Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Uuu Vaata postitust
    Muide, tead, ma kardangi enim derbymängu. Sest nagu paistab te tulete väljakule underdogina, tabeli karuper*ses, omadega pees ja siis võidate. Ühesõnaga nii 3 aasta tagune Lazio. Minu jaoks on derby võit vaid teie mõnitamiseks üks ilus asi.... pigem mind huvitav stabiilsus ja tabeli tipus püsimine. Aga loodame parimat.
    Ja huvitav miks sa Lazio kõige pasemad mängijad va Konko sinna ritta panid.
    Tare võib uhkuseda möliseda kuna meie meeskonna palgafond on rohkem kui 50% väiksem ja meie ridades on mehed nagu: Marchetti, Klose, Ledesma, Hernanes, Rocchi, Lulic, Konko, Radu, Matuzalem, Gonzalez jne...

Hoidke siis pöialt neljapäeval Laziole...vähemalt üks Rooma meeskond eristub virtsast....kui raskusi on aru saamisega siis teie olete sulaehtne virts.
    Ooooooooooooooo või sina oled kaineee ve?? Nii tore on vaadata!

Miks sa ennast nüüd nii täis s*ttusid nagu 1 aastane imik kas on kogemata purgi mulgikapsaid kinni tagunud, saan aru et sul on seal peldikus rasked ajada olnud, aga ennem mängu juba alla anda ja rääkida kuidas "Rooma käest pähe saamine ei loe mitte midagi" Saad aru et see on ikkagi kahe meeskonna ilmselge jõuvõtt v? Ja see kes selle võidab ilma G.M.M.P-ta on tõeline ja ainus Rooma klubi! Ju sa vist saad ikka selest aru kui selliseid kõhtu lahtistavaid vabandusi siin loobid , mine keera ennats peldikusse kinni! Ennem mängu juba nii täiss*ttunud. Kõhutlahtine Uuuuuuuu

Ja muidugi on äärmiselt tore et sa seda F.Totti poolset "sitturite rida" veel ise täiendasid, eks F.Totti ei viitsinud oma kuldset klaviatuuri määrida ja kõike paska ka kirja panna, niiet suured tänud täienduste eest,
    Nazio pasalist: Ahv-Kongo , Tauni , Makipizza, cAnal, Stankeviitsputs, MarKotid, Klosett, Lehmaema, HernAanus, Prügi, LollLits, Sita-Rada, KatuzeKlemm, Konnzalez

Mis temperatuuril virts sitaks kivistub? Oled seal peldikus mingeid arvutusi ja mõõtmisi teinud või pasandad niisama ilma haridust omandamata igapäev? Pathetico Madrid tõmbab teile ilma seebita ja see saab sinu elu üks valusamad päevi olema
    FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
    sigpic

Kommentaar

Suure tõenäosusega, saadetakse peale Atleticole hävimist, Roma poole teele Madridist üks suur lehmakoormatäis virtsa, minu poolest valagu see kuskile Poola piiriäärde maha, aga pole vaja, et riik ei tunnista Lazio vutiklubi, kes ikka oma virtsa tunnistaks eks ja võtab sellelt virtsaaktsiisi.

Kui mina situn esimese korruse peldikus ja kuulen, et keegi siseneb teise korruse peldikusse ja mingi hetk peale seda kuulen, et mööda kanalisatsiooni toru sajab alla mingi tükkide ja veesegune helin ja mul on tunne, et igahetk sajab mulle pasarahe kaela, kas ma mõtlen õigesti , et see on SS LAZIO 1900?
      sigpic

Kommentaar

Head sõbrapäeva romanistad!

Forza Roma!
        "He has great football intelligence, experience and seems to have four eyes to spot all potential passes."

Kommentaar

Muide, tead, ma kardangi enim derbymängu. Sest nagu paistab te tulete väljakule underdogina, tabeli karuper*ses, omadega pees ja siis võidate. Ühesõnaga nii 3 aasta tagune Lazio. Minu jaoks on derby võit vaid teie mõnitamiseks üks ilus asi.... pigem mind huvitav stabiilsus ja tabeli tipus püsimine. Aga loodame parimat.
          Ja huvitav miks sa Lazio kõige pasemad mängijad va Konko sinna ritta panid.
          Tare võib uhkuseda möliseda kuna meie meeskonna palgafond on rohkem kui 50% väiksem ja meie ridades on mehed nagu: Marchetti, Klose, Ledesma, Hernanes, Rocchi, Lulic, Konko, Radu, Matuzalem, Gonzalez jne...

Hoidke siis pöialt neljapäeval Laziole...vähemalt üks Rooma meeskond eristub virtsast....kui raskusi on aru saamisega siis teie olete sulaehtne virts.

Juba situd täis ennast? Tüüpiline. Ja nii tore ju et sul kõikide ahvide nimed peas on, aga mida prset nad siia puutuvad? Mine kuskile foorumisse www.loomaaed.ee ja kirjuta sinna kui ilusad ja intellignetsed loomad nad on ja kui ilusad nimed neil on, ära aja jalgpallureid ja ahve segi!

E: Ja muidugi on palgafond väiksem, banaanid on ju suht odavad.
          So self aware so full of shit

Kommentaar

UUU, jäta meid rahule. Mis sest, et meie klubi on mõttetu ja meie fännid on taunid, oleme sellegipoolest õnnelikud, mis meil on olemas(mitte midagi). Hoiame kokku hundid onju...nii sital kui pasal ajal.

Kommentaar

Primavera poisid jõudsid siis täna Viareggio Cup*'il veerand finaali alistades Atalanta noored tulemusega 3-1. Väravad Nego, Politano ja Tallo.

*Viareggio Cup World Football Tournament Coppa Carnevale, is one of the most important youth football tournaments in the world. It is officially recognized by CONI, FIGC, UEFA and FIFA. It is held each year in Viareggio, Tuscany and its surroundings.

Veerandfinaal toimub juba neljapäeval, vastane loositakse vist homme kui ma õieti aru sain.

Kommentaar

Algselt postitas ObuneAmmustas Vaata postitust
                UUU, jäta meid rahule. Mis sest, et meie klubi on mõttetu ja meie fännid on taunid, oleme sellegipoolest õnnelikud, mis meil on olemas(mitte midagi). Hoiame kokku hundid onju...nii sital kui pasal ajal.
                Huntide populatsioon kipub ka ulemäära suurenema, ei tea kas peaks küttimislimiiti suurendama?

Sellise moega surevad hundid lihtsalt Derbyks nälga, see kondine lazio tuvi kaob hambaauku ära nii, et obus ka ei ammusta.
                sigpic

Kommentaar

Kindlasti peaks suurendama, eriti kui neil nö. huntidel tagumiku vahelt kotka suled ja Uuu perse karvad välja kasvavad.

Kommentaar

Kas te natuke Putinlikult siin ei paugu? Ma ei tea mis siin toimub, aga UUU-peakontor seda teie arust libahunti siia pole poetanud. Vb mõnest tuumakatastroogi lähedalt on mõni riommalane arvuti taha saanud ja pea nii sodi, et ise ka ei saa aru mis saasta ta suust välja ajab. Kuigi ega eriti vahet teie kui "tõeliste" riommeritega ei teekski. IRW nii või teisiti.........
                    Daje!!!
                    1.totti koondisesse.
                    2.Money talks bullshit(totti) walks.
                    3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
                    "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

Kommentaar

FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
                        sigpic

Kommentaar

Miks küll 1-4 ei võidud lüüa.
                          Kuna selgus, et Lotito võtab asja vabalt siis ma ei viitsi ka tühja närvitseda. Võõrsile sõidab täielik prügiesindus.
                          Sihime Palermole võidule, selle peab lihtsalt võitma!!!!

FORZA LAZIO!!!
                          Daje!!!
                          1.totti koondisesse.

Kommentaar

.küll me teie külaklubi üle mängime. [/I]"
                            Madridis näeme !

"I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
                            These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."

Kommentaar

Kommentaar

Atletico ja kõik teised kes nüüd mu postitusi kopima hakkate....ma tõemeeli lootsin, et täna minnakse võidule. Nagu kuulsin siis Atletico koenf langes viimaste päevadega ja nagu näha tänu sellele, et mitmed Lazio mängijad on kahtlusega väljas. Lotito igatahes EL-i enam tõsiselt ei võta. Kas siis vigastused ja CL koha ohtu seadmine või EL-ist mitte millegi erilise papi teenimine võrreldes CL-iga. Pool-ja veerandfinaalides.
                                Vägagi kindel, et Palermo vastu on väljakul nii Dias, Radu kui ka Lulic kes täna eemale hoiti.
                                Kuna see teine mäng on? Loodam, et Maki saab terveks...oleks naljakas näha, kui ta Hispaaniasse saadetakse
                                NB! Võite mind mõnitada jne....ma ei läinud mängu nähes isegi närvi....no Cesenda esimese poolaja lõppedes lõin laua peaagu pooleks. Täna tegin ühe ilusa cup of tea ja lõõgastusin.
                                FORZA LAZIO!!!!!
                                Simeone hakkab perse ka pugema äkki nagu ennem mängu?
                                Daje!!!
                                1.totti koondisesse.

Kommentaar

Working...
                                X