Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Riise tantsuliigutused jäävad kauaks meelde vast.
    Algselt postitas zip
    Tundub, et Kivi77 on Soccerneti ka ülejäänud pereliikmetele tutvustanud.

Kommentaar

Algselt postitas Põhivend Vaata postitust
      Riise tantsuliigutused jäävad kauaks meelde vast.
      No kutt libises,mis nüüd saab ?ikka juhtub juu.Kohe mölisema selle kallal .

Kommentaar

Tere As Roma fännid! Olen uuu s6ber. Ta ongi oma WCsse kinni jäänud peale seda, kui riomma 1-0 ette läks. M1s 3ee seis on?????? Saan talle edasi öelda.

Lp,
        Adriano kaksikvend Ukrainast
        Daje!!!
        1.totti koondisesse.
        2.Money talks bullshit(totti) walks.
        3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
        "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

See kuradi idioot Donieber võiks seap*rse minna. Ma oleks oma pooleks jala ja raudpoltidega ka asjalikum mees seal väravas. Kuidas saab sellisele üldse palka maksta jalgpalli mängimise eest? täielik ahv ikka.
          So self aware so full of shit

Kommentaar

Lahe, kui mingid Inglise jalgpalli hvännid siia kraaksuma tulevad
            May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Miks staadion pooltühi on? Oskab keegi seletada?

Kommentaar

Romal pole fänne rohkem lihtsalt, tundub et selleks korras Roma teekond läbi. Kahju küll...

Kommentaar

Algselt postitas Francesco Vaata postitust
                  See kuradi idioot Donieber võiks seap*rse minna. Ma oleks oma pooleks jala ja raudpoltidega ka asjalikum mees seal väravas. Kuidas saab sellisele üldse palka maksta jalgpalli mängimise eest? täielik ahv ikka.
                  Kruusi arust on ju Ranieri lemmik Doni ju lausa Roma esiväravavaht
                  May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Algselt postitas Maarek Vaata postitust
                    Lahe, kui mingid Inglise jalgpalli hvännid siia kraaksuma tulevad
                    Selle fenomeni nimi on ''mida külvad, seda lõikad''

Aga tundub siis, et ka see hooaeg peab Inter üksi kastanid tulest tooma... no ei ole midagi rõõmustavat see serie A tase hetkel.

Kommentaar

Uskumatu jah, 2 itaallast selleks korraks juba väljas. Ja alles esimese ringi esimene mäng.

Kommentaar

Kalev teab vist väga palju Romast siis. sellise esinumbriga kukuks isegi FC Flora Eesti esiliigasse. Fakk küll ma ütlen. Sellist pulli küll ei oodanud no.

Kommentaar

Suht hea mäng aga üldiselt suva,kes saab edasi kes mitte
                          Olen see kes olen

Kommentaar

Peab vist selle Berba ikka sealt Man Ust ära tooma .
                            Edu Ukrainas, loodetavasti on seal siis 20 kraadi külma
                            Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

2 pikka kommentaari ei jõudnudki siia...nett kadus ära...ju olid liiga õpetlikud.
                              Lühidalt. rioma on Rooma au ja uhkus..........NOOOTTT. Ja totti peale oma kannasöödu oli üks vana roostes Opel Kadett. Süvaanalüüsi sooviks sellest kannasöödust muide.
                              Daje!!!
                              1.totti koondisesse.
                              2.Money talks bullshit(totti) walks.
                              3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
                              "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
                                Suht hea mäng aga üldiselt suva,kes saab edasi kes mitte

Eriti mõtekas siia postitada seda siis? Mul üldiselt suva mida sina arvad, mine kommenteeri oma Bayerni teemas.
                                VÄGA kibestunud olen. Aga kõik ei ole veel kadunud. Keegi oskab öelda kas Julio Sergio selleks ajaks tagasi kui Ukrainasse minek on?
                                Muidu ei ole mingit võimalust.

Kommentaar

Working...
                                X