Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas flameas Vaata postitust
    goal.comi lugejad pakkusid algkooseisuks hooajaks

doni - cicinho - mexes - juan - riise - de rossi - aquliani/pizarro - menez - totti - vucinic - baptista

4-2-3-1

Iseasi, kas Spalletti loobub Tottist, kui üksikust ründajast. Minu meelest võiks ta madalamal mängida ja sööte sealt jagada.
    Variatioone Giallorossil on nüüd täitsa piisavalt ülemise neliku suhtes. Baptista paigutamine ründe tippu oleks igatpidi mõistlik, kuigi kaldun miskipärast arvama, et Julio jätkab wingeri rollis. Vucinic on äärel mängides sama hea kui mittemidagi, nii et Taddei tunduks selles valguses tunduvalt mõtekamalt.

Kommentaar

Variatsioone on tõesti. Mancini ja Giuly asemel siis Baptista ja Menez. Samuti on tagasi Vincenzo "L'Aeroplanino" Montella kellelt ma sittagi ei looda sel aastal. Aga loodan noorelt itaalia neegrilt Okakalt. Usun, et vahetusest sekkudes tõestab ta ennast ja äkki päästab meile nii mõnegi punkti. Ja siis on muidugi Totti kes võib mängida nii traditsioonilist nr 10 või siis strikeri kohal.

Vucinic on äärel ok samuti strikerina. Ja siis on meile veel Esposito kes vahepeal jalga tahtis lasta ja Perrotta, kellest ma ka sittagi ei looda.

Niiet võimalusi on palju ma ausaltöeldes oota väga huviga, mida pealik Spagetti välja mõtleb.

Kommentaar

hakkab jälle kepp pihta. Ise ei mänginud me väga hästi + kohtunik jättis ka selge peantli andmata. Lisaks polnud tükk aega aru saada et Napoli vähemuses oli...Keda kiita? Doni, DeRossi, Cassetti. Vucinic ka enamvähem. Baptista oli tsipa rabe.

Kommentaar

Roma 1 : 1 Napoli

29' Aquilani 1 : 0
          55' Hamsik 1 : 1

Suhteliselt kahvatu algusega üks silm kirja ja sellga kaheksas koht. Muideks paremuselt teine klubi Roomas(t) juhib Serie A tabelit.

Kommentaar

Cagliari 1-4 Lazio
            Ennem juve-violat siis Lazio liider ja Mauro Zarate parim ründaja Serie-As
            Oleks vaid juba sama seis ja mai lõpp 2009

Kommentaar

1.Lazio
              Kahju et Napoli 2-1 ei teinud natuke ennem normaalaega

Kommentaar

Üldiselt olen tuttav faktiga, et siit teemast kadusid müstiliselt mingid postitused ära.

Nii, et laske mul rahus Serie A'd vaadata.
                sigpic

Kommentaar

Ja asi hakkab peale nagu tavaliselt. Üks lapseke paneb omast arust räigelt hea pirni maha ja siis hakatakse üksteise võidu lahmima.
                  Loodan, et homne päev neid ridasid vähemalt mingil määral hõrendab, kuigi arvestades nende meeste arvatavat mõistuse taset on kahjuks üsna vähetõenäoline, et nad kooli väga tihti ära eksivad.
                  May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Ma läksin peaaegu kooli, aga siis jäin ikka koju.....jätan selle aasta vahele.

Kommentaar

kolmas klass suht lebo ka ju

Kommentaar

oleks vait golmass glaass :S
                        ei osga kirjuttataki

Kommentaar

Palermo - Roma on fantast mäng. Soovitan kohe seda vaadata, kui midagi teha pole. Suurepärased väravad ja mõlemal võistkonnal on olnud juba 30 minutiga sama palju võimalusi kui 2-3 mängu peale kokku.
                          sigpic

Kommentaar

Et siis Palermo alistas Roma 3-1
                            Rooma läks 8' minutil juhtima Baptista väravast juhtima kuid peale seda lõi Palermo eest 2 väravat Miccoli ning Cavani lõi 3-da
                            Suhteliselt huvitav tulemus tegelikult.
                            The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Mäng oli ka huvitav. Samuti Roma koosseis.

Kommentaar

Kle Uuuuu ma liigun 24 mai Milanosse, tahad ka tulla we

Kommentaar

Working...
                                X