kindlasti selle aasta võitja kategoorias "kõiga räigem läbi ussimunni löödud värav" on selgunud
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas
Collapse
X
-
Hernanes vabastas liigsetest pingetest , pärast Pandevi tabamust kiskus asi närviliseks
võin "ennastupitavalt" kinnitada oma hooajaeelseid sõnu - mehe näol saabus uus kvaliteet
huvitav vaid et on piisanud vaid ühest säärasest vägevast uustulnukast - et tulemused üles kappaksid
kõiges muus on mu hooajaeelsed pessimistlikud tulevikunägemused läinud õnneks vett vedama
aga vara siin hõisata muidugi , mängida veel oi-oi kui palju
tätoveeritud brass peaks olema Matuzalem - millega ta Interi poolehoidjad ära võlus ? kräunus veidike Sneijderiga - või veel miskit ?
kui keegi avastab Coppa mängu kuupäeva merdade vastu - andke aga teada
Kommentaar
-
Algselt postitas Uuu Vaata postitustForza Lazio!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
We Will Win The Scudetto!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
Parem Lazio kui Bilan.
Ma ütlen ka Forza Lazio ilma probleemita.
Meie fännid on kaksikud.
Kommentaar
-
Algselt postitas JanK Vaata postitust'Angelo keelevigadest kubisevate postitusteta.
meie alafoorum on igav
selle pärast Premier League on isegi igav!
Kommentaar
-
Inter on Lazio kääbussõberklubi ja täna andsite meile 3 punkti. Võit on võit ja kolm väravat teie puuri taoti....üllatavalt sai Mauro tõesti värava teie vastu...olete tõesti saast. Aga sõbrad hoiavad kokku...hooajad pole vennad. Ennem oli Inter nüüd Lazio!!!!!!!!!!!!!!!!
Forza Lazio!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Daje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Kommentaar
-
Siiski on probleemiks Mauri ja Floccari roostes mäng. Printeri vastu oli neil 3 1000% võimalust ja flopiti need kahjuks
Ja vaadake kordust....Biava vaatas kas printeri väravavht saab pallile pihta ja eeldas olla seinaks....ja oli õigel ajal õiges kohas. Imege lohvi oma aasta kobamaima väravaga. Ja Zarate kohta vist ei tule ka keegi siia pissima.
FORZA LAZIO!!!!!!!!! 1st again.Daje!!!
1.totti koondisesse.
Kommentaar
-
Tõesti eile näitasite, et teete AS Roma reservide eest kõvat mängu, tundub, et Rosella toatemperatuuril piim on pannud Lazio poistel seedetrakti korralikult tööle ja kõhus hapnevad äärmiselt olulised lactabillus piimhappebakterid.
Ma ei tea kas mulle tundus või lasigi Castelazzi meelega selle Hernanese kolli sisse, nagu eit kukkus oma kontsakingadega ja laiutas käsi.
Eks lõpus oli teil paras purakas õnne ka, et viik jalule ei seatud, ideaalne oleks olnud kõigile kui te oleks viiki pelanud.Teine poolaeg ikka Lazio pela sisuliselt lagunes täielikult jäid vaid kiilakad Brocchi ja Rocchi oma suurepäraseid neitsi oliiviõliga määritud peanuppe eksponeerima.
Eks ole ju tore, kui kõik on kõigiga sõbrad.Äkki on Moratti ja Lotito üks ja sama isik?
sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas F.Totti Vaata postitustMa ei tea kas mulle tundus või lasigi Castelazzi meelega selle Hernanese kolli sisse, nagu eit kukkus oma kontsakingadega ja laiutas käsi.
Kommentaar
-
Soovin teile otseloomulikult kaotust, aga sisetunne ütleb, et tuleb penalti abiga viik.
totti on tõesti Rooma kunn....eelmise vooru worst team of the weekis isegi oma lohutusväravaga....Ma ütlesin, et Rooma kunn on Hernanes. Ja eile ta näitas, et on kunn.
FORZA LAZIO!!!Daje!!!
1.totti koondisesse.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar