Algselt postitas eika
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas
Collapse
X
-
Su sõnad vist tõesti hakkavad tõeks saama
Järjekordne nali ja fännide lollitamine...
Hommikuti ilmuvad uudised nagu hakkaks keegi romaga liituma ja nad on huvitatud kellegist - ja siis mõne ajapärast ilmub uudis, kus agent teatab, et too mängija ei liitu kindlasti mitte Romaga.
Närvi ajab juba tõesti see värk, muudkui ainult üks suur pasandamine , kellest roma huvitatud on ja kellest mitte.Väidetavalt pidavat Roma olema tsipa jõukam kui juve mingites võrdlustes, kuid tegelikkuses see kuidagi ei peegeldu- hoitakse mingeid kärssasid hiigel palkadega klubis või ma ei tea kuhu see raha läheb..Sensi eralõbudesse vist paigutab selleEks roma ole ka talle üks suur eralõbu, saab fännidele käkki keerata ja põhja viia selle laeva koos oma heade mängijatega...
Vist tõesti peab leppima sellega, et me ei palka kedagi- või siis palkame mingeid serie b neegreid, kes on nõus tulema free agendina
Seda Sensit vist ei liiguta sealt pukist ei ussi ega püssirohi!!!
Oma noored talendikad mängumehed osad oleme ka juba maha parseldanud ja tagasi on ka neid raske saada
Agostinogi oli kunagi roma mees- samuti Curci, kes vist nüüd lõplikult ära antakse....
Selleasemel hoiame mingeid kuradi vanureid pingil ja ostame puujalgu kokku, kes erinevates klubides failinud...
ei no tõesti andekad olete...muahhhahhaaaaasigpic
Kommentaar
-
Motta signimiseks on aega 4 päeva. Tundub et Sensi failib.
Toetagem 6+5 ja alla 18. aastaste transferide keelustamist. Väärtustagem jalgpalli, mitte raha.
Parim laul
Kommentaar
-
Failib täiega!
Muide Nistelrooy on lahkumas Realist, mine nüüd flameas süga sensit natuke urruaugust- ehk saame ruudyst veel viimased mahlad välja pigistada
Tra mehe statistika on liiga hea, et teda käest lasta
Mis siin Motta signimisest rääkida, nad ei suuda isegi seda Gubertit signida, kes tuleks free agendina ja sisuliselt tasuta kätte
Kuradi tsirkus küll ikka....sigpic
Kommentaar
-
Baptista, Loria, Cassetti "vabastamisel" peaks raha tulema. Keegi ikka tahab neid osta..
Toetagem 6+5 ja alla 18. aastaste transferide keelustamist. Väärtustagem jalgpalli, mitte raha.
Parim laul
Kommentaar
-
Loodame, et Sensi siiski suudab Motta signida, enne klubi müümist. Või ilma müümata - 22. juuni on aeg, millal Romal kaob eesõigus tema signimiseks. Väidetavalt Juve huvitatud ja Sensi omandis Roma ei suuda Juvega võistelda.
Palun ostke klubi.
Parim laul
Kommentaar
-
Parim laul
Kommentaar
-
Algselt postitas flameas Vaata postitust
Vaadates viimaseid kiilaka väljaütlemisi ja üldse tegevusetust-saamatust as roma koridorides siis usun, et seegi üks suur meedia häma jällesigpic
Kommentaar
-
roma siis "peaks" täna uue omaniku saama. Usun et mingit ülevõtmist ei toimu ja vaevlete edasi. Kahju tegelikult.
totti on kindlasti väga marus ja peab uue lepinguga nagunii wage cuti tegema.
Igatahes päikest probleemidest kubisevasse romasse.Daje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Kommentaar
-
Nonii ametlik allkirjade kogumise leht siis olemas Pumale. Särk on tõesti jube ja loodan, et Puma saab ka pointile pihta.
Kas keegi siit foorumist ka oma hääle annab? Kui jah siis otsin lingi.
Ametlik on ka Pavel Nedvedi Laziosse tuleku plaan. Nii Lotito kui Nedvedi agent on kohtunud ja ootavad kuna Pavel puhkuselt naaseb.
Old Glory Days hakkab vaikselt tulema.
Jõudu ja jaksu Mr. Ballardinile.Daje!!!
1.totti koondisesse.
Kommentaar
-
Njaa uhuuuuuu tõesti http://www.goal.com/en/news/10/italy...l-today-report
Midagi on teoksil ja loodame, et asi toimub ja viimasel hetkel Sensi altari ees "EI" ei ütle ja pulmasõrmus ikkagi sõrme pannakse...
Muidugi vaadates Roma uudiseid siis vist 90% ei vasta nendest tõele
Mina loodan küll, et toimub see ülevõtmine ja see teeks ka meie probleemidele lõpu ja saaksime oma koha taastada seal kuhu me tegelikkuses kuulume!
Totti pole üldse marus- ta muideks oli nõus palgakärpega-viimastel andmetel!
Tänan päikese eest UUU, samuti teile ka päikest ja ehk anname järgmine hooaeg korraliku lahingu kõigile SERIE A klubidele ja meie pealinn saab jälle mõne ilusa ja särava karika võrra rikkamakssigpic
Kommentaar
-
Mul pole midagi selle vastu et roma võiks konkurentsivõimeline jälle olla, aga karikad mis Rooma tulevad peavad Laziole minema.
Hetkel siiski Lazio palju stabiilsem ja Lotito projekti usun ma täielikult hetkel. Eriti peale seda kui rossile haledalt ust näidati.
Kurb on siiki tõdeda, et Rooma kui Itaalia pealinn on oma kahe klubiga sügavas madalseisus. Loodame et see muutub peagi ja korduvad ajad eelmise sajandi lõpust.Lazio ja Roma olid mõlemad Itaalias tipus ja võitsid ju mõlemad Scudetto.
Forza Lazio!!!Daje!!!
1.totti koondisesse.
Kommentaar
-
Algselt postitas F.Totti Vaata postitustNjaa uhuuuuuu tõesti http://www.goal.com/en/news/10/italy...l-today-report
Midagi on teoksil ja loodame, et asi toimub ja viimasel hetkel Sensi altari ees "EI" ei ütle ja pulmasõrmus ikkagi sõrme pannakse...
Muidugi vaadates Roma uudiseid siis vist 90% ei vasta nendest tõele
Mina loodan küll, et toimub see ülevõtmine ja see teeks ka meie probleemidele lõpu ja saaksime oma koha taastada seal kuhu me tegelikkuses kuulume!
Totti pole üldse marus- ta muideks oli nõus palgakärpega-viimastel andmetel!
Tänan päikese eest UUU, samuti teile ka päikest ja ehk anname järgmine hooaeg korraliku lahingu kõigile SERIE A klubidele ja meie pealinn saab jälle mõne ilusa ja särava karika võrra rikkamaks
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar