Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Habetunud, ülemõtlev, vormistväljas vanamees. Las läheb keedab makarone kuskil keldri baaris.
    "But you can't write us off. You can never write Manchester United off."

Kommentaar

Algselt postitas EII Vaata postitust
      Habetunud, ülemõtlev, vormistväljas vanamees. Las läheb keedab makarone kuskil keldri baaris.
      Makarone sai vene ajal kooli sööklast. Tänapäeval nimetatakse seda pastaks.

Kommentaar

Siin on hästi näha kus need moraalitud homod tulevad! Kahju et teil ei ole sellist legendi kes on nõus oma vere välja laskma et klubil hästi läheks ja veel rohkem on kahju sellest et te sellist meest sõimata tahate. Selline käitumine on ikka eriti masendav. Totti on pede , Totti tatti lalalal, olen lahe. No cmon mehed ja poisid ja tüdrukud, Totti on rohkem sellele klubile andnud kui teie kõik oma elujooksul suudate iseenda jaoks teha, niiet lõpetage see playahatimine, eriti sina Saarlane ja Maarek, peaks nati rohkem neid ajusid olema, vähemalt reklaamite kõvasti...
        FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
        sigpic

Kommentaar

Algselt postitas count Vaata postitust
          Siin on hästi näha kus need moraalitud homod tulevad! Kahju et teil ei ole sellist legendi kes on nõus oma vere välja laskma et klubil hästi läheks ja veel rohkem on kahju sellest et te sellist meest sõimata tahate. Selline käitumine on ikka eriti masendav. Totti on pede , Totti tatti lalalal, olen lahe. No cmon mehed ja poisid ja tüdrukud, Totti on rohkem sellele klubile andnud kui teie kõik oma elujooksul suudate iseenda jaoks teha, niiet lõpetage see playahatimine, eriti sina Saarlane ja Maarek, peaks nati rohkem neid ajusid olema, vähemalt reklaamite kõvasti...
          Nutt ja hala, nutt ja hala.
          Totti võiks mõistuse pähe võtta ja treenerit austada!!!
          Teatavatel momentidel tuleb ikka on ego maha suruda ja lihtsalt kuss olla. Kui sellega hakkama ei saada, nagu Totti paraku ka vägagi paljudel kordadel on näidanud, siis ...
          Roma hvännile on see võibolla arusaamatu, aga üldiselt toimivad klubis asjad paremini, kui igasugusust mõttetut "staaride" poolset ittimist vähem on

PS. Üldiselt oleks mul väga hea meel, kui Sensi mutile nüüd selle jama tulemusena Claudio lahti laseks, sest Fiorentinal on oma olukorra päästmiseks hädasti head treenerit vaja ja Ranieril poleks paha valik.
          May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Ranieri on paha valik meeskonna jaoks kes tiitlit tahab. Teile jah sobib. Meile tuleb suvel Carlo.

Kommentaar

maarek, kus mu post kadus?

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
                Ranieri on paha valik meeskonna jaoks kes tiitlit tahab. Teile jah sobib. Meile tuleb suvel Carlo.

Kommentaar

Carlo tuleb puhtast tänulikkusest hunte väikse raha eest treenima, eksole
                  Lasku käia. Fiorentinale sobib Claudio ka, kuigi karta on, et Della Vallel ex Lazio-hullule vajadus veel kõvasti pakkuda võimalust end tõestada.
                  May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

maarek, kus mu post kadus?
                    Mis post? Ma ei näe küll, et siin viimasel ajal peale counti üllitise midagi kustutatud oleks ja seda ei teinud ka mina.

Kommentaar

Algselt postitas Maarek Vaata postitust
                      Mis post? Ma ei näe küll, et siin viimasel ajal peale counti üllitise midagi kustutatud oleks ja seda ei teinud ka mina.
                      OT:sorry Maarek, ma olin su juba 102% homoks tunnistanud, aga tuli välja et see oli su töökaaslane, kes on juba ammu kapist väljas, Lauri Pedaja kaksikvend Saaremaalt... Siit ka teemakohane soovitus kogu järgnevaks patuseks eluks: Kui oled tegemas igapäevast anaalmõnu, tee seda nii, et silmad suruvad pealuust välja! Niimoodi pinguldab näonahka! Noorus igaveseks!

ON TOPIC: Laziol on ikka väga näruselt läinud. Kui mõelda kellelt viimati imeti ja neelati, siis ma juba kurbusega vaatan seda hooaega...Kui selline kaotus võeti vastu, sisi läheb ikka äärmiselt rakseks ka Euroopa Liiga viimasest kohast kinnihoidmine. Olen siin kalkuleerinud jne. Aga ma ei näe neid vajalikke punkte kuskilt tulemas. Aga eks selle teema juurde tuleme tagasi päeva, millal hundid teid jälle maha murravad ja välja roojavad. FORZAAA ROMAAAA!!!
                      FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
                      sigpic

Kommentaar

Algselt postitas Mehhakas Vaata postitust
                        Ou Count, kas ma tohin AS Roma't gloryhuntima hakata?
                        Count sa vana faggot, miks sa ignoreerid mind ja mu kusimust? Ma olen ikkagi sinu suurim fann ja Cannuman'i varikas

Kommentaar

count on ka mu varikas. Siin on mingi surnud ring...

Kommentaar

Tra, ma teadsin seda, mu unistus olla Roma fann on pormustatud, mitte kunagi enam ma ei joo..fuck

Kommentaar

Official: Cicinho Joins Villarreal On Six-Month Loan From Roma
                              Villarreal have snapped up the Brazilian full-back from Roma on loan, with an option to purchase him outright.

Villarreal have confirmed via their official website that they have acquired Roma full-back Cicinho on a six-month loan. The Spaniards also have the option of a permanent deal if they wish to keep the player at the end of the current season.

The Yellow Submarine acted quickly in the winter transfer market to secure the Brazilian's services after learning that defender Angel Lopez would be out for the rest of the season after rupturing knee ligaments in the 4-2 loss to Real Madrid last weekend.

"Villarreal CF and AS Roma have reached an agreement for the transfer of Brazilian right-back Cicero Joao Cezar, 'Cicinho', who will play at Villarreal until end of the 2010-11 season. Although his stay with the club is scheduled for six months, Villarreal has reserved an option to purchase the Brazilian defender," read a statement on villarrealcf.es.

"Once Cicinho undergoes his medical, he will train behind closed doors at El Madrigal and then appear at a press conference open only to the media at the end of the training session, around 12.30."

The 30-year-old has been on the fringes of the Roma squad for the last couple seasons, only making six appearances so far this term and being loaned out to Sao Paulo in the first half of 2010. He joined the Giallorossi from Real Madrid in 2007.
                              Tundub, et siiski tehakse iga hinna eest ruumi paremale äärele nii mängijate mõttes kui ka rahalises mõttes, ilmselt siiski mingi käik on Sensil tisside vahel rauas ennem kui selle talvine tuulutusperiood lõpeb ja aknad jäädavalt suletakse, igatahes palehigis tehakse tööd, et keegi sinna toodaks eks näis kes selleks saab kas Sculli või Behrami.
                              Õnneks Cassetti on viimasel ajal vähe kindlam ja stabiilsem olnud, kuigi üldiselt kaitse kriitikat ei kannata.

Cicinho paraku oleks võinud päriseks maha ärida, kuna tundub, et mees ei lepi vahetusmehe rolliga ja peale seda müstilist vigastust ei tahagi mees enam suurt midagi saavutada palliplatsil.Ega tema kohalolek platsil suurt mingit kindlust ei sisendanud, oma parimate päevade tasemest on ta kaugel, et meie niigi ebakindlasse kaitseliini rohkem värinat ja tudinat ei ole vaja, mehed niigi banaanikoorte peal mängivad.
                              Hea lootus on see, et mees läks vähemalt tugevasse tiimi ja kogub vormi, teisest küljest ega Hispaania liigas suurt kaitsealaselt juurde ei õpi ja ilmselt oma pidevate vigastuste tõttu ta peab sealgi pinki nühkima.Eks hispaania liiga sobib talle rohkem, kiirem, tehnilisem, madalam...mis peaks passima Cicinho isikuomadustega vägagi hästi.
                              Tahaks näha reaalseid käike kaitse parandamiseks, ausalt kui nii jätkub helistan saatesse "KAUA VÕIB!"
                              Ja siis tuleb üks vuntsidega onu ja näitab kuidas toidujäänused habemepuhvakus oma kodukoha leiavad,nagu pallid mis peaksid kaitsetele kerge saak olema, nagu porikärbes liimilindil,kes on tarantlile kerge saak.
                              sigpic

Kommentaar

mis klubil Antunesiga plaanis on? mees pole mängida saanud ja kui Leiria proovis laenule saada, siis öeldi "ei"
                                Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Working...
                                X