Mis ta ikka teeks. DeRossi mängis hästi. Karta on et palju aastad Itaalia koondise ja Roma põhimees keskväljal.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas
Collapse
X
-
Korra vilksatas televusser jälle käima. Üleval nurgas oli 1-0 aga kelle kasuks või kahjuks jäi nägemata Ise usun, et see on De Rossi realiseeritud penalti.
Nüüd peaks mäng muidugi läbi olema, aga ei jõua ära oodata kuna elekter tagasi tuleb ja saab Eurosport 2. pealt lõppseisu vaadata.
Muidu siin vahepeal pugisin rosinasaia ja imelik et mul kukkus saiakese vahelt 3 rosinat põrandale......ega see ei tähenda jumala pärast et manu võitis aggregatega 3-0
Kommentaar
-
Ma ei nõustu...Sõimake lolliks või asja, aga niipalju kui ma olen sel hooajal mänge vaadanud, siis ainus meeskond kes üldse sama hästi kui Roma mänginud on, on Arsenal.
ManU sai võõrsil võidu suure õnne tõttu, mänguliselt oli Roma parem. Täna oli ManUl alguses häid võimalusi ja siis Romal ka. ei viitsi üldse rääkida, kas Totti oleks ära löönud need mis teised löömata jätsid, las olla. Ei olnud me piisavalt head et edasi saada...
Arsenal mängis vapustavalt nii Milani, kui Liverpooli vastu ja ebaõnne ja kohtuniku pärast langes välja...
Barca on koduliigas kohutav. kaitse on puss ja ilma Messita ollakse püstihädas.
Chelsea on must hobune minu jaoks. Teades Liverpooli hirmuäratavat CL vormi ja rekordit Cheslea vastu, pakun siiski et Moskvas näeme Chelsea - Barca
Kommentaar
-
Algselt postitas uuuu Vaata postitustKorra vilksatas televusser jälle käima. Üleval nurgas oli 1-0 aga kelle kasuks või kahjuks jäi nägemata Ise usun, et see on De Rossi realiseeritud penalti.
Nüüd peaks mäng muidugi läbi olema, aga ei jõua ära oodata kuna elekter tagasi tuleb ja saab Eurosport 2. pealt lõppseisu vaadata.
Muidu siin vahepeal pugisin rosinasaia ja imelik et mul kukkus saiakese vahelt 3 rosinat põrandale......ega see ei tähenda jumala pärast et manu võitis aggregatega 3-0
Kommentaar
-
Mis te teete nalja vä, et roma oli täna hea. Algus oli ju kohutav pikad söödud keskkaitsjate vahele läksid läbi, kaitse lekkis. Rünnakul kaodati lihtsaid palle ja suht masendav oleks minul tunne olnud kui oleksin roma fänn. Esimene mäng romas ei olnud ju ka teil midagi imelist, viiki te küll seal ei väärinud.AILTON
Kommentaar
-
Algselt postitas pedroroomas vääriti viiki minu arvates, aga mitte rohkemat.
täna vääris manu võitu. aga fakt, et roma tegi 17 pealelööki näitab, et päris sitta mängu nad täna ka ei näidanud. aga jah, olles harjunud nägema tavalist ründavat jalgpalli nende poolt, siis oli tänane vbl kerge pettumus.
kas 17 lööki oli väravale v6i üldse kokku?AILTON
Kommentaar
-
pedro: väga vedas, et penalti saite. siin võib hakata rääkima oleksitest
Nüüd saab keskenduda liigale ja itaalia karikale. Samas oli Romal omad võimalused eilses mängus. Loodetavasti oleme järgmisel aastal edukamad.
Kommentaar
-
Balotelli ühe värava pärast kirjutad ta ülistava nime siia OK Italy Cupis lõi ilusad väravad, aga üks suhteliselt kogematta värav liigas küll nüüd teid ei päästa. Mees oli nähtamatu ja kohmakas viimases mängus kuigi suutis värava kobatada. Inter võtab tiitli, aga mitte selle noore kluti pärast.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar