Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Tanel Vaata postitust
    Luis Enrique pani Barca B ameti maha... vist läheb diiliks.
    Jep - nüüd juba diil ka laual kaheks aastaks.
    Aga muidugi ei möödu üks korralik Itaalia jalgpalli uudiste päev ilma suuremate huumoripaukudeta:
    Italian giants Inter are set to launch an ambitious – if not impossible – bid to sign Roma’s Daniele De Rossi
    ja mudiugi on järgi jooksmas ka City ja Real.
    Sama jant mis Tottiga, iga kevad-suvi-sügis-talv leidub mingeid idioote, kes tahavad raha eest osta mängjate lojaalsust. Moratti peab tõesti lolliks läinud olema. Maailma parima lõhkuva poolkaitsja ja Rooma igavese legendi eest Thiago Motta ja Viviano + cash? haahahhaahahha, reaalne kajakas
    FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
    sigpic

Kommentaar

Alahinnatud mängija lihtsalt. Igal pool kus mees on mänginud, on ta ka fännide lemmikuks saanud just oma hingestatud ja võitlusliku mänguga. Ei usu, et ta floppab Itaalias.

Kommentaar

Kunagi pidavat Cana Arsenali minema, aga viimasel hetkel maabus Sunderlandis.

Inter - ausaim klubi Itaalias.

Kommentaar

Kui tõsiseltvõetav see on?
          Algselt postitas JT8055
          Olge aktiivsemad!

Kommentaar

Algselt postitas WeThePeople Vaata postitust
            Ilmselt sai kogu see Lazio punt lõpuks aru, et puurivaht, kelle hooaja eredaimaks hetkeks jäi Juve mängu lõpusekunditel otsustada mängusaatus oma ihade kiuste siis on see tõeliselt õige otsus mees cashiks teha, veel enam , et mehepojal on jultumust küsida palgakõrgendust.

Oleme ausad, et umbkaitseliini taustal veel sabistada on väljendus tõelisele amatöörlikkusele, ausalt UUU tule mõistusele võta omal need putzinitsi ja Penize prilid eest ära, kui nestor poleks komistanud oleksite meistrite liigas lõpetanud ja see on faktum!
            sigpic

Kommentaar

Olen F.Tottiga nõus(vist esimest korda elus). Mulle tundub, et Fernando on valmis küsima vb, et suurimat palganumbrit Lazio meeskonnas ja kui nii siis tõesti mees.....sa oled olnud kehv see hooaeg. Sellisel juhul ei jää Lotitol muud üle, kui cashiks teha.
              Aga eks näha ole mis saab. Laziofever igatahes pole seda maininudki. Peale selle uudise tulemist olen nüüd ise 90% kindel, et Lazios ta enam ei jätka. Ja usun, et ei oleks ta see hooaeg neid näpukaid nii palju teinud ei oleks Lotitol mingi probleem talle rohkem kui 2m hooajale maksta. Keegi pole asendamatu....Kolarovi müük tekitas viha, aga me kõik teame, et isegi Radu on temast valel positsioonil mängides parem. Sama ka Behrami kohta kelle asemel tuli Lichsteiner. Elame näeme.
              Nutt tuleks kurku kui Hernanes või Radu näiteks nahhui tõmbaks.
              Daje!!!
              1.totti koondisesse.
              2.Money talks bullshit(totti) walks.
              3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
              "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

Algselt postitas count Vaata postitust
                Mängust endast nagu ei tahakski rääkida, eks uudisteportaalid jms. teevad oma töö ära. Aga Ranieri ja tema vahetused...Ranieri ja töötu mees....Ranieri ja "kas ta üldse jääb täna Rooma tagasi sõites ellu?" küsimusi ja mõtteid on palju. Mingit blogi hiljuti lugedes jäi silma et variant on Montella pulti tuua. Treenib praegu Rooma U15 , seega peaks ka primavera poistega väga tuttav olema. Hooaja lõpuni käib küll, las tulistada aeroplanonooo. Midagi kaotada enam pole. Selle mänguga läks viimane eneseväärikus. Ma juba kujutan etet kudias DDR ja Totti ennats kuskil litsimajas segi joovad ja vanu häid aegu meenutavad... MONTELLA PUKKI! MONTELLA! MONTELLA. Senikaua kuni Ranieri ei ole lahti lastud, ei tule ma siia foorumisse ka enam! MONTELLA!
                Algselt postitas F.Totti Vaata postitust
                Selline tunne nagu Roma mängiks ilma kaitseliinita, ausalt pistku pomm alla sellele kaitseliinile fakk kui närvi ajab...
                Algselt postitas Lamb Of God Vaata postitust
                Keegi viitsib mingise gifi teha, kus näha kuidas Roma kaitsja (Burdisso ?) nagu imik mööda maad roomab peale Genoa neljandat väravat ?
                Kui ma õigesti aru saan, siis on see kurioosum võetud luubi alla - http://www.gazzetta.it/Calcio/02-06-...49465570.shtml
                jokers to the right
                clowns to the left of me

Kommentaar

Sohipallur nr1 (Benevento väravavaht Paolino) olevat maininud seda mängu ja siis konkreetsemalt De Rossi nime, kes küll oli vist üldse kaartidega väljas Genoa vastu? Esialgu tundub, et see tulemus oli fixeritel lihtsalt jututeema ja Paolino võis seda lihtsalt niiöelda oma teenuse reklaamiks välja käia, sest tegu oli tõesti suhteliselt kummalise tulemuse ja mängukäiguga... eks lähitulevik toob selgust. Panen kohe kuskile üldisesse teemasse väikse kokkuvõtte ka seni toimunust.

Kommentaar

Uuu, võid mureta olla, alla 100 milli ei võta Lotito kedagi isegi jutule Hernanesi asjus hetkel. Hernanes ise on kodumaa ajakirjanduses igatahes öelnud, et talle sobib kõik ideaalselt hetkel Lazio värvides ja pärast teenitud puhkust hakkab kohe järgmiseks hooajaks valmistuma ja loodab fännidele tasuda sooja vastuvõtu eest - kas pole vahelduseks mõnus midagi sellist kuulda brasiillasest suure tulevikuga mängumehe suust... tavalise ''fa fa minuarust võiks mulle helistada kõigepealt chelsea, real ja barca ja siis ma mõtlen, kus ma mängida tahaksin kui viitsin'' suhtumise asemel?

Aga nüüd asja juurde, Lazio hooaeg ei ole veel läbi! Homme on Primavera playoffide veerandfinaal, mängitakse Genoa vastu (ülejäänud veerandfinaalid Roma-Milan, Atalanta-Fiorentina, Juventus-Varese) Peaks olema täiesti reaalne, et mingi asjalik stream tekib. Järgmine hooaeg peab vähemalt 4 neist olema üles antud ka Europa League jaoks. Noortest veel - eelmine nädal võideti mingi väiksemat sorti miki-hiire karikas kah, miki-hiir või mitte.. ilus karikas paistis olevat, loodetavasti poisid tähistamisega liiale ei läinud ja suudavad vähemalt poolfinaali jõuda

Kommentaar

Täiesti ajuvaba on arvata et Roomal on midagigigigi pistmist nende kokkuleppemängudega. Mida sai Rooma võita sellest, kui nad Genoale 3 punni jagavad? Võideldi ju CL koha eest ja iga punkt oli kindlasti kallim kui misiganes kokkuleppe diilid.

Ja DDR on juba oma viha ka selle uudise peale välja valanud.
                      “I am completely unrelated to this story. There have been references made to myself which were completely false and invented,” he added.“For this reason I will protect my image and my integrity in court against anyone who will associate my name to this story. I have nothing to add.”

Eks De Rossi mainimine mingi Galliani ja Moratti ühine haige huumor on. Muudmoodi ei oskaks seletada kuidas tema nimi ajalehte on jõudnud. Galliani ja Moratti haiged mängud. Moratti mingi haige kättemaks, selle eest et DDR Interi pikalt p*tsi oma ostupakkumisega saatis!

link: http://www.football-italia.net/jun3p.html
                      FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
                      sigpic

Kommentaar

Asi tundub kindel olevat, Klose on kohe-kohe Lazio mees. Ma tõesti loodan seda...midagiig head peale masendavat esimest poolaega Itaalia-Eesti mängust.
                        Daje!!!
                        1.totti koondisesse.

Kommentaar

kl0ose vuhuuu, 20 mägu ja peaaegu vucoinitsu rasemel misserd 1 kollllll!!!, hvortsalatsio ... patretyyy
                          jokers to the right
                          clowns to the left of me

Kommentaar

Kuule juustukott kas sul on päevad täna???? Panid liivapaberi rulli tampooni asemel sisse?
                            Ma just helistasin Lotitole, et ärgu jumala eest ostku Kloset. Sest üks soccerneti foorumi jalgpalliteadlane ja filosoof on ta maha teinud. Claudio ütles, et teeb kõik mis tema võimuses ja tänas kas meie väikest juustukotti jasperit.
                            Daje!!!
                            1.totti koondisesse.

Kommentaar

Klose kaitseks võib vast öelda ,et pärast imelist MM-i pääses ta küll hooaja algul klubi eest algkoosseisu, kuid üsna pea sai taas vigastada ja siis tõusis Gomez väga heasse vormi. Enamus neist 20 mängust pääses ta platsile vahetusest.

Kommentaar

Isegi kui ta ei peaks nüüd Lazioga liitumagi on ju ilmselge, et mees on võimeline lööma hunnikute viisi väravaid, kui vaid tervis lubaks. Sama jutt ka Davide Trezegueti kohta, kellega on ametlikult Laziol kontakt olemas.
                                Kogenud mehi on Laziol ründesse vaja....isiklikult eeldan, et Kozak müüakse maha või laenatakse minema ja Floccari saab uue võimaluse.
                                Zarate on igatahes paigas ja uuel hooajal hakkab mees oma õigel positsoonil liikuma ja tõsiselt loodan, et 2008 aasta Mauro on tagasi.
                                Daje!!!
                                1.totti koondisesse.

Kommentaar

Working...
                                X