Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Rein Vaata postitust
    Järgmiseks võrdled äkki Eesti liigas 5 kohal olevat Kaljut ja Inglismaal 5 kohal olevat Mänjut.
    See, et Romal on probleeme ei ole minusuguse jalgpallispetsi süü. Samuti pole see Tselski süü.
    Sinusugune jalgpallispets vist ei saanud eika postitusele ka väga hästi pihta
    May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Õnneks valgustate ju teie mind millises pimeduses ja teadmatuses olen elanud. Vaikselt hakkab see vilja ka kandma, sest Juve suutis mu arvates teisipäeval täitsa ilusat jalgpalli mängida. Seda küll kahjuks ainult esimesel poolajal.
      Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
        minusuguse jalgpallispetsi
        Pane midagi sellist endale custom title'iks!
        jokers to the right
        clowns to the left of me

Kommentaar

hea jutt poisid Romal on sitt vorm nii kodu liigas kui ka Euroopas, seda oli näha, vabandusi otsida mõtetu, Chelsea võttis oma ja kogulugu. Ei kaitse kumbagi aga nii see on! Juve ka kodu liigas jube kehva + pool meeskoonast vigatustega kimpus aga suutis Reali vastu ikka ennast häälsetada nii et isegi võit tuli. aga jh..

Kommentaar

Samuti tuletaks austatet härradele meelde, et on olemas ignoreerimislist. Pange Uuu sinna listi ja voilaa, probleemid kadunud. Minu meelest on ta isegi väga-väga-väga harva naljakas. Näiteks see pani mind täitsa muigama:
            Algselt postitas Uuu Vaata postitust
            Just lugesin uefa.com lehelt et fiorentinale on antud 1 lisapunkt kuna nad mängisid siiski niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hästi ja skoor ei ole õiglane. Bayern sai aga kohese protsesti pärast 2 miljonit eurot trahvi. Uskumatu aga tõsi Maarek. Kuidas sul jälle õigus oli?

Kommentaar

Selge vihjega teatud seltskonnale jätsin eika postituse alles. Tehke proovi ja äkki saategi rahulikult siin oma aega veeta, ilma et peaksite uuu, uuuu, või uuuu peale pidevalt vihastama.
              May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Ma lihtsalt huvi pärast küsiks, et miks selline teemast möödakirjutamine moderaatormeestele nii vastumeelne on?

Kommentaar

Algselt postitas eika Vaata postitust
                  Ma lihtsalt huvi pärast küsiks, et miks selline teemast möödakirjutamine moderaatormeestele nii vastumeelne on?
                  Mu pärast tehku offtopicut nii palju kui tahavad, aga kui asi ikka konkreetseks sitaloopimiseks kätte läheb, siis sooviks seda paska natuke rookida, sest jube häiriv on lugeda sellist lapsikut lahmimist.

Kommentaar

Udinese 3 - 1 AS Roma

Comments?
                    The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Roma esimene poolaeg kohutav. Kohtunikud kohutavad. Teisel poolajal pandi surve peale ja olukordi tekkis. Suts õhu on veel selles auguga õhupallis. Ennustasin enne hooaja algust et 6-8 koht tuleb, aga päris sinna veel ei küündi.

Kommentaar

Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
                        Comments?
                        Olen suur Roma pooldaja ning panin oma fännisärgi selga ja sättisin ennast rahulikult teleka ette. Kahjuks Kalve Sport ei näidanudki Roma mängu ja siis otsisin muud võimalust. Mängu polnud aga saadaval ka teistes Elioni digi TV paketi kanalites. Egas midagi, nõtlesin, ja ajasin striimi kurjaks. Siis aga läks elekter ära ja ei saanudki vutti nautida. Seejärel helistasin 1188, et seisu teada saada, aga täpselt siis, kui sealne naine suutis selle lõpuks kuskilt netist üles leida, sai mul krediit otsa. Mis seis jäi?
                        jokers to the right
                        clowns to the left of me

Kommentaar

Sa Jasper naljatad siin. Aga praegu on Uuu kusagil tormi käes ilma neti ja elektrita...

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
                            Sa Jasper naljatad siin. Aga praegu on Uuu kusagil tormi käes ilma neti ja elektrita...
                            Aga äkki jäi Jasper praegu vahele? Äkki Uuu'de triloogia põhinebki Jasperi alteregodel? Nüüd unustas kogemata kasutajat vahetada ja saigi oma BUSTED'i?
                            Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
                            Algselt postitas taku*
                            Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

Kommentaar

Roma treeneri vahetamisel ei mõtle? raske enam hullemaks minna varsti

Kommentaar

korra olid mingit jutud/uudised, mille Spagetti ja Conti ruttu ümber lükkasid.

Kommentaar

Working...
                                X