Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Kui juba tervitamiseks läks

tervitan Delio Rossit
    tervitan Cosa Nostrat
    tervitan goal.com experte

Romal on CL sama hea kui taskus

edit, tegelt peaks siia nüüd spammima uduseid pilte hernandezist.. siis ma oleks peaaegu sama lahe kui count juba

aga ei viitsi... aga Nazio fännidel on varjased jõulud sellegipoolest

Kommentaar

Mulle meeldivad need vennad, kes ootavad ennem mängude tulemused ära ja siis hakkavad teemadel kaasa rääkima (loe: goal.com teema ja vendetta)
      Aga mäng läks iseenesest lihtsalt
      1. Väga imeilus "pennal" esimese poolaja lõpus 1-1
      2. Vucinic lööb jumala tühjast väravast 50 cm pealt üle - Neemelo style!
      3. Loria ei tea mis on kunstlik suluseis 1-2
      4. Loria jookseb Hernanese suhtes vales suunas 1-3
      END OF CHAMPIONS LEAGUE STORY
      FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
      sigpic

Kommentaar

Mulle jälle meeldivad need vennad, kes enne mängude tulemusi CLi reiside hotelle broneerivad
        Sitt päev, kellele kurdad countike

Kommentaar

Mis juhtus juustukotid??? Kus olid penaltid???? Kus olid need äraostetud kohtunikud....kas tõesti raha juba otsas. Delio Rossi Grande..............Grande Delio Rossi!!!!!!

Imege lahti!!!!!!!!
          Daje!!!
          1.totti koondisesse.
          2.Money talks bullshit(totti) walks.
          3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
          "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

Vabandused.....rotti siiski pendla sai...aga vist need olidki need viimased kopikad....hahhaha
            Daje!!!
            1.totti koondisesse.

Kommentaar

Ma ei mäletaks, et Lazio 4 väravat oleks ühe mänguga löönud.
              Kõigiga peale bresciano persega võib rahule jääda. Super tulemus....ja mis kõige tähtsam...kahe viimase mänguga on Mauro Zarate see nö luuser andnud 3 väravasöötu ja löönud värava. Agoonias printeri vastu lähme ainult võitma.
              cock ja ülejäänud riomma peenisepumbad imege endal lahti.

FORZA LAZIO!!!!!!!!!!!
              Daje!!!
              1.totti koondisesse.

Kommentaar

No aga väike võit Interi üle ning tänu omavahelistele mängudele oletegi juba kolmandad.

Kommentaar

Uuu, kas Lazio eesti kontor on kaalunud juba nööri ja zhilettide hanget hateritele hooaja lõpuks?

Väga soliidne esitus kogu meeskonnalt

Kommentaar

Algselt postitas vendetta Vaata postitust
                    Uuu, kas Lazio eesti kontor on kaalunud juba nööri ja zhilettide hanget hateritele hooaja lõpuks?

Väga soliidne esitus kogu meeskonnalt
                    Eriti soliidne esitus kohtunikult, kes jättis Morimoto täiesti legaalse värava lugemata , ei saanudki aru mis mureks oli täpsemalt. Lazio on indeed viimastele mängudele suure "motivatsiooniga" (loe: mängude äraostmine) läinud
                    sigpic

Kommentaar

Cocky tuleb kohtunike äraostmisest rääkima Mida peale 4-1 Lazio võitu kibestusest endale sisse keevitasid, et sellist saasta ajad???? Eriti riommalane. Pipraviin tundub sümptomite järgi.
                      riommal 12 penaltit liigas, kui õigesti aru olen saanud.
                      Moripenis istus juba ammu Muslera seljas, KUID mind poleks see värav enam eriti kottinudki. Olime 4-1 ees siis. Ja mis puutub kohtuniku äraostmisse siis Diase kollane oli joke ja Zarate 1-1 jooks vilistati täiesti valesti. Mingit sulgu polnud lähedalgi. Diego Pablo Simeonele muidugi respect!!! Kuid mehed olid kontsentreerunud võidule ja peale shokeerivad 1-1 võeti ennast käsile ISEGI koos bresciano suguse tasemega ahviga, kes peaks riommas mängima.
                      Loodan tõesti, et Reja toob mehed maa peale ja annab märku, et järgmine nv ootab ees väga desperate printer. Kuid mina usun klubisse ja oleme vigadest õppinud. Sealjuures vist Matuzalem ainuke hea vend, kes veel puudu....kuid vb tema ka bänni ära kadnud. Kolmas koht võidu korral täitsa taskus tõesti.
                      Hernanesel veel 2 väravat puudu, et Pavel Nedvedi rekord tasa saada...enim väravaid keskvälja mehe poolt ühel hooajal.
                      Vendetta....haterid suudavad need "relvad" isegi osta.

FORZA LAZIO!!!!!!!
                      Daje!!!
                      1.totti koondisesse.

Kommentaar

logisin sisse ainult selleks et öelda, et ma jumalast loodan et LAzio ei jõua meistrite liigasse - teevad serie a-le häbi ainult. nagu sampdoria see aasta. sellise saastaga me saksamaalt seda neljandat kohta tagasi ei saa

Toetagem 6+5 ja alla 18. aastaste transferide keelustamist. Väärtustagem jalgpalli, mitte raha.

Parim laul

Kommentaar

Algselt postitas flameas Vaata postitust
                          logisin sisse ainult selleks et öelda, et ma jumalast loodan et LAzio ei jõua meistrite liigasse - teevad serie a-le häbi ainult. nagu sampdoria see aasta. sellise saastaga me saksamaalt seda neljandat kohta tagasi ei saa
                          DUUBEL!!!
                          Kaitse neil ei pea, rünnata nad ei oska, poolkaitses on kanapead. Kogu kollektiiv on üks ahvikari. Kui mäng väheke pingelisemaks kisub , on kõigil kohe punased all! Psühhiaatria haiglas oleks vaja terve suvi veeta ja siis oleks ka ainult 1% vajalikust vaimsest ravist saadud. Klubi, mille põhi ründeäss käib peldikus endast roosade trusperitega pilte facebooki tegemas...mis kuradi meistrite liigast me siin räägime. Ennem võiks saata siis juba Itaalia curlingu kollektiivi euroopasse lipuvärve esindama. Vähemalt ei ole võimalik marki täis teha... Ma juba näen ette , kuidas alagrupist lahkutakse 0 punktiga, viimane kohtumine FC Levadia vastu, kes kotib Laziot reservmeeskonnaga 4-0. Ja teate mis kogu selle jutu juures kõige kohutavam on? See pole minu subjektiivsus, vaid see on karm reaalsus. Kui keegi vähegi Nazio mänge jälginud on, teab millest ma räägin. okse okse okse
                          sigpic

Kommentaar

Olgu muuga kuidas on, aga kaitsekohta küll mölisemist ei tohiks olla. Paremuselt teine tulemus serie-a tabelis ei tule niisama.

Kommentaar

Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
                              Olgu muuga kuidas on, aga kaitsekohta küll mölisemist ei tohiks olla. Paremuselt teine tulemus serie-a tabelis ei tule niisama.
                              Jah, eks ikka maaslamajatele korkidega näkku ja loota et kohtunik ei näe. Nii see mega kaitse tuleb
                              sigpic

Kommentaar

Ma ei tea, kas see on siit läbi käinud, aga Football-Italiast jäi silma, et Di B esimene hange oli eks-Lazio ja eks-Palermo Spordidirektor Walter Sabatini. Arvestades seda, et mehe viimaste aastate ostude hulka kuuluvad nt Kolarov, Lichsteiner, Muslera, Ilicic, Pastore jne, siis võib tegu üsna väärt mehega olla. Iseasi muidugi kui suurel Di B kulutama hakkab. Nädalavahetusel sai siin kuulatud podcasti, kus http://swissramble.blogspot.com/ taga olev härrasmees arvas, et seoses Financial Fair Play tulekuga Roma väga hulluks minna ei saa. Eriti arvestades seda, et Roma reklaamitulud on võrreldes (Itaalia) suurtega üsna väikesed. Et vabalt võib juhtuda, et tuleb paar ostu ja siis pööratakse tähelepanu uuele staadionile / kogu bräningu ja reklaamipoole parandamisele. Aga eks saab näha.

Kommentaar

Working...
                                X