Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Väidetavalt lahkub Di Natale hooaja lõppedes Udinesest.
Roma olevat huvi tundnud Lisandro López (F.C. Porto) vastu.
Stuttgart soovib Gomezi eest saada 50.0 M.€.
Tra Mexes on puhas prantslane. Teisisõnu pussy. Tema ei hakka kellegi jalgu murdma.
Ja Mexes loomulikult geeli ei kasuta ja näeb välja muidugi väga mehelik oma pikade juustega (sorri kallid pikade juustega foorumikasutajad, eelkõige Kasper) - täiesti võimalik, et tegu tõesti pedega, mitte, et ta halb mängija oleks. Meenutab väga seda moetüüpi sealt TV3 saatest, kus korterid ja värgid kõik korda tehti jne ja tibi mingiks ajaks minema saadeti.
ära põe mexesel on laps ja naine aa sa tead juba... paneb vahelt äkki??
see jalamurdmine on ühe inimese arvamus, ära teieta tedalas loll räägib, sina ole rahulik
sulle ikka meeldib norida ma vaatan peletis no kui kellegile meelde tuleb siis kunagi mängis mänjuus selline mängija naq David Beckham.. äkki mäletate!!!??? ja siis nad mängisid Deportiva la Coruna vastu ja seal mängis ka üx Ronaldo sarnane kiire ja trikitaja tüüpi mängija ja siis Beckhamile ka eriti ei meeldinud et ta niimoodi teeb ja pani talle toorelt jalgadesse tulemuseks.. jalaluu murd ...
Muide, ise ka tead, et su nimi on väikese kirjaveaga?
Ma olen lihtsalt tähele pannud et igal pool on ka ühe l-ga ära põe seda enamus pole märganud.. nii et jah ime kara ja selline nime olevat ära võetud kui ma kasutajat tegema hakkasin, no mine otsi ise, roma kodukal on biograafia olemas mina sain sealt kõik teada mis vaja oli
ma olen kindel, et Beckham oli pärast väga õnnelik, mulle ei meeldi norida, aga midagi pole teha, vahel tuleb tuju öelda väikse ajuga poisile, et räägiks vahel midagi tarka, lolluste asemel..
Idioot
cannuman.. sry aga mina ei saa midagi teha... ta ise lihtsalt norib.. vähemalt ma näitan oma andmeid mitte naq see vennike meil siin. aga no vahet ppole TARGEM annab järele..
Kuule spämmer, loe ennem reeglid läbi, kui hakkad postitama!
mix ma peaks läbi lugema sellise foorumis reegleid kus ei käida jalgpalli pärast vaid et saaks isu täis sõimata kellegil ja isis päev korda saaks?? Ja üldjuhul on igas foorumis see reegel et üle 1 posti ei või järjest postitada.. suht suva.
Kommentaar