminutit??????????????? Julio Sergio punase tagajärgede koristamiseks läks 5+ minutit plus 2 punast kaarti oli veel, pluss ainult üks suur mänguseisak...See oli see moment kus SAF oleks saanud 15 lisaminutit, Special One 20 lisaminutit, Allgri 25 lisaminutit, Leonardo 7 ikka...
                      Väga kahju. Kole mäng ja JUAN presidendiks! Päeva parim söötja!
                      e: ja see sama mida Tanel ültes et ma edasi ültesin, MINGE P*TSI!, nii sügavale kui saate!
                      FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
                      sigpic

Kommentaar

Ma saan aru, et sa ütled, et oli penalti, aga puudet sa ei näinud. Aga noh, ju sa mõtlesid siis, et esialgu ei näinud...

Aga cannuman ja count tahtsid jututoas, et ma nende poolt kõik putsi saadaks.

ma tahtsin öelda, et jah ma tahtsin kõiki vittu saata. et noh palun ärge bännige tanjat, see oli minu soov. Mine kõik vittu. tegelt ka....jah minge vittu

Kommentaar

Allakäik on alanud.......111. sünnipäeval mängivad vennad väljakul nagu hunnik sitta....kerige perse ahvid. Kaasaarvatud lotitot ja reja. Kui tõesti kedagi ründesse ja kaitsesse appi ei osteta lõppeb ilus hooaeg relegationis. Lecce, kes saaks Floralt ka sutti komistas pallid sisse ja kontrollis mängu.
                          Siiski ma pean mainima, et Muslera ja Brocchi olid enda eest väljas.
                          Polnud ju reaalselt paremat vooru, kus vahet ilaniga vähendada...aga eiii
                          rube ja napoli tulemus eriti enam ei huvita...asi on kusine.
                          Daje!!!
                          1.totti koondisesse.
                          2.Money talks bullshit(totti) walks.
                          3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
                          "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

Algselt postitas Angelo Nerazzurro Vaata postitust
                            I hope so.
                            Parem Lazio kui Bilan.
                            Ma ütlen ka Forza Lazio ilma probleemita.
                            Palun PMiga sinu hinnapakkumine, kui palju küsid selle eest, et anda kiirkursus kõrgtasemel itaalia keeles ropendamises
                            Ei olnud päris normaalne mäng... Kindlasti tuleb siia minu poolt videokokkuvõte mängu kõrghetkest kui Lecce mehed üritasid kambakesi palli väravasse vägistada ja pall otsustas veel ühe mindfucki korraldada ja seekord lihtsalt EI LÄINUD.. aga hetkel lähen pumpüssiga metsa närve rahustama

Kommentaar

Algselt postitas vendetta Vaata postitust
                              aga hetkel lähen pumpüssiga metsa närve rahustama
                              suicide is not the answer! googleda 1-800-suicide.
                              Aga nagu ma hooaja alguses ültesin, kordan veelkord, LAZI ON JA JÄÄB SAASTAKS! 17 mängu ülisuurt super õnne ei tee veel meeskonda! Lihtsalt tüübid võitsid pm iga Bingo Loto piletiga diagonaalid. Nüüd aga peavad kergeusklikud fännid enesetapule mõtlema...See oli küll Lotito poolt karuteene inimkonnale. Aga vaadake postiivselt küljelt, tänu suurele lucky-misele saate ehk euroopa liigas suvel kõksida. Itaalia jalgpallile oleks see muigui katastroof, aga teil oleks ka korra dekaadis SUURTE MEESTE sekka asja hahahahahahahahahhahahahaaahahahahahahahahahahahah ahahaha
                              ja keegi veel siin ajas , et Lazio mehed Azzurrisse ja kõigi hinnalipikud 25+ miljoni euro peale HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHHAH ROFLAMOKOPTER. Lazio made my day!
                              FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
                              sigpic

Kommentaar

Aga kui putsinits riomma juhtima viis siis panid teleka peale ona ka???? Ja hiljem nutsid peldikus pihku?
                                Daje!!!
                                1.totti koondisesse.
                                2.Money talks bullshit(totti) walks.
                                3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
                                "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

Working...
                                X