Algselt postitas Uuu
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas
Collapse
X
-
Pole midagi muud öelda kui, et riomma ei väärinud võitu....Lazio söödumäng oli super. riomma kaitse töötas superhästi....kohtumine oli väga põnev iga kui viimane sekund. Kuid riomma ei väärinud võitu.....Järjekordselt saab kiidusõnu Marco Ballotta kes päästis Lazio naha Putcinici ja Mancini 1-1 olukordades. Lazio taktikalist poolt mõjutasid Mauri ja Behrami puudumine tunduvalt.
3-3 viik oleks olnud õige tulemus.
On au olla sellise vägeva meeskonna nagu Lazio pooldaja.
Forza Lazio!!!Daje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Kommentaar
-
Algselt postitas Uuu Vaata postitust3-3 viik oleks olnud õige tulemus.May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Sööt Rocchile oli ka mõõdetud ja Mexes hakkas kahtlema ka minna pallile või ei...ja teadagi mis juhtub kui kaitse kathlema hakkab...Karistuslöögist värva oli super, aga noh meie meeste vastu nad ei saa. Juan oli tase aga Cassetti ja Tonetto vussisi vasakul pisut, samuti oli Pizarro kuidagi kehva...
Kommentaar
-
Loodan, et riomma vastu kaotus ei võta meestelt motivatsiooni maha CL mängude juures.
Jaanuaris tuleb tagasi tuua Foggia ja Carizzo.....Stendardo tegi korralikult riommale peavalu.Daje!!!
1.totti koondisesse.
Kommentaar
-
meie meeste vastu nad ikka ei saa......92 minutil oli Rocchil 2 lisasekundit vaja et 3-3 lüüa....selleasemel kahjuks DJ Toni võttis palli oma valdusse ja sai jalaga kõhtu õnneks.
Võitis tugevam meeskond, aga eilse mängu põhjal seda küll riomma kohta öelda ei saa.Daje!!!
1.totti koondisesse.
Kommentaar
-
Pole paremat kohta mölisemiseks kui ass riomma foorum
Kuidas vaene Francesca jalakene elab....liiga naljakas oli ikka kuidas ta selle ära vigastasDaje!!!
1.totti koondisesse.
Kommentaar
-
Algselt postitas Uuu Vaata postitustmeie meeste vastu nad ikka ei saa......92 minutil oli Rocchil 2 lisasekundit vaja et 3-3 lüüa....selleasemel kahjuks DJ Toni võttis palli oma valdusse ja sai jalaga kõhtu õnneks.
Võitis tugevam meeskond, aga eilse mängu põhjal seda küll riomma kohta öelda ei saa.
Kommentaar
-
roma ja LAZIO vaheline derby on kindlasti kõvasti tulisem ja tähelepanuväärsem kui üksi teine linnarivaalide võitlus (milan-inter, juventus-torino, manu-city jne)Daje!!!
1.totti koondisesse.
Kommentaar
-
Keeper of the Week - Marco Ballotta
May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar