7. parim rünne.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas
Collapse
X
-
Algselt postitas Uuu Vaata postitust7. parim rünne.So self aware so full of shit
Kommentaar
-
Algselt postitas Francesco Vaata postitustMilan võitis Barcat, järelikult Milan > Juventus. Roma võitis Milani ja Juvet, järelikult kõik on õige! ROMA > Milanjuvebarca. Ehk ilmselgelt MAAILMA PARIM KLUBI on AS ROMA!
Btw, palju õnne viigi puhul, sobib.räägi lähemalt
Daje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Kommentaar
-
Algselt postitas Uuu Vaata postitustSobib?räägi lähemalt
So self aware so full of shit
Kommentaar
-
Algselt postitas KihnuViive46 Vaata postitustMa loodan, et see on trollimine ning sa ei mõtle seda "loogikat" tõsiselt.
Aga jah Francesco täitsa normaalne seletus. Ma juba mõtlesin, et Scudetto plaat sisse lükatud
Kas panid täna Milanile raha, et kardad raha kaotamist?Daje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Kommentaar
-
Algselt postitas Uuu Vaata postitustNagu Tsastin Biiber laulab "Never say never"
Aga jah Francesco täitsa normaalne seletus. Ma juba mõtlesin, et Scudetto plaat sisse lükatud
Kas panid täna Milanile raha, et kardad raha kaotamist?
Aga Marrku, ei, täna kahjuks juba tervet homoparaadi oma silmaga nähtud ja mulle meeldib tavaliselt vaadata mänge millele panustan.So self aware so full of shit
Kommentaar
-
Algselt postitas count Vaata postitust...siis tuleb Itaalia koondise üks põhiründajatest PAZZINI ja lihstalt taob selel palli väravasse! NICE!
@Milanello
Pazzini's favorite victims are Lazio, Bologna and Lecce. He has scored 7 goals each against them. #TuttiPazziPerPazzini #PazzoPazzini
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitusteestilaul, Marko Reikop, Narko Geicop, Marchetti reip.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitusteestilaul, Marko Reikop, Narko Rapecop, Marchetti reip.
Kommentaar
-
So self aware so full of shit
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar