Minu meelest ei saa Barca ka 16. aastastele profilepingut pakkuda ...
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas
Collapse
X
-
Tulemas siis derby roma pussydega. Loodan, et seekord delio rossi "imelised" vahetused, taktika ja algkoosseis korvab midagigi sellest jubedast hooajast.
Irriducibili tükeldab rossi elusalt igatahes, kui peaksime kaotama....enough is enough...
Marcelo Salas ja väidetavalt ja Paolo Di Canio on sellistel halbadel aegadel mängu vaatama tulemas.
Nagu ikka siis vastaste poole pealt on suhkrust tehtud junn(totti) jälle puru ja tuleb gloryhunterina väljakule poolvigasena nagu arsenali vastu.
Ma ei palu sellelt hooajalt enam muud kui derby võitu, Italy Cupi ja rossi vallandamist.
NON MOLLARE MAI!!!!!!!!!!!!!SEMPRE FORZA LAZIO!!!Daje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Kommentaar
-
Luuserid de rossi ja aqualini väljas....ja vigane totti mängib....milline sangar
Tuleb tuline lahing...pinged on õhus....kardan, et ilma vägivaldsete intsidentideta see derby ei möödu.
Võidab parem meeskond!!!!!!!Võidab Lazio!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Daje!!!
1.totti koondisesse.
Kommentaar
-
De Rossi ei ole väljas. ... Aga jah, derby on ettearvamatu aga arvestades lazio ülihalba vormi peaks võit AS Romale kuuluma. Tõelisele klubile.
Toetagem 6+5 ja alla 18. aastaste transferide keelustamist. Väärtustagem jalgpalli, mitte raha.
Parim laul
Kommentaar
-
Mängupilt on täiesti null Roma poolt vaadatuna-tujutu mäng täielikult
Need maavärinad vist raputasid ka meeste mõistust- mõtetud punased teeniti.
Peale tänast mängu vist lõplikult kindel, et 4-as koht Roma jaoks see hooaeg jääb püüdmatusse kaugusesse. Nüüd järgmised mängud ka rasked 2 meest punasega väljas lisaks vigastused jne... oh jh johaidiiiiiii
Poleks uskunud sellist laostumist Roma poolt.
Suvel peab ikka meeskonnas kardinaalsed ümberkorraldused tegema, kui ei taheta järgmine hooaeg veel madalamale langeda.
Kahju- olen jällegist pettunudsigpic
Kommentaar
-
Meeskond keda enim karta pekstakse läbi nagu amatöörklubi. Tõesti hunnik sitta mängis Lazio vastu täna
Mis ma oskan öelda....ega ei oskagi midagi
FORZA LAZIO!!!!Daje!!!
1.totti koondisesse.
Kommentaar
-
Roma probleem on ebastabiilsus. Tippvõiskond, mis Roma tahab olla, peab olema stabiilsem. Paljud mängijad on liigaebastabiilsed, et tippvõiskonnas mängida.. Suvel peab suur-puhastus toimuma ja eelkõige noortele võimaluse andma. Uute mängijate jaoks Romal nagunii raha ei ole...
Toetagem 6+5 ja alla 18. aastaste transferide keelustamist. Väärtustagem jalgpalli, mitte raha.
Parim laul
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar