Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Me peaksimegi seal olemagi juba see aasta...aga ülivõimas udinese võttis ju koha käest.
    Aga uuel aastal oleme kohal
    Daje!!!
    1.totti koondisesse.
    2.Money talks bullshit(totti) walks.
    3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
    "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

Me peaksimegi seal olemagi juba see aasta...aga ülivõimas udinese võttis ju koha käest.
      Aga uuel aastal oleme kohal
      Daje!!!
      1.totti koondisesse.

Kommentaar

Hi mister E.Iglesias...I have some really important and useful information how to form the team. Its the last post before mine. The guy named cocky-bocky knows just about everything...but the truth is that the whole riomma ass team stinks from overrated faggots. Hhahaahhaa rotti the King....läksin veel hilja õhtul linna, et Macist burksi võtta...Kohe tõsiselt, enam ei pea Family Guyd või Two and the falf meni vaatama....teie koomikute tsirkusest on küllalt...sport ja komöödia integreeritud versioon...no super lausa. rotti triblingud ja "kiirendus", borini beeniselöögid, angeli maailmatasemel palli valdamine jne....nagu Black Eyed Peas laulab...dont stop the party....
        Go Siena Go!!!!!!!!! Jumala õnn, et selle virtsa peale ei panustanud täna.

Tuletan meelde, et Roomas on üks tõeline jalgpalliklubi LAZIO ja üks pesapalliklubi assy riomma
        Daje!!!
        1.totti koondisesse.

Kommentaar

Lohutagem end sellega et platsile on veel ilmumata mees nimega Lamela...
          Ja Nazio on tõesti parim klubi Roomas, vähemalt Serie B-sse kukkumise statistika põhjal. On aga ainult ÜKS tõeline jalgpalliklubi, ja selle nimeks on ja jääb AS ROMA - tao see endale pealuu sisse!

FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
          sigpic

Kommentaar

mängu nägid hr. Uuu? guess not. kaitses oleme sitakotid, perrotta paremkaitse wtf, ei WTF??? kjaeri mun* sõnaotseses mõttes päästis meid kaotusest. Ei vabanda midagi, oleks võinud ka hullemini lõppeda see mäng. Aga suurim mure ongi rünnak, nagu F.Totti mainis, Viikmäe ja Neemeloga ju ei lähe Serie A satsile vastu! Aga palli valdame ja hakkab tulema lõpuks(kasvõi läbi Vendettamun*i aga tuleb) see mäng mida ma ette kujutasin kui Iglesias treeneriks tuli, god damnet 3s mäng ja Nazio mehed räägivad juba nagu nad oleks 5 derbyt järjest võitnud? again WTF? Algus on ju igati tore, mehed hakkavad üksteisttundma õppima. aga kokkuvõttes vabandusi pole, sülitage koerad, süliatge. FORZA ROMA!
            So self aware so full of shit

Kommentaar

kui juba 2x postitatakse siis peab Uuul midagi kaitseks öelda olema. Põhitõed: miks just Lazio? 3 sekka. loevad ju punktid mitte kaardid? Got that right? Klose on hea. on alati olnud, agaaaa.. teie eelmine põhi..see toodab? Rocchist olen alati lugu pidanud, Sculli on hea, hernanes(Y) ja mul jäi suu kinni nüüd:S ma ei ütlegi et Roma seal 3hulgas praeguste mängude põhjal on, aga Lazio?? Ma tean et me kõik peame lootma oma lemmik klubist kõike, aga tegelt ka CL, NAZIO? see ei lähe kokku ju. anna andeks. oleme siiski reaalsed, te pole halb tiim, sugugi mitte, te lihtsalt elate MEIE varjus. hea on vahest päikest näha? tore keep it going. All roads lead to Rome. ROME! not Rome and Lazio. Kõige suurem viga Serie As on see et me peame teiega staadioni jagama. peace off, Zieg Heil...või kuidas te ytletegi?

Kommentaar

Algselt postitas count Vaata postitust
                Andke nüüd aega atra seada , peaasi et AC Milani vastu oleks meeskond juba 50% peal ja siis hakkame sügiskündi tegema!
                Kui ma veel noor olin pidasid AS Roma toetajad tähtsaimaks Lazio võitmist. Eks need ajad ole vist möödas. O tempora, o mores

Kommentaar

Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
                  Kui ma veel noor olin pidasid AS Roma toetajad tähtsaimaks Lazio võitmist. Eks need ajad ole vist möödas. O tempora, o mores
                  need ajad on ammu möödas, koerapeogi saab igaüks toetada ja enda järgi kasvatada ja pärast ütlevad et ma olen peremees. ajad on muutunud orbik. head teed ranieri all. ranieri KÕIK ROMA FÄNNID PÜSTI JA APLAUS! ilma sarkasmita.

Kommentaar

Sieg heili koha pealt ei oska kommenteerida, küll aga ütleme me ilusa kõlava häälega VERPISS DICH FRANKIE!! Huumoriteema pealkiri on ''AS Roma'' siin alafoorumis, jätka oma Lazio analüüsi seal kui igav on, siin kirjutama asjadest nii nagu nad päriselt on...

Update ja voorule joon alla
                    +2
                    +2
                    +3
                    +3
                    +2

Kommentaar

Mõned ilusad pildid ka.

Kommentaar

Kui te härra spagetti auks ka üles tõuseks ja naerataksite siis see mees võtaks kuulipilduja kui ta saaks. Vb nüüd saakski kui russiast tuleb....mõni tibla ikka mingi 47 paari dollari eest annab.
                        Daje!!!
                        1.totti koondisesse.

Kommentaar

Mis puutub derbydesse siis ma olen niipalju muutunud, et derbyst on vaja saada 3 punkti, et Scudetto eest võidelda ja teil on vaja 3 punkti et Serie-Asse püsima jääda. Lihtne!
                          Emotsioonid on langenud ja pooltühi staadion ka eriti ei eruta....vb rioma fännid on muidugi dick laes kui PlayBoy reklaamid läbi jooksevad.
                          Daje!!!
                          1.totti koondisesse.

Kommentaar

Algselt postitas Francesco Vaata postitust
                            need ajad on ammu möödas, koerapeogi saab igaüks toetada ja enda järgi kasvatada ja pärast ütlevad et ma olen peremees. ajad on muutunud orbik. head teed ranieri all. ranieri KÕIK ROMA FÄNNID PÜSTI JA APLAUS! ilma sarkasmita.
                            Eilne õhtu läks väljas pikale? Raineri nüüd küll Milani ei läinud, vaata uuesti üle.

Kommentaar

Algselt postitas Jasper Vaata postitust
                              ja lisaks on ta fatjoe sõber:
                              James Horncastle
                              Djibril 'Deejay' Cisse and P.Diddy have apparently made a music video together. "Million Girl" out October 22. OMG

https://twitter.com/#!/JamesHorncast...58574144241664

Moving up in the rap-game. Jääme ootama.
                              jokers to the right
                              clowns to the left of me

Kommentaar

Ülikõva P.Diddy mul lemmikutest.
                                Olla stiilne, tegeleda mitme hobiga, olla filmides, saadetes ja samal ajal tipptasemel ründaja...roheline tuli

Olla kollases soojenduskostüümis, osaleda odavates kokareklaamides, tegeleda raha väljapressimisega läbi "aatelisuse-patriootlikusega" as riommast ja samas liikuda nagu tigu mööda märga mun*n*i, joosta ringi nagu peata kana.....roheline tuli....kui kuristik on otse edasi.
                                Daje!!!
                                1.totti koondisesse.

Kommentaar

Working...
                                X