Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'AS Roma\'

Hea, Roma saab nüüd Uefa Cup-i mängida ja see tähendab raha...Kui nüüd liigas ka veel viimased mängud võidetaks, siis lõpetaksime isegi enam vähem rahuldaval positsioonil arvestades vahepealseid seise...

Kommentaar

aga palun Cannuman

Atalanta - AS Roma
      5´(2pa) Goaaaaaaaaal Cassano 0 : 1

ASRomale 3 punkti ja tabelis 8 koht.

Kommentaar

Lõpuks ometi võit liigas....ja edestame laziot...nüüd oleks veel vaja võita 3 mängu. 1 liigas + 2 karikas

Kommentaar

Esimene ost tehtud. Suvel liitub brasiliana Rodrigo Taddei, kes sõlmis 4 aastase lepingu. Tuleb tasuta, kuna tal leping lõppeb siis.

Pasini Aprilia Totti Top Sports 3C.
          Õhtul oli lahe juhtum, üks prantslane tuli hostelisse riidekapi suuruse kohvriga ja sai toa 3ndale korrusele no ja otsustas sinna siis liftiga sõita. Ronis oma kodinatega lifti… ja…. ja astus siis kirudes välja – see oli telefoniputka!!! Meil pole ju majas lifti!

Kommentaar

Oskab keegi Taddei kohta väikese ülevaate teha?

Kommentaar

ASRoma - Chievo Verone 0 : 0
              Roma lõpetas siis seriaa selleks aastaks 8 kohal.
              Forza Roma

Kommentaar

Algselt postitas cannuman

Oskab keegi Taddei kohta väikese ülevaate teha?
                Olen näinud paari Siena mängu see hooaeg ja Taddei on minu arust päris hea, üle keskmise mängu mees.
                kui teda kellegiga võrrelda siis mina võrdleks teda võib-olla kunagise portugali koondise ääre-mängija Sergio Conceicao\'ga. igatahes Taddei on väga hea ja tehniline mängija ja temast on romale kindlalt abi.

olen kuulnud ka et Ze Roberto\'l pidi peaaegu Roma leping käes olema aga ma arvan et need on vaid kuulujutud.

Kommentaar

Ze Roberto juttu olen isegi kuulnud. Ja väidetavalt ta kindel lahkuja Bayernist

Kommentaar

Algselt postitas cannuman

Ze Roberto juttu olen isegi kuulnud. Ja väidetavalt ta kindel lahkuja Bayernist
                    No, kui ta Roma\'sse peaks sattuma siis oleks ta kindlasti meeskonnale suur täiendus.
                    Ta on minuarust üks kõige alahinnatumaid brasiilasi.

Kommentaar

sa oled juba nii palju tarkusi täna jõudnud kirjutada, räägi siis juba ka seda, kes vaest Josed täpsemalt alahindavad?
                      We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Algselt postitas fittibaldi

sa oled juba nii palju tarkusi täna jõudnud kirjutada, räägi siis juba ka seda, kes vaest Josed täpsemalt alahindavad?
                        Esiteks: tänan komplimendi eest!
                        Teiseks: Kes se Jose on?(vabanda kui lollina tundun)
                        Kolmandaks: kui mõtled Ze Roberto\'t siis teda alahindab terve maailm, ta ei ole ju nii kuulus kui ronaldo või roberto carlos aga minu arust on tal vähemalt samapalju võimeid kui ronaldol(ma mõtlen praegust ronaldot, 5 aasta tagune ronaldo oli maailma parim mängumees).

Kommentaar

Tänan vastuse eest!
                          Tekkis veel küsimusi. 1) Kuidas mõõta kuulsust? 2) Kuidas mõõta võimekust, eriti kui me räägime eri positsioonidel mängivatest palluritest? 3) Kas ma peaks tegema rubriigi \'Fitti Köögi Nurk\' alapealkirjaga \'retsept!!!\', kus ma saaksin rääkida, mis ma täna süüa tegin ja küsida, mis teie tegite; võib-olla seal retseptegi vahetada?

vabandan ka, et selline mõtsikelu sattus Roma teema alla. väga vabandan! aitäh.
                          We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Algselt postitas fittibaldi

Tänan vastuse eest!
                            Tekkis veel küsimusi. 1) Kuidas mõõta kuulsust? 2) Kuidas mõõta võimekust, eriti kui me räägime eri positsioonidel mängivatest palluritest? 3) Kas ma peaks tegema rubriigi \'Fitti Köögi Nurk\' alapealkirjaga \'retsept!!!\', kus ma saaksin rääkida, mis ma täna süüa tegin ja küsida, mis teie tegite; võib-olla seal retseptegi vahetada?

vabandan ka, et selline mõtsikelu sattus Roma teema alla. väga vabandan! aitäh.
                            Ok siin on minu vastused siis!

1.joonlauaga!? kuulsust ei saagi mõõta aga mõtle natuka ja ütle siis, et mis sa arvad kumb on maailmas kuulsam ronaldo või ze roberto?
                            2.kas võimekus oleneb sellest mis positsioonil ma mängin?...ei! võimekus on üldse üks teine asi mis hõlmab enda alla triblamist kiirust, löögi täpsust jne.
                            3.aga palun. me elame vabal maal, ma ei usu et see eesti põhiseadusega keelatud on!

Kommentaar

Spekuleerige parem Roma uue treeneri üle, mitte ärge ajaga mingit lolli loba.

Näe, ma annan teile nimed: Zdenek Zeman, Luciano Spaletti, Franesco Guidolin, Giovanni Trapattoni ja Serse Cosmi. Zdenek Zeman oleks minu arust liiga riskantne, kui kaitseliini täiendusi ei tehta või Ferrari ja Mexes korralikult esinema ei hakka. Luciano Spaletti peaks nagunii Udinesega jääma. Cosmi eest tuleb teil ilmselt pappi välja käia, kuna Genoa Serie A\'s ja Cosmi leping läbi küll ei tohiks saada. Guidolin ja Trappatoni on vabad, kuid ise teate, kas tahate pigem kaitsvat mängu näha.
                              sigpic

Kommentaar

Algselt postitas Tanel

Spekuleerige parem Roma uue treeneri üle, mitte ärge ajaga mingit lolli loba.

Näe, ma annan teile nimed: Zdenek Zeman, Luciano Spaletti, Franesco Guidolin, Giovanni Trapattoni ja Serse Cosmi. Zdenek Zeman oleks minu arust liiga riskantne, kui kaitseliini täiendusi ei tehta või Ferrari ja Mexes korralikult esinema ei hakka. Luciano Spaletti peaks nagunii Udinesega jääma. Cosmi eest tuleb teil ilmselt pappi välja käia, kuna Genoa Serie A\'s ja Cosmi leping läbi küll ei tohiks saada. Guidolin ja Trappatoni on vabad, kuid ise teate, kas tahate pigem kaitsvat mängu näha.
                                Mina arvan et uueks treeneriks saab Zeman, trappatoni ma loodan jääb roomast nii kaugele kui võimalik. hehe.. see tuletab mulle meelde üht vana head riimi: TRAPP IS CRAP!

Kommentaar

Working...
                                X