Kas võib ka punti tulla? Et siis Uuu 50 + Vendetta 50 vs Cannuman 50 + Francesco 50?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas
Collapse
X
-
Ei jaga teie entusiasmi hundikesed. Kampaania korras annetused on nõmedad (imho) ja kui ma 50 või 100 euro peale flipata tahan, siis eeldan vähemalt mingit meelelahutusliku väärtust. See pole tegelikult isegi korralik flipp ju, olenevalt viimase vooru tulemustest võib vabalt olla nii, et Romal hõbedane täht ja Euroopa mängus, Laziol ainult rutiinne derbivõit...
Petkovic on ka kohati jube pehmo. Uuu kohta ei tea, aga mina küll usun, et see on viimaste hooaegade parim võimalus Romal oma kurb seeria katkestada...
Ainus kindel asi millele mina võin ennustuse teha on see, et Curva Nord tuleb ja esindab Esimest Klubi korraliku coreoga, samal ajal kui Curva Sud on traditsioonliselt hunnik tossu ja kaootilist kaltsudega vehkimist
Kommentaar
-
Algselt postitas vendetta Vaata postitustEi jaga teie entusiasmi hundikesed. Kampaania korras annetused on nõmedad (imho) ja kui ma 50 või 100 euro peale flipata tahan, siis eeldan vähemalt mingit meelelahutusliku väärtust. See pole tegelikult isegi korralik flipp ju, olenevalt viimase vooru tulemustest võib vabalt olla nii, et Romal hõbedane täht ja Euroopa mängus, Laziol ainult rutiinne derbivõit...
Petkovic on ka kohati jube pehmo. Uuu kohta ei tea, aga mina küll usun, et see on viimaste hooaegade parim võimalus Romal oma kurb seeria katkestada...
Ainus kindel asi millele mina võin ennustuse teha on see, et Curva Nord tuleb ja esindab Esimest Klubi korraliku coreoga, samal ajal kui Curva Sud on traditsioonliselt hunnik tossu ja kaootilist kaltsudega vehkimist
Ma ise teeks beti stiilis, "Kuni Markiinhos on platsil, ei löö õükski täkkründaja keda ta katab , ka ühtegi väravat, va penaltid)FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
Oot-oot bockijoodikud
Haugi mälu much? Siin foorumis on tehtud üks tõsine confidence bet pakkumine ja selle tegin mina Bocky'le siis kui veel Reja vs LE oli. Kui vaja otsime originaalpostid ka välja aga lühidalt oli teema selles, kas Lazio saab Euroopasse ja Roma ei saa, omalt poolt pakkusin välja täitsa mehised summad ja korraliku vormistamise, millele järgnes ... Bocky maksa oma vana võlg ära enne kui siin piiksuma hakkad
Kui selline ime peaks tõesti juhtuma, siis võime edasi arutada teemal kassijaamad ja muud heategevused...
Kommentaar
-
Teema sai alguse sellest, et Bocky käis enne hooaja algust kõikides teemades kaagutamas, et Lazio lõpetab Serie Bs ja pärast umbes 10ndat kaagutamist viskas mul kopa ette ja pakkusin talle soodsat diili...
Postituse numbrid on ära solgitud (grazie Maarek), algselt oli see 1616 ja see number oli mul pikalt punaseks värvituna foorumi signatuuriks ja sai ka korduvalt meelde tuletatud hr. eksperdile. Serie B diilist ei saanud siiski asja
Muude diilidega on asi segasem, ei viitsi kõiki teemasid nii põhjalikult läbi kammida+osa jutust käis läbi PM. Lõpp jäi selline, et Bocky jahus midagi soccerneti suvepäevadest ja õlles tasumisest, mille peale minu reaktsioon oli umbes ''jajah-mida-iganes''
edit: postitus #6662 on algse diili pakkumine.
Küsimus ka sellega seoses, on siin foorumil kunagi üldse mõni rahaline kihlvedu reaalse lahenduseni jõudnud? Mingid õllede peale betid inimeste vahel, kes tunnevadd üksteist pole eriti märkimist väärt.
Kommentaar
-
Mina kandsin JanK-ile mingit pappi ja vist Maarekile(?) või kellelegi veel. Pole kumbagi härrat isiklikult kohanud. Lisaks viskasin vist 500 või midagi EEK tuulemeeste projektile, kuna Flora ja Narva (või sillamäe) vahel ei läinud kakluseks.
Eikaga olid mingid õlled aga need vist on siiani soolas DDR ja Enriike diiliga või midagi? ja Oribitiga oleme üksteile ma ei tea isegi mille eest kordamööda ostnud. Ja kodanik käbi on vist mulle kasti õlle sees. Rohkem ei meenu.
Ja praegune pole kihlvedu, millest keegi foorumlane võiks kasu saada, vaid heategevus, nagu kodanik Uuu&lastekodu/lasteaed projekt. Niisama bettida võib kihlvekontoris, ilma et peaks kartma et keegi ära ei maksa.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar