Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Meghnit ei näinud sa sellepärast et üks nätsu näriv seniilne vanapäss juhib Laziot. Ta on eelistanud ja eelistab lõpuni välja Maurit Meghnile. Foggiat ta ei julge enam pingile jätta....mees lihtsalt liiga andekas ja ta ei kannataks kriitikat ära.
Kolarov andis Zaratele väravasöödu ja tegi sama ka Genoa mängu ajal. Täitsa võimalik, et mehest tulemas stabiilne andekas ründava orientatsiooniga kaitja.
Daje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Kolarov on viimastel kuudel kõvasti arenenud, varem ta ei lugenud mängu piisavalt kiiresti ja pidevalt ajastas oma ründesse tulekut valesti, viimased mängud on tal tõesti väga õnnestunud olnud. Kahju, et Matuzalem finaalis mängida ei saa.
Ai Krt sai kollase...Mourad Meghni SAAKS selle koha kindlasti täita, aga kahjuks ennustan, et väljakule jookseb puterdis-kobakolla Stefano Mauri....keda goal.com soovis Itaalia koondises näha 2 kuud tagasi veel
Daje!!!
1.totti koondisesse.
kuulge muide kuda Matuzalem mänginud on? Zaragoza eest ta eriti end näidata ei saanud, sest oli pool aastat katki. praegu vist laenul? Laziol huvi ära osta?
Kuni 4 liigamänguni koos kontrollmängudega esines väga hästi. Siis läks puru nagu klaas ja puudus mitu kuud. Nüüd jälle tagasi ja mängib väga hästi...leidlik ja loeb mängu hästi. Suutis vist isegi 2 mängu siiki vigastuste tõttu vahele jätta, kuid roma, Geno ja juve vastu aitas Lazio võidule.
Hooaja lõpp on tema ostmises äärmiselt tähtis....
Kui Zaragoza langeb kõrgliigast välja on ostmine väga võimalik....praegune 7 milkut on natuke palju...
Daje!!!
1.totti koondisesse.
Tundub, et vanad pekipersed Crespo ja Veron hakkavad oma vana armuleiva klubi juurde tagasi naasma, kui kuuldused paika peavad, iseasi kas Lazios nooremad neile kohta teevad, samas kui Rossi on pukis siis maksab eelkõige mängija nimi ja kogemus! Kuid nende vanade peerude ja mõningate uute võimalike tulijate valguses võib Rossi vaikselt Lotitole keelt kõrva ajama hakata!
Mulle tundub, et Rossi võib võimaliku võiduga omale vundamenti laduda- iseasi kas ta jõuab selle ajaga ka omale mingi katuse peale ehitada või tuleb kuri hunt Lotito ja puhub ta viimsedki harvad karvad pealaepealt
Kui Zaragoza langeb kõrgliigast välja on ostmine väga võimalik....praegune 7 milkut on natuke palju...
siin nüüd hoopis vastupidine situatsioon võib olla tekkimas- Zaragoza hetkel heitlemas end kõrgliigasse tagasi. Siis võib olla ei antagi teda teile ära
Vabandust...vb nii oligi....kui Zaragoza ei tõuse kõrgliigasse siis ei jõua nad Matuzalmile palka maksta ja Lazio on võimalik uus omanik...kõik oleneb muidugi ka Matuzalmi hooaja lõpust.
Marcos Angeleri on väidetavalt pliiatsi paberile pannud. Argentiina koondise keskkaitja.
Veron võib väga suure tõenäosusega Lazioga liituda. Crespo ei tule kohe kindlasti. Kuid sobiva palgaga võib ta 4 ründaja olla
2000 aasta Lazio hakkab võrdluses juba kokku tulema.
veron oleks suureks motivaatoriks noortele kaasmaalastele Carrizo, Ledesma, Zarate.
Väga loodan et Lotitol jagub raha ja samas ka julgust rossi minema peksta. Praegu pole õige aeg rahaga mängida ja sama ka fännide närvide kohta. Lazio pole mingi katsejaam jobudele seniilsetele paskadele treeneritele-mängijatele.
Finaalis siis Samp ja ei jõua 13 Maid ära oodata
Daje!!!
1.totti koondisesse.
Zarate esimene sissemakse tuleb teha 15 mail. Kes annaks sellise klassiga mehe odavalt huvitav? Lotito oli tark et sellise tehingu tegi. Oleks mees olnud flop nagu babtista siis oleks olnud mõru nägu peas küll kui tead et ladusid 20 milkut saasta eest lauale.
Mees on ennast tõestanud ja on väärt iga penni mida Al-Sad küsib.
Daje!!!
1.totti koondisesse.
Kommentaar