Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
vendetta Olgem ausad.....Mauri on ikka täielik luuser väljakul. Häbi kohe vaadata.
Daje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Babi pidi kõvasti rokkima serie-as. Romal üldse väga närune ründeliin. Hea meel kohe mõelda, et Laziol maailma tipud ründes....kesk ja kaitse on tõesti kahjuks nutused mehed enamuselt.
Loodame siis et täna saate 0 punkti ja vahe Lazioga uskumatud 2 punkti.
Daje!!!
1.totti koondisesse.
Diamoutene siis ju täna oma parasiitklubi vastu mängima minemas
Võit tuleb kindlasti võtta, sest muidu kihutab ka hoogu sattunud Lazio meist varsti mööda
Nüüd siis 4-as koht jälle muutus vähe reaalsemaks!
Kõik on veel võimalik!
Ja kui UUU meile Zarate ka laenab siis ei näe probleemi võita kõik eesolevad mängud
Daje!!!
1.totti koondisesse.
Ära tuli
Forza Roma, Totti päästis meid järjekordselt.
Puujalgadega nigga dive päästis teile mängu
Olete Moggi poole palgaga tööle võtnud? Umbes kuu aja jooksul 4 penaltit saada pole päris keskmine tulemus
May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
vaadates tabelisse, siis sisse oleme lasknud vähem kui kolm viimast. Päris tublid vist. Aga tore, et Loriat sisse ei toodud kaitset "tugevdama" lõpus. Oleks ilusasti 3-3 vasta kotte saanud.
Kommentaar