320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

1. Miks on vaja et keegi knnatab, teema oli heategevus
    2. üks milani tüdruk siin vedas muga kihla. Karistuseks pidi vist interi avatariga olema, aga andis poole peal alla. Samamoodi üks mänku fänn City avatariga. Samuti andis poole peal alla.
    3. Uuu kaoks kusagile peldikusse ära ja ei näeks ei teda ega avatari

Kommentaar

Nii olin eemal. Sai kõik jutud siin läbi loetud. Kuna ma tegelikult väga bettiga ei raatsi ja kasiinos hakkab isegi 10 eurist kahju siis vast saate aru, kui raske on huiaril siin kihla vedada. Ütleme nii, et 25 euri võin kindlasti kanda. Aga kui läheb ikka tõsiseks asjaks siis võin ka 50 euri tulle panna kuna see mõttetu finaal on üllavalt tugevalt tuure võtmas. Loodetavasti siis Klose ja Candreva aitavad Eesti linnade tänavaid hulkuvatest kassidest puhtamaks teha. Kui muidugi diil sellisel moel toimub. Igatahes 25+25 Lazio poolelt oleks väga tervitatav. Saan vendetta pointist samuti aru, kuid tuletan meelde, et meil on veel 3. laziale olll ju olemas. Ollll kus oleddddddddd????

FORZA LAZIO!!!
      Daje!!!
      1.totti koondisesse.
      2.Money talks bullshit(totti) walks.
      3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
      "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

Ma siis saan aru et Uuu on kuni 50EUR käpp ja Francesco samuti?

Retsept Uuu, räägi mõni kotkas siis pehmeks, äkki keegi viskab pappi juurde või võtab osa panusest enda kanda. Ma siis koos francescoga kombineerin Roma poolse summa kokku, mis iganes see siis enne mängu kokku tuleb.

Kommentaar

Vendetta ja Olll teeme ära? Või tuleb 4. laziale ka päevavalgele....poolehoidjaid oli mingi aeg küll, aga fänne küll mitte. Imelik, et sõnnikulaudal neid fänne jagub....
          Daje!!!
          1.totti koondisesse.

Kommentaar

Algselt postitas Uuu Vaata postitust
            Vendetta ja Olll teeme ära? Või tuleb 4. laziale ka päevavalgele....poolehoidjaid oli mingi aeg küll, aga fänne küll mitte. Imelik, et sõnnikulaudal neid fänne jagub....
            Kui rotti kollase kostüümi ostas või soovis mahamüüd , peaks ju raha koos olema ja vòib-olla jääb isegi üle mòni kopikas.Tahaks näha kas mònel interi fännil on veel mònede hooaegade tagune lazio projekt mees gigolo meeles, kui viimases voorus päris usinasti neelati, et linnarivaal meistriks ei tuleks, oli nagu üsna toetav suhtumine siis laziosse printerlaste poolt.Ehk köhib mòni interista pappi ?
            sigpic

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
              Ma siis saan aru et Uuu on kuni 50EUR käpp ja Francesco samuti?

Retsept Uuu, räägi mõni kotkas siis pehmeks, äkki keegi viskab pappi juurde või võtab osa panusest enda kanda. Ma siis koos francescoga kombineerin Roma poolse summa kokku, mis iganes see siis enne mängu kokku tuleb.
              Minu poolt diil. Aga tundub et Raisakotkaste punt on Markku täitsa omapead jätnud.
              So self aware so full of shit

Kommentaar

Interistad? Väike support kuluks ära küll....nagu ennist öeldi peaks teil natukenegi Laziole poolehoidu olema....ega me ilmaasjata ei lugenud Makinwale sõnu peale, et Interi vastu sa oma traditsioonilist hat-tricki ei saa.
                Daje!!!
                1.totti koondisesse.

Kommentaar

Nuh tuvid, kuda on? Olll vist teadlikult ignoreerib (saatsin PM isegi) ja vendetta passib. Et Uuu sa vist oleks üksinda paadis seekord.

Kommentaar

kus mängu vaatame?
                    slimm.ee

Kommentaar

Algselt postitas JanK Vaata postitust
                      kus mängu vaatame?
                      cannu juures.
                      sigpic

Kommentaar

cannupoiss tartus ei ela või?
                        slimm.ee

Kommentaar

Algselt postitas JanK Vaata postitust
                          cannupoiss tartus ei ela või?
                          cannupoiss elab narva elektrijaamas.
                          The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Kollase trikoo poolt.
                            "I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
                            These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."

Kommentaar

Miks ei paku ükski kihlveokontor võimalust panustada punase kaardi peale antud mängus??????????????????????????? Tähendab ma tean vastust, aga see on ju ennekuulmatu. Kuhu ma nüüd selle tonni lajatan niimoodi?
                              FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
                              sigpic

Kommentaar

Algselt postitas count Vaata postitust
                                Miks ei paku ükski kihlveokontor võimalust panustada punase kaardi peale antud mängus??????????????????????????? Tähendab ma tean vastust, aga see on ju ennekuulmatu. Kuhu ma nüüd selle tonni lajatan niimoodi?
                                Roma võidu peale.
                                So self aware so full of shit

Kommentaar

Working...
                                X