Vastus teemale \'AS Roma\'
aitäh vastuse eest, jah minu esmane emotsioon põlguse kohta oli vist jah liiga tumedates toonides, Cassano on ka minule väga sümpaatne. Tati Toti on jah see mees, kellest lugupidada ma ei saa ning põhjus ei ole ainult selles tatistamises vaid üldse tema käitumine nii palliplatsil kui ka selle ääres, aga see on ka minu probleem. Mis siis ikka edu sulle ja Romale Itaalias.
aitäh vastuse eest, jah minu esmane emotsioon põlguse kohta oli vist jah liiga tumedates toonides, Cassano on ka minule väga sümpaatne. Tati Toti on jah see mees, kellest lugupidada ma ei saa ning põhjus ei ole ainult selles tatistamises vaid üldse tema käitumine nii palliplatsil kui ka selle ääres, aga see on ka minu probleem. Mis siis ikka edu sulle ja Romale Itaalias.
). Selleks võib avada williams hilli kihlvedude kontori koduleheküleja ja üles otsida sealt serie a panused. Panused oleks siis jägmised AC Milan 6/5; Juventus 11/8; Inter 10/3; Roma 50/1; Udinesel ja Sampdorial 66/1; Palermo 100/1 ning Lazio ja Fiorentinal 150/1. Nagu näha, rahva arvates pole Roma shanssid võita scudettot just mitte kõige paremad.
Kuigi oleks võinud ühe värava lüüa. Ma enne Adriano kolmandat lootsin, et ta lööks ühe veel ning siis saaks liidriks minna, aga jah lõite ka veel ühe.
Kommentaar