Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

*Vana-Rooma tervitus* Kui keegi hoolib:
    Algselt postitas Lewy10
    640x352 | HQ | Polish | Canal+Sport

1-0 Pandev

2-0 Zarate :eyepopping:

2-1 Mexes

3-1 Lichsteiner

3-2 De Rossi

4-2 Kolarov

Lazio - AS Roma

Kood:
    http://rapidshare.com/files/220145459/Lazio-Roma_1p_www.sport-video.pl.part1.rar
    http://rapidshare.com/files/220162625/Lazio-Roma_1p_www.sport-video.pl.part2.rar
    http://rapidshare.com/files/220177121/Lazio-Roma_1p_www.sport-video.pl.part3.rar
    http://rapidshare.com/files/220188495/Lazio-Roma_1p_www.sport-video.pl.part4.rar

Kood:
    http://rapidshare.com/files/220201479/Lazio-Roma_2p_www.sport-video.pl.part1.rar
    http://rapidshare.com/files/220209866/Lazio-Roma_2p_www.sport-video.pl.part2.rar
    http://rapidshare.com/files/220218131/Lazio-Roma_2p_www.sport-video.pl.part3.rar
    http://rapidshare.com/files/220227196/Lazio-Roma_2p_www.sport-video.pl.part4.rar
    jokers to the right
    clowns to the left of me

Kommentaar

Spagetti vehkis kahe käega hoides üleval 4 sõrme kummagis käes. Sai oma 4 väravat
      Daje!!!
      1.totti koondisesse.
      2.Money talks bullshit(totti) walks.
      3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
      "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

Hea kui järgmine aasta Serie-A maksu jõuate tasudagi. Käivad kõlakad et roma läheb hooaja lõpust pankade surve tõttu müüki.
        Ei imesta, kui toimub ettevõtte(roma) saneerimine ja hakatakse hoopis kandilisi peldikupaperi rulle tootma.
        Daje!!!
        1.totti koondisesse.

Kommentaar

Lazio on muidugi jah maailmarikkaim-parim-jne-klubi sinu arvates...
          Ma ei imestaks, kui Laziol poleks raha, et Zarate lõplikult endale osta...
          Lisaks ei imestaks kui LAzio kõik järgmised kohtumised kaotaks...
          Ja kolmandaks ei imestaks kui saamatu delio rossi lahti lastaks..

Toetagem 6+5 ja alla 18. aastaste transferide keelustamist. Väärtustagem jalgpalli, mitte raha.

Parim laul

Kommentaar

Esiteks ei arva ma, et Lazio on parim jne. Siiski on klubil stabiilne rahaline seis erinevalt romast. Zarate saab oma lepingu hooaja viimases osas kohe kindlasti. Sihukesi talente ei lasta minema. Kui lepingut ei tule ei ole Lotitol enam asja klubi omanikuna.
            Ja mina ei imestaks, kui roma kaotab kõik järgmised kohtumised. Hunnik kaaritdega väljas närvihaigeid amatööre pluss vigastuste armee. Palju Õnne romalased.
            Ja sa vb sõnastasid valesti, aga ma nimelt väga loodan, et rossi vallandatakse esimesel võimalusel.

Forza Lazio 1900!!!!!!!!!!!!
            Daje!!!
            1.totti koondisesse.

Kommentaar

Algselt postitas vendetta Vaata postitust
              ei ole ju see kunagi 100% must-valge ... Itaalia klubid peavad ka peeglisse vaatama

His parents struggled just to pay Macheda’s travelling costs for the daily 100-mile round trip to training but Patarca, 64, claims Lazio snubbed requests from the player’s
              father, Pasquale, for help.

‘Three times Pasquale asked Lazio for financial help, because it was so tough trying to get Kiko to the training ground every day,’ said Patarca. ‘It cost money and time away
              from work. Pasquale asked for the club to fix him up with a job. I believe as little as
              500 euros a month could have solved the problem.

'But my understanding is that Lazio only offered to help once they realised that Manchester United were interested in Federico.

Tervitustega U-kogukonnale.
              jokers to the right
              clowns to the left of me

Kommentaar

U-kogukond ei koti üldse see mõttetu sita puhumine. Pool sellest jutust on ju juurde pandud.
                Ja palun ootame ära kui see rott on 20-21 ja kui siis nagu staar pole siis adjöö

Ronaldo on staar, Torres on staar, Messi on staar...............Marcheda on jobu 17. tatt, kes hülgas oma sünnilinna klubi ja küll kahetseb. Noor rossi pööras samuti selja Parmale ja ma ei näe selles kukes erilist talenti.
                Laziol on Mauro Zarate!!!!!!!!
                Daje!!!
                1.totti koondisesse.

Kommentaar

Algselt postitas Uuu Vaata postitust
                  U-kogukond ei koti üldse see mõttetu sita puhumine. Pool sellest jutust on ju juurde pandud.
                  Ja palun ootame ära kui see rott on 20-21 ja kui siis nagu staar pole siis adjöö

Ronaldo on staar, Torres on staar, Messi on staar...............Marcheda on jobu 17. tatt, kes hülgas oma sünnilinna klubi ja küll kahetseb. Noor rossi pööras samuti selja Parmale ja ma ei näe selles kukes erilist talenti.
                  Mulle on silma jäänud, niipalju kui olen Lazio mänge jälginud, hr. Foggia ja hr. Meghni

Kommentaar

Härra Foggia on peagi Itaalia põhitegija ja Lippi sai kindlasti kindlust otsuste tegemises peale derbyt juurde.
                    Minu isiklik lemmik on Mourad Meghni olnud pikemat aega, kuid peab tunnistama, et kehv füüsis ei luba sellel andekal mehel iial stabiilseks mängijaks saada. Tehnika ja kiirus on viimase peal. Väidetavalt on tal mingi ravimatu nö haigus, mille tagajärjel on mehel pidevalt vigastused kallal. Loodan, et siiski kuulujutt.
                    Daje!!!
                    1.totti koondisesse.

Kommentaar

Meil läheb jah fantastiliselt. Kaitse ilmselt (loodan) Motta - Diamountene - Riise - Tonetto

Viimati kui Riise keskkaitses mängis tegi seda väga hästi... Loria teeb raudselt mingi apsu ikka...
                      Loodame veel ,et Perrotta ei mängi, Brighi võiks ennast koguda.

Pizarro - De Rossi - Felipe
                      Baptista
                      Menez - Totti

Toetagem 6+5 ja alla 18. aastaste transferide keelustamist. Väärtustagem jalgpalli, mitte raha.

Parim laul

Kommentaar

Ma loen sellest postist välja kibestumist ja kadedust. Kuigi sina loodad, et Machedast midagi ei tule siis ma olen suht kindel ,et tuleb. Muidugi ei tasu teda Messide ja Torrestega veel võrrelda, kuna ta on alles 17 aastat vana.

Kommentaar

Kibestunud olen ma tõesti, kuid sellepärast kuidas itaallane käitub oma klubiga. Varsti ajab tatikas jutte, et teda peksti ja ei lastud mängima ja lõuna ajal tehti kummituba. Aga inglased on nii nunnud ja andsid perekonnale kohe pappi ja maja jne.....common
                          Kuid tõesti räägime paari aasta pärast sellest onju?
                          Laziol kasvamas uus ründaja peale U-21s Ettore Mendicino. Kui need 2 peaksid koondist esindama siis usun, et punane poisu oleks nagu võõralt planeedilt. Kuid vaevalt ta kuskile jõuab. Laziol on muidki probleeme millega tegeleda.
                          Daje!!!
                          1.totti koondisesse.

Kommentaar

Ma ei taha mölisema tulla, aga südame ajab pahaks kui haledad kaotajad on nii esindusmeeskond koos treeneriga ja nende debiilikud fännid.
                            Momendil on pea 15 Lazio fänni haiglas pussitamise pärast. Inglismaa ajakirjanikku pussitati peale kaotust kuna ta on inglane jne....Aitähhh roma fännid. Hoiam ikka Itaalia latti kõrgel.
                            Kuna tegid midagi sellist Lazio fännid????Cragnotti ajast meenuvad minu viimased näited....

merda roma!!!!!!!!!!!!
                            Daje!!!
                            1.totti koondisesse.

Kommentaar

Ma ei taha mölisema tulla, aga südame ajab pahaks kui haledad kaotajad on nii esindusmeeskond koos treeneriga ja nende debiilikud fännid.
                              Momendil on pea 15 Lazio fänni haiglas pussitamise pärast. Inglismaa ajakirjanikku pussitati peale kaotust kuna ta on inglane jne....Aitähhh roma fännid. Hoiam ikka Itaalia latti kõrgel.
                              Kuna tegid midagi sellist Lazio fännid????Cragnotti ajast meenuvad minu viimased näited....

merda roma!!!!!!!!!!!!
                              mis tuled siis ?
                              nagu oleks siinsed foorumlased selles süüdi...
                              FC Flora

Kommentaar

merda roma!!!!!!!!!!!!
                                lazio fännina pole sul siin küll õige vägivallast rääkida ju.

Kommentaar

Working...
                                X