Riise tantsuliigutused jäävad kauaks meelde vast.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas
Collapse
X
-
Algselt postitas Põhivend Vaata postitustRiise tantsuliigutused jäävad kauaks meelde vast.
Kommentaar
-
Tere As Roma fännid! Olen uuu s6ber. Ta ongi oma WCsse kinni jäänud peale seda, kui riomma 1-0 ette läks. M1s 3ee seis on?????? Saan talle edasi öelda.
Lp,
Adriano kaksikvend UkrainastDaje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Kommentaar
-
Lahe, kui mingid Inglise jalgpalli hvännid siia kraaksuma tulevadMay the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Algselt postitas Francesco Vaata postitustSee kuradi idioot Donieber võiks seap*rse minna. Ma oleks oma pooleks jala ja raudpoltidega ka asjalikum mees seal väravas. Kuidas saab sellisele üldse palka maksta jalgpalli mängimise eest? täielik ahv ikka.May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Algselt postitas Maarek Vaata postitustLahe, kui mingid Inglise jalgpalli hvännid siia kraaksuma tulevad
Aga tundub siis, et ka see hooaeg peab Inter üksi kastanid tulest tooma... no ei ole midagi rõõmustavat see serie A tase hetkel.
Kommentaar
-
2 pikka kommentaari ei jõudnudki siia...nett kadus ära...ju olid liiga õpetlikud.
Lühidalt. rioma on Rooma au ja uhkus..........NOOOTTT. Ja totti peale oma kannasöödu oli üks vana roostes Opel Kadett. Süvaanalüüsi sooviks sellest kannasöödust muide.Daje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Kommentaar
-
Algselt postitas kaitz Vaata postitustSuht hea mäng aga üldiselt suva,kes saab edasi kes mitte
Eriti mõtekas siia postitada seda siis? Mul üldiselt suva mida sina arvad, mine kommenteeri oma Bayerni teemas.
VÄGA kibestunud olen. Aga kõik ei ole veel kadunud. Keegi oskab öelda kas Julio Sergio selleks ajaks tagasi kui Ukrainasse minek on?
Muidu ei ole mingit võimalust.So self aware so full of shit
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar