Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Ma lugesin ka täna seda, t*ra ma ütlen, rikkus tuju ikka konkreetselt ära. Mis nad järgmiseks korraldavad? Menezt pole...DDRi pole...
    So self aware so full of shit

Kommentaar

Algselt postitas Francesco Vaata postitust
      Ma lugesin ka täna seda, t*ra ma ütlen, rikkus tuju ikka konkreetselt ära. Mis nad järgmiseks korraldavad? Menezt pole...DDRi pole...
      Ega ei tea jah mis see tulevik niimoodi toob. Samas neid Jasperi suguseid playa heitereid ei saa ka kuidagi oma videokaameratega peatada. UEFA tähelepanu kohtunike tööle Milaano klubide mängudes ei viita keegi kuskil. Kurat sa nüüd aru saad kes see tegelikult palliplatsil parim on, sellega ma olen juba ammu nõus et platsiväliselt Morattile ega Galliani-Berlusconi sugustele vastu ei ole kellegil Serie A-s asja.
      FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
      sigpic

Kommentaar

Yessssss Õiglus on olemas Pussy on out
        Daje!!!
        1.totti koondisesse.
        2.Money talks bullshit(totti) walks.
        3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
        "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

Algselt postitas count Vaata postitust
          Ega ei tea jah mis see tulevik niimoodi toob. Samas neid Jasperi suguseid playa heitereid ei saa ka kuidagi oma videokaameratega peatada. UEFA tähelepanu kohtunike tööle Milaano klubide mängudes ei viita keegi kuskil. Kurat sa nüüd aru saad kes see tegelikult palliplatsil parim on, sellega ma olen juba ammu nõus et platsiväliselt Morattile ega Galliani-Berlusconi sugustele vastu ei ole kellegil Serie A-s asja.
          LOL. Roma broke-ass-niggaz ei saa hakkama + count hatin' playa of the year üle kogu foorumi = et mina ole hater? LAWL. Sa võiksid vahelduseks aru saada nendest väljenditest, mida sa oma postides kasutad.
          jokers to the right
          clowns to the left of me

Kommentaar

Algselt postitas Jasper Vaata postitust
            LOL. Roma broke-ass-niggaz ei saa hakkama + count hatin' playa of the year üle kogu foorumi = et mina ole hater? LAWL. Sa võiksid vahelduseks aru saada nendest väljenditest, mida sa oma postides kasutad.
            OT: Äärmiselt vaimuvaene postitus.Aga kui vastane on tugevam kui sa ise, eks siis tulebki mingit jumala suva-ila enda kaitseks toota
            jasper = playa heiter
            count = glory hunter heiter
            tee nende erinevus selgeks
            sigpic

Kommentaar

OT: Äärmiselt vaimuvaene postitus.Aga kui vastane on tugevam kui sa ise, eks siis tulebki mingit jumala suva-ila enda kaitseks toota
              jasper = playa heiter
              count = glory hunter heiter
              tee nende erinevus selgeks
              aight, kui sa nii ütled. prantslane.
              jokers to the right
              clowns to the left of me

Kommentaar

Andre Dias - goal of the season ?
                Inter - ausaim klubi Itaalias.

Kommentaar

esimene poolaeg 2-0. Läksin monitorist eemale. 2-2
                  mis toimus?
                  sigpic

Kommentaar

esimene poolaeg 2-0. Läksin monitorist eemale. 2-2
                    mis toimus?
                    Amauriboinikov toimus.

Kommentaar

ei oskagi kuidagi kommenteerida. 2-0 eduseis kodus parma vastu maha mängida....see on juba sama kurb nagu jasperi elu. 3-0 genoale oli veel kuskilt nurgast vaimukas, aga... kurb , äärmiselt masendav. eks nüüd tuleb siis leida rõõmu Cesena võitudest ja tuleb hakata kõvasti kaasa elama nende relegatsiooni võitlusele.
                      sigpic

Kommentaar

roflmaocopter @ amauri "kardetud ründe""staar"" " hahahah
                        icc icc icc
                        (mitte, et mu enda post irooniaga tookord poleks olnd, aga see selleks...)

Kommentaar

No t*ra kui närvi ajab. Jälle laseme endale tagasi lüüa. Kaitsega on ikka midagi vääääga p*tsis kui Amauri sugusel kondekal lubatakse 2 väravat lüüa.

Kommentaar

Need kellel mängu näha ei õnnestunud võivad ennast õnnelikeks pidada. Äärmiselt kole mäng. Rooma oli äärmiselt saamatu (mängiti ju ikkagi Lecce vastu). Ja noh viimase minuti penaltist võita selline kohtumine....jätab hapu maitse suhu. Samas penalt oli 100% õigustatud ja Lecce kaitsja enda 100% lollus. Mängis käega Perrotta söötu, mis oleks niikuinii väravast väga kaugele lennanud, aga tahtlik käsi on penalt ja pole midagi teha.
                            Positiivne - Penalti löömisel tekkinud segadus, kus Milani jäänuk Boriello hakkas ette kujutama et tal on mingi õigus seda palli puutuda, ja tegelik karistuslöökide lööja , Pizarro ei teinud sellest ahvist väljagi. De Rossi tuli isegi joostes olukorda boriellole meelde tuletama, kes on omad poisid ja kes on lihstalt ülejäänud laenupoisid
                            Nüüd tuleb loota Juvele!

e: neutraalne - Doni . Mees sai aru et mäng iseenesest on igav ja põnevuse meeter puudulik. andis endast maksimumi et pinge lakke kruvida - driblamine vastaste ründaja vastu jms. väga proffesionaalse ja tugeva väravavahi oskused pandi mängu. Tegi ka ühe väga hea tõrje ja väravas süüdi polnud - see oli tõesti geniaalselt suunatud peapall (iseasi olid mudiugi Burdisso ja Mexes, kelelst viimane tundub juba tõesti mõtetega Bilani särgis olevat)
                            sigpic

Kommentaar

Pean ennast siis õnnelikuks, ei näinud mängu Aga olen punktide üle õnnelik. Borriello tahtis ise lööma minna penaltit?
                              Millal lennukile mõistus pähe tuleb ja väravavahi väravasse paneb, mitte tsirkuse ahvi?
                              Pühapäeval siis Palermole pöialt hoidma!
                              FORZA ROMA!

Igatahes väga huvitavaid jutte lugenud viimastel päevadel. Riise Newcastle'i, Mirko Napolisse, Kaka Romasse.

Kommentaar

Doni tegi eile vähemalt ühe SUPER tõrje. Väravas süüdistada ei saa. Milles küss?

Kommentaar

Working...
                                X