Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Reaalselt Fransesco ja cannuman kandsid 50 euri kasside varjupaigale?!
Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
The 101 Great Goals website is constantly updated with live streaming information and football betting tips, as well as football (soccer) news, video and social
Welcome to the Roman Derby peaks ka pildi all olema.
Kuna enamus relvasid on punased siis see on roma ultrate "kodutöö", right?
Aga tegelikult kas see on nagu päriselt ka tõsi lugu ja pildid? Külmavärinad tulevad peale neid vaadates.
Daje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Daje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Kokku leitis siis väidetavalt umbes 300 relva, millega möllu korraldada. Korravalvureid oli 2000 ringis kogu asja turvamas ning ultrate vahelise kokkuleppe põhjal lubati mitte kakelda.
Tulemuseks üsna rahulik õhtu ja meditsiinilist abi anti vist vaid ühele Lazio fännile.
Üldiselt on mulje pealinna sõpradest jäänud kui idikatest. Relvad, pussitamised, rassism - ja nüüd siis vilistati Psy välja.
Ma mõtlesin et olete lootusetu juhtum, kuid tundub et tunneli lõpus paistab valgus, well done!
relvad, pussitamised ja rassism on tõesti debiilsed, kuid mis selles Gangnam style pedeka väljavilistamises (kes muideks ei laulnud laiviski) halba on?
+1 mõlema poole fännidele, et sellise tsirkuse välja vilistasid.
Üldiselt on mulje pealinna sõpradest jäänud kui idikatest. Relvad, pussitamised, rassism - ja nüüd siis vilistati Psy välja.
Ma mõtlesin et olete lootusetu juhtum, kuid tundub et tunneli lõpus paistab valgus, well done!
relvad, pussitamised ja rassism on tõesti debiilsed, kuid mis selles Gangnam style pedeka väljavilistamises (kes muideks ei laulnud laiviski) halba on?
+1 mõlema poole fännidele, et sellise tsirkuse välja vilistasid.
Täpselt seda staykool ka ütles ju
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Ainus paha asi mis sa välja tõid on pussitamine (vägivald), mis on tõesti suur ja väga tõsine probleem. Seekord ainult 1 väike intsident, kus med abi vajati. Siit paremat tulemust ei oleks ükski mõistlik inimene loota osanud. Well done tõesti.
Kommentaar